by Linnea and Jenny

Vi hade lite smått tråkigt på svenskan :)

Dagens frukost: Mackor med te / Negerbollsfrön med juice
Dagens händelse:  Jenny hade damp hela dagen (ovanligt)
Dagens planer: Plugg and b-boll
Dagens vill ha: Negerbollar med negerbollsfrön
Dagens saknad:  :(
Dagens drog: Skratt
Dagens tråkigaste: Att linnea (inte) pajade jennys sko
Dagens finaste: Solskenet
Dagens önskan: Att en person slutar dryga
Dagens måste: Situpsträning
Dagens dricka: Vatten/mjölk
Dagens köp: en svart kofta på gina och pärlörhängen BIG size
Dagens mat: go jävla pannkaka
Dagens sjuka: Linneas knä / jennys sjuka skrattanfall
Dagens kärlek: Brist på kärlek
Dagens mående:  askalas
Du har på dig: kläder
Du blev glad när: Jennys sko gick sönder
Är du kär nu: Whillnaouta (bara jenny som vet vad det betyder) :S
Du blev arg när: aldrig arg alltid glad
Du längtar efter: tills i morgon :)
Dagens låt: Push it!
Dagens frisyr: linneas desperata försök till inbakad fläta
Dagens smink:  det vanliga

Det var våran dag det haha visst låter den härlig? :)

Godnatt

Jag och jenny hann såklart inte klart med redovisningen. Vi får komma på en bra förklaring i morgon till varför.

Nu ska jag nog gå och sova, fy så skönt det blir:)

Godnatt


Onsdag

Onsdag onsdag :) Idag hade vi den där föreläsningen, den började med att en snubbe som hette håkan struttade omkring på scen och skrek en massa om alkohol, droger osv osv. Det var faktiskt rätt intressant. T.ex sa han att varje dag i sverige kör 1600 rattfull och i sverige har vi  ca1500 taxibilar. Varje gång du ser en taxibil kan du då tänka dig att det är en som kör berusad istället. Helt galet. Jaja sen gick jag och jenny och åt lunch med axel och hans klasskamrater. Det var trevligt :) Efter lunchen bestämde vi oss för att gå hem, vi har nämligen redovisning i morgon och vi har inte börjat än..så vi struntade att se sista delen av föreläsningen. Väl hemma började vi såklart inte med svenskan, utan vi gjorde muffins. Sååå gott, amerikanska choklad muffins :) Mums! Nu är klockan 16.39 och vi har fortfarande inte börjat. Hur ska detta gå, vi som ska göra en dockteater och allt. Haha ojoj :)

Nu måste vi börja, annars blir det fiasko i morgon :)


Coldplay

Jag verkligen verkligen verkligen önskar att dom ska till Sverige snart! Hade varit så underbart att få se dom live! Har lyssnat på dom så sjukt mycket, just nu ligger jag faktiskt och tittar på coldplay live 2003. Hittade den i helgen när jag och sabina rotade efter filmer. Då hittade jag den och kom på att jag och axel nött den varje kväll förut, han måste glömt den här för längesen. Vill iallafall att dom ska komma hit, då ska jag lätt vara där :) Förhoppningsvis får jag axel med mig, det hade varit så grymt roligt! :)



image52

Gossipgiiiirrl

Ni vet att ni älskar mig, gossip girl. haha fan vad najs det är :) En aning överdrivet kanske men maby det är sådär livet ser ut för vissa? Vad vet lilla jag :)

Oj nu börjar ju i huvudet på gynning, men tror inte jag hinner se det. Måste ta tag i lite plugg. Ska lägga in lite bilder från dagen också, det kmr :)

   
  

Bilderna på Jenny och tomas ska inte misstolkas haha ;)



Tisdag

Idag är det en sådan där jobbig dag, vi slutar klockan 5 blä. Men dagen har ändå rullat på och faktiskt har den varit väldigt rolig :) Oj nu ska vi fortsätta med keminlabben !! : )

hejsvejs


Hej igen :) nu har vi äntligen slutat, sitter och väntar på att mamma ska komma och hämta mig. Det har varit en skum dag riktigt rolig faktiskt, ska lägga upp lite bilder sen tror jag. Förhoppninsgvis lyckas jag slänga in en video med jenny och tomas haha :) och adam kände för att leka fotomodell så en del bilder på honom kommer nog också :)

Känns faktiskt riktigt tomt nu, det är helt dött här på 7an och inte en jävel verkar vara kvar här. Usch läskigt..imorgon har vi inga lektioner, utan någon föreläsning på lärkan om droger. CHILL det blir!!:D

Nu ska jag börja bege mig neråt :)


Idag är det

måndag, och det betyder början på en ny vecka. Min måndag började med en sovmorgon, till 11.25 något skönt kan jag lova :) Sen hade vi en minikort kemilektion och sen idrott and sen home! :) Jag och jenny kände för att mysa lite så vi gick till biblo för att läsa lite Elle. Vi köpte lite kaffe och varm choklad(tror vi testade alla sorter) haha och läste :) Asmysigt ;D Sen gick vi mot stan för att kika när min buss hem gick. När jag kom till smedjan såg jag en vit jacka och jag lyste upp hihi, för det var ju min söttjej sabina. Hon skulle och fika med calle och william, så jag hängde på liksom :) Vi gick till mat och prat och calle köpte något som inte går att uttala haha :) Jag och sabina for hem vid fem och klockan 8 for jag på träning, måste säga att det var riktigt kul! =)

Nu ska jag sova, fy så skönt! :) Godnatt.

In this great future, you cant forget your past
So
dry your tears, and i say..

 

And I will try to fix you

When you try your best, but you don't succeed
When you get what you want but not what you need
When you feel so tired but you can't sleep
Stuck in reverse?

And the tears come streaming down your face
When you lose something you can't replace
When you love someone but it goes to waste
Could it be worst?

Lights will guide you home,
And ignite your bones,
And I will try to fix you,

High up above or down below
When you're too in love to let it go
But if you never try you'll never know
Just what you're worth

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

Tears stream down your face
When you lose something you cannot replace
Tears stream down on your face
And I

Tears stream down your face
I promise you I will learn from my mistakes
Tears stream down on your face
And I

Lights will guide you home
And ignite your bones
And I will try to fix you

saknar allt...

Söndag

Idag måste det ju nästan ha varit vinterns finaste dag :) Sådär kallt så träden är helt stilla, och solen som lyser upp dom snöiga grenarna :) Fintfint! :) Idag har vi haft match, mot stars 94. Vi vann med 60-29 kanske eller nå sånt : ) Det var en kul match, dom var verkligen duktiga för att vara så unga!

Ikväll kommer förhoppningsvis sabina hit, 3 nya avsnitt av ANDRA AVENYN kommer ju ut idag! :) Måste ses. Nu harj jag faktiskt inget vettigt att skriva så slänger in en video med johan glans, haha han är så sköön eller hur AnnaLarsson? :) Tror jag har sett den där videon ett dussintals gånger nu :D:D

Ha en bra kväll


Säkert en massa som redan lagt in den, men han är lika kul ändå:)



Slapplördag

Vilken slapplördag detta blev :) Det har varit riktigt superduperskönt actually. Jag och sabina vaknade vid 9 av att malte slickade henne i ansiktet, haha sötmalte. Sen somnade vi om till typ 11 :) Sen efter frukosten så laddade vi ner första avsnittet av gossip girl!! :):) Premiären är på tisdag på kanal 5 tror jag för er som är intresserade :D Om ni såg OC så se gossip girl, det är ju typ skaparen av oc som gjort gossipgirl eller något sånt :) Riktigt bra serie iallafall, riktigt naaajs :) Sen snyftade vi lite till heath bilder/videos men det behöver vi inte ta upp...

Jag har precis laddat ner the patriot, eftersom att heath är med i den. Men märkte nu till min besvikelse att den var dubbad till franska. Fan också, det var inge vidare..tror ändå inte jag vill se någon film med han ännu..för ledsamt :( Förlåt om jag tjatar om honom, men det är så sjukt tragiskt det som har hänt..



image46
Gossip girl ;D

Mys med sabina

Hoppas ni haft en bra fredag. Det måste jag väl påstå att jag haft faktiskt, nu ligger jag och myser med sabina. Vi ska precis börja se Happy Feet, finns det en gulligare film? :) Vi lär ju däcka innan pingvinerna hunnit strutta omkring så länge med det blir great =)

Godnatt från oss ;)

Fredag

Nu sitter jag och kollar på massa videos som ´´remembering Heath Ledger´´ osv..Vilken kille alltså, jag som tänkte satsa : / haha min lillebror kom nyss förbi och frågade:
-Var det han som dog?
- mm
-Han?
-Ja..
-Alltså HAN?!
-men JAAA..
-Det var ju..synd..han var ju kul och som bra..
-mm..

Nåja, nu ska jag snart ut med sabina och jenny. Jenny är säkert här snart actually, så nu ska jag göra mig klar! :)

Ha en trevlig fredagkväll :):):)


Snö

Då har vintern kommit då. Lite försenad bara, men nu kom ju allt på en gång istället. Det funkar ju också..Måste medge att det är ganska mysigt, enligt mig iallafall. När det byggs upp en massa snö runt fönstrena så man knappt ser ut osv :) Helst hade man krypit ner i soffan med en stor kopp varm oboy, sett på någon bra film och bara mysa. Jag var ju till och med tvungen att byta header, en mer passande så jag hittade den där vinterbilden på google haha :) Nu ska jag äta och sen träning! :)

Kram♥


Till minne av Heath :(



Kolla på killens leende, det är helt fantastikt. Sabina jag vet inte hur många gånger vi har suttit och dregglat över filmen en riddares historia, och inte minst 10 orsaker att hata dig..

Det är ingen lätt värld vi lever i allesammans..

Neeeeeeeeeeeeej heath ledger

Den absolut hetaste och underbaraste skådespelaren Heath Ledger har hittats död i en lägenhet i New York. Jag är typ i chock, han var ju helt underbar. Man kunde se han i filmer som 10 orsaker att hata dig, en riddares historia, Brokeback Mountain och Casanova. Fyfan vad hemskt, usch nu kommer jag inte kunna sova.

  

Kolla på det där leendet. :( Han hade tydligen dött av en överdos, så onödigt. Han hade nyss fått en dotter med skådespelaren Michelle Williams. Så förbannat tragiskt och onödigt, han var så otroligt talangfull och vacker.
Jag älskar alla hans filmer, tror jag har tre stycken hemma. Fyfan alltså..
Godnatt..

Tisdag

Bara två lektioner idag! och det känns så otroligt skönt. Nu har vi engelska, sen lunch och sen svenska och sen hem :) Nu måste vi börja dra oss ner till fyran, jobbigt med alla trappor. Speciellt när man har så ont i benen och armarna sen idrotten igår haha :) nu ska jag tjata på jenny om massage tjihi =)

Kram♥

...

Allt man grubblar på och allt man analyserar igenom gång för gång, alla datum, alla bilder, alla minnen. Varför det blev som det blev och hur hade det varit nu idag, ifall vissa saker inte skett.

Allt detta bara för att försöka komma fram till att man betyder något. Så är det verkligen, exakt så.


God natt


Grattis axel

Idag är det den 21 januari, och det beyder att axel fyller 17 år idag :) Stort grattis till dig, nu är du en stor pojke :) och i går var det den 20, och det betyder att Lina också fyllde 17 år, grattis grattis till dig med! :):)

I går hade vi lagmys, med bowling och käk efteråt :) Bowlingen gick väl hyfsat om man säger så, jag vann med typ 66 p så ni kan ju tänka er vad resten hade i min grupp :) hahah såå kul, tror malbas hade 18p!! :D:D haha sötmalbas :) Sen var det mat och snack. Vi bestämde att inte åka utomlands, eller på någon turnering i sverige. Istället kommer vi nog åka till stockholm en vecka och bara chilla, shoppa och sånt. Kanske inte det vanligaste valet ett basketlag skulle ha gjort, men vi är inte som andra lag så enkelt är det haha :)

nu ska jag äta och sen gå till sabina en sväng tror jag :)

Kram♥
image42
Grattis på din dag Axel :)


efterlängtade helg :)

Om ca 6 timmar ska jag upp ur denna sköna och varma säng. Imorgon är det nämligen resa till övertorneå med laget som gäller. Det ska såklart bli kul, det brukar alltid vara helt mysigt att åka iväg på ´´långresor´´ med laget :)Fast jag kan ju inte påstå att jag älskar övertorneå, domarna brukar ju inte vara så härliga och ja det känns som att detta kommer bli en tuff match.

Idag var det en sådan där dag som man bara ville få bortgjord. Skolan ville man som bara få överstökad så att man äntligen kunde traska bort därifrån. Vi slutade ändå rätt tidigt för att vara oss, vid 14 så det var folk KVAR i skolan när vi slutade. För det mesta brukar dom börja släcka lamporna när det är våran tur att sluta, tragiskt :)

Jag träffade axel idag, kändes nästan som åratal sen..nog för att det kanske var nån vecka sen men iallafall. Nåja det kändes iallafall bra att få se busgrabben. Imorgon är det ferre hos jonna med en massa trevligt folk, oj så kul det blir :) Nu ska jag sova och ladda inför i morgon!

Godnatt


Ljusare tider tack

Dagen igår var sjukt tung. Efter skolan gick jag och köpte godis för att bli lite gladare, kom hem vid halv 6, tog ett långt och en aning för varmt bad och såg andra avenyn samtidigt tsm med godiset. Det piffade upp mitt trötta och nedstämda humör en aning, men usch jag blir alltid så sjukt varm av att bada. Jag blir helt darrig i kroppen och svimfärdig, så jag skyndade mig ut i regnet med malte för att kyla ner mig lite.

Har verkligen tappat min motivation till skolan. Inte det bästa när man går natur, kanske? Om ni hittar den någonstans så ring mig. Allt är så dystert, mörkt och så jävla ruggigt ute. Mycket att göra. Sura miner i skolan. Långa dagar. Hem och sova, eller plugga. Vi går iallafall mot ljusare tider, och det är det som håller uppe min glöd. Imorgon ska jag nog äntligen träna basket för första gången på ja jag vet inte när. Jag har faktiskt börjat bli friskare, riktigt great! och på lördag bär det av till övertorneå med laget, nice :)

Godnatt och sov gott!
som sagt, tung dag igår..


långlångdag

17.00, fytusan vilken tung dag. Vi har 3 lektioner kvar, är det tillåtet att ha 5 lektioner på en dag?  Usch och fy, men men nästa vecka slutar vi 13.50 istället : ) Nu börjar svenskan, sen två labbar. Bara att köra på alltså!

Ha en bra dag och hoppas att ni alla slutar tidigare än mig :)


Vårfrisyr?

Nu börjar jag faktiskt undra vem som är denna hemliga beundrare som jämt och ständigt verkar kommentera mina inlägg. Kanske denna person skulle berätta vem han/hon är? :) För jag har då ingen aning.

Jag skulle vilja göra något med mitt hår nu känner jag, ibland är jag sugen på att bli blond igen. Men sen ändrar jag mig direkt och vill vara brunett. Jag vet inte, men nu till våren brukar man ju vilja göra slingor eller något sånt iallafall. Det hade ju varit underbart om jag lyckades få Jessica Albas hår, det skulle vara riktigt nice. Men det brukar aldrig bli som man vill, fast något i den stilen som hon har skulle jag bli nöjd med ;)

image39

13 januari

Vilken helg alltså:) I fredags sov jag hos jenny ute i metsund. Vi körde skoter med andre, robert och oskar, sååååååå jävla kul alltså. Jag blunade och skrek hela tiden, usch så kul :) haha sen for vi till jenny och hade det allmänt trevligt.

Igår vaknade jag vid 8.45 hos jenny, bussen hem gick 9.10. Panik. Har aldrig stressat så mycket, men jag hann som tur var. Jag skulle nämligen sitta sek på våran match kl 12. Det gick åt helvete, haha alla skrek på 24 sekunders klockan (den som jag skötte). Menmen, sen satt jag också klockan 16 på herrarnas match. Det gick lite bättre :)  Sen for jag till sabina, vi for och handlade middag på kvantum, kyckling i curry sås och ris mumsigt. Vi gjorde en marängtårta med banan, chokladsås och grädde. Attans vad gott det blev, så gott så att vi mumsade i oss nästan hela. Ah så mätt vi blev. Sen for vi till bergnäset och umgicks med en massa trevligt folk. Tack sötnosar, för födelsedagsmiddagarna ;) <3

Idag är det mys med film och sista alladin chokladen, lite plugg, plocka bort granen(snyft), kanske luleåbasket med pappa och sen andra avenyn med sabina. Ojoj bäst att börja med något, ha en bra söndag!


Hur mysig är du?

(x) du bär mjukiskläder minst 2 gånger i veckan (på loven och på kvällarna)
(x) du tycker joggingbyxor är skönare än jeans
(x) du tycker om att kramas
(x) du kramas minst en gång per dag
(x) du har en partner du ofta myser med (räknas sabina?) 


(x) du har blivit masserad
(x) du masserar andra
(x) du tycker om att ta en fika någon gång ibland
(x) du har sett någon utav filmerna: titanic, armageddon, love actually, a walk to remember
( ) du dansar oftare tryckare än vildare danser


(x) du tycker både om att dricka varmchoklad i backen och ligga och steka på stranden
(x) du brukar läsa en bra bok innan du går och lägger dig (ibland)
(x) du är en lugn person
( ) du hänger oftast vid bänkarna/sofforna på skolan

(x) kompis-middag är aldrig fel

(x) du tycker om att gå på promenader med kompisen
(x) du går på bio någon gång då och då
(x) i din säng finns många kuddar, kanske även ett gosedjur (malte ja :))
(x) du tycker om små bebisar

(x) du föredrar lugnare cafén än mer högljudda

(x) du klär dig inte så ofta i skrikiga färger
( ) du höjer nästan aldrig rösten
(x) att ligga i soffan under ett täcke är det bästa du vet (ibland det bästa of course!) :)
(x) du har somnat på en lektion

( ) hoodtröjor och mjukisbyxor är din grej

(/) du kan vara utan smink / håret ofixat i skolan någon dag
(x) du har gått på stan i joggingbyxor
( ) du föredrar finare restauranger framför mcdonalds/max


Jag fick 22 ½ då måste jag ju ändå vara en ganska mysig person, vill någon mysa? :)


0-5 överenergisk person eller tycker du bara inte om att mysa? kom igen, ta det lugnt. annars dör du av en hjärtinfarkt.

6-12 det är inte fel att gå utan håret fixat till skolan, alla kan väl unna sig att ta det lugnt ibland?

13-19 du är bara lite halvmysig. du tycker om att mysa, men dras ändå till att festa?
20-24 vilken mysig person du är. du kanske festar och myser lite vartannat.


11 Januari

Nu sitter vi här, Nv1c. Kungsfågeln börjar tömmas på folk, alla packar sina väskor och går mot utgången. Utom vi, såklart. Vi har en helveteslektion kvar, engelska som börjar först om en timme typ. Så vi slutar inte förrän 15.35! Jobbigare fredagar finns inte. Jaja det är ju ändå fredag och vi har klarat igenom oss den första tunga veckor. Efter skolan blir det superkul iallafall. Sötjenny ville bjuda mig på resturang för att jag fyllt år. Sen ska vi fara till henne och mysa. Hon kommer övertala mig om att vi ska åka skoter med andre och robert, men jag vill verkligen inte dö. Jag har som inte hunnit leva klart än, så vi får se hur det blir. Om jag riskerar mitt liv eller inte : ) Ni lär ju märka.


10 januari

halleloja:) idag är det torsdag och jag är trött. Riktigt superuberdupertrött. Kanske beror på att jag gick och la mig så sent igår. Vi hade nämligen nk prov idag som jag råpluggade till igårkväll/natt. Det gick ändå hyfsat och nu är vi äntligen klara med nk!! Riktigt skönt. Vårat schema har lättats upp rejält. Ingen data på måndag(sovmorgon till halv 12), Inget estetiskt val på tisdagar(sovmorgon till 11) och en mattelektion har plockats bort!:D:D Det känns så bra! :)

Idag har det faktiskt ändå varit en ganska bra dag. Tomas klämde fast jennys huvud med hans ben, jenny blev tillslut galen och Tomas fick 4 hugg i armen med en penna och Adam kommer nog kanske drömma mardrömma i natt av det jenny berättade för dom. Vi slutade tidigt och jag köpte en tröja på gina. En helt godkänd dag. =)

Jag märkte just att min statestik här på bloggen var lite skum. Den har gått upp från typ 20 per dag till nästan 100 igår. Men haha jaa som ni ser har ökningen..slutat ökat rättare sagt, en drastisk förändring. haha nåja:) Nu måste jag göra en bokreflektionsak, suck.


image37


läggdags :)

Nog med trista inlägg som ändå nästan ingen fattar? haha jag hade tyckt det var rätt så trist iallafall att läsa om andras problem. Så nu ska jag sluta med sånt trams. Usch, känner mig helt febrig har nog lite feber. Men jag ska pallra mig upp till skolan i morgon iallafall, om jag inte mår piss. För i morgon har jag bestämt mig för att lämna alla bekymmer bakom mig. Imorgon ska det nya året börja och det ska bli förjävligt skönt att sluta grubbla på en massa skit! Känner på mig att det kommer bli en underbar dag i morgon :) Så nu ska jag sova och bli frisk.

Godnatt alla sov så underbart gott :D:D:D:D:D


No one ever said it would be this hard

thats it, nu ids jag Fan inte bry mig mer. Om du inte änns kan visa att du bryr dig en liten aning bara så ger jag fan upp. Idag blev jag faktiskt riktigt besviken, 8 januari är en speciell dag som jag trodde betydde något för dig, för det gör det för mig. Men jag hade väl fel då. Jag saknar dig, det gör jag. Men nu är det som det är, right? Du kan ju höra av dig, för nu har jag slutat.

Coldplay - The Scientist

Come up to meet you, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are.
I had to find you, tell you I need you,
Tell you I set you apart.

Nobody said it was easy,
It's such a shame for us to part.
Nobody said it was easy,
No one ever said it would be this hard.

Oh take me back to the start.

Sista dagen

Då var vi framme vid sista dagen på det underbart sköna lovet. Det har varit så skönt med jullov, läskigt skönt. Jag har bara slappat och slööööööat! Man kan ju säga såhär att jag är inte så taggad till att sätta mig och plugga nu sista dagen på lovet., men det är ett måste. Det gör ju inte saken bättre när det känns som att huvudet ska sprängas. Usch less på att vara sjuk. Ikväll är det träning, men jag tror inte jag klarar av att gå. Är så otroligt förkyld..

Imorgon har jag svenska redovisning och på torsdag ett stort prov i nk. Har ingen somhällst aning om vad vi har eller vad vi ska läsa. Ingen som vet verkar det som, peter ger ju aldrig några klara besked. Jaja nu måste jag sätta igång, sen blir det andra!
Adios ♥


grattis till mig :)

6 januari, min födelsedag och nu är jag också 16! :) Ett litet tag får jag iaf känna att jag är lika gammal som dom andra, haha men men jag överlever:) Imorse blev jag väckt med presenter och sång som vanligt, och sen vid 14 kom mormor, farmor, farfar, farbror och william. Fika fika i massor, usch är riktigt mätt nu. Men det´var jättemysigt och trevligt! Snart kommer sabbi hem också, då ska hon få smaska tårta haha! <3

Förut lyssnade jag jämt på coldplay, och idag kom jag fram till att jag ska börja lyssna på dom igen. Dom är ju verkligen superduperbra! Alla deras låtar är aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasjävla bra!! <333 Nä nu ska jag göra annat, hadetbra! ♥

16 år!!

Nu var det min tur att fylla år, ÄNTLIGEN! wohow glad jag är:) Fast enligt mig räknas det först när man vaknat att man fyller år, därför ska jag skynda mig i säng ikväll haha :) Idag har jag bakat en massa gott fika till i morgon, släkten kommer ju som vanligt och ska fira och såntdär! Men det blir mys:) En till trevlig sak som hände ikväll var att Frida och Lina kom och hälsade på mig. Det var riktgit mysigt, bara få prata och umgås<33 Saknar er alla brudar!:/ 

Nä nu ska jag sova, i morgon är ju den stora dagen haha :)

 

sabbi :)

Jag har inget vettigt att skriva om nu ikväll, är ändå sjuk så ni kan ju tänka vad jag har gjort idag?..

Istället tänkte jag lägga in några bilder på mig och mitt söthjärta. Tror hon kommer bli glad när hon ser det här inlägget, jag hoppas det iallafall! :) Du är iallafall en underbarvän som jag inte skulle kunna leva utan. Jag gör allt för dig, kom ihåg det! Utan dig inget mig.

     
  

Kärlek till dig från mig♥


2007

Hittade en sånhär, tror det var dannis blogg. Blev lite sugen på att göra en, mest för min egen del kanske?

1. Gjorde du något i år som du aldrig gjort förut? 
Skaffade HUND! åå lill maltis:)

2. Höll du några av dina nyårslöften?
Hade nog inga, har dock några i år.

3. Blev någon/några av dina vänner föräldrar i år?
Nej inte det.

4. Dog någon som stod dig nära?
Som tur var inte : )

5. Vilka länder besökte du?
Thailand, kommer inte på något annat.

6. Är det något du saknar år 2007 som du vill ha år 2008? 
En soligare sommar 2008 än 2007 hade suttit bra.

7. Vilket datum från år 2007 kommer du alltid att minnas?
Ett par stycken faktiskt.
21 mars, glatt minne
8 juni, glatt minne
15 augusti, inte glatt minne alls..

8. Vad var din största framgång 2007?
Min största framgång, måste nog säga pass.

9. Största misstaget?
Fått vara utan en viktig person i flera månader nu..

10. Har du varit sjuk eller skadat dig? 
Väldigt länge under hösten och vintern, var sjuk i en och en halv månad.
Sen råkade jag skära mig i fingret, om det räknas?haha

11. Bästa köpet?
Min hund!

12. Vad spenderade du mest pengar på?
Julklappar kanske?

13. Gjorde någonting dig riktigt glad?
Ojoj en massa såklart, men svårt att nämna något. Jag måste nämna
malte igen, klart man blir glad av en liten valp i konfirmations present?

14. Vilka sånger kommer alltid att påminna dig om 2007?
destination(vet inte vem som sjunger) bara för att sabina alltid tjatade på den låten:D
John Lennon-Imagine
No women no cry..

15. Vilka händelser kommer du ihåg mest?
Resan till thailand
Konfirmationslägret
När malte kom hem
Första dagen på Gymnasiet
2 årsdag med axel.
osvosv

16. Var du gladare eller ledsnare i år jämfört med tidigare år?
Ledsnare, 2006 var ett härligt år jämfört med 2007..

17. Vad önskar du att du gjort mer?
Funnits där för en viss person, inte tänkt så mycket på mig själv.
Finns mycket jag velat göra annorlunda, speciellt en sak.

18. Vad önskar du att du gjort mindre?
Grubblat över allt möjligt, är en riktig grubblare..

19. Hur tillbringade du julen?
Med mina nära och kära(släkten) hos mormor och sen farmor =)

20. Blev du kär i år?
Inte det. Men kärleken har funnits där under en stor del av året.

21. Favoritprogram på TV?
Desp, greys, prison, andra avenyn =)

22. Hatar du någon nu som du inte hatade i början av året?
Nej tror inte det, är inte någon hatare haha : )

23. Bästa boken du läste i år?
Svårt, har läst många bra. Jag har börjat läsa serien gossip girl, får väl bli den.

24. Största musikaliska upptäckten?
musikalista upptäckten va?

25. Något du önskade dig och fick? 
En hund.

26. Något du önskade dig men inte fick?
Nja kommer inte på något nu sådär.

27. Årets bästa film?
Ojoj svårt, kanske the holiday? eller nej shit ingen aning! Ser en massa filmer.

28. Vad gjorde du på din födelsedag 2007?
Blev firad såklart!! haha presenter tårta osvosv.

29. Finns det någonting som skulle gjort ditt år ännu bättre?
Mindre problem att behöva grubbla över, sommaren var jobbig.

30. Hur skulle du beskriva din stil år 2007?
Min stil? Vad är den..hm?..

31. Vad fick dig att må bra?
Mina underbara vänner och min familj som alltid finns där.

32. Vilken kändis var du mest sugen på?
Ingen tvekan, Heath Ledger är nog den hetaste någonsin. Klart man är sugen på han ;) haha

33. Vem saknade du? 
Saknar en person kopiöst mycket, går inte att förklara.
När man har tillbringat sitt liv med någon i 2½ år kanske det inte
är så konstigt att det känns tomt utan den nu?..

34. De bästa nya människorna du träffade?
Jenny såklart! Du är så viktig gumman, mer än du anar.

Lite bilder från året som gick.

     
    

 

har tagit bort några bilder som fanns innan, av ett par anledningar..


sjuk igen

Sjuk igen som sagt, något less. Igår fick jag riktigt ont i halsen och nu idag har jag känt mig alldeles febrig. Kul, nu när vi hade träning för första gången innan jul och allt. Aja sånt är livet, hoppas bara jag blir frisk till min födelsedag på söndag(kul att fylla år på en söndag förövrigt, när min födelsedag alltid är en röd dag ändå..). Äntligen blir jag också 16, så behöver jag inte känna mig så ensam i klassen längre. Problemet nu är ju bara att alla fyller 17 direkt..

Iallafall, idag har jag farit med min kära familj till ikea. Där hittade jag en massa trevliga saker till mitt rum, mycket nöjd:) Det absolut bästa var ju lätt dom två stora kuddarna till min säng, helt perfekta. Man sjunker lagomt djupt ner i dom och allt! haha:D

Nu tänkte jag se lite andra, är lite besviken på mig själv eftersom att jag har missat typ 8 avsnitt nu!


Gott nytt år!!

Nu var 2007 över och vi kan se fram emot 2008:) Något att se fram emot 2008? Inte för min del, jag har väl framför mig en del pugg, till hösten börjar 2an på natur och det är nog inte så lungt...men jag överlever nog!:) Nåja jag kommer inte jag kommer ägna hela året år plugg, förhoppningsvis händer det annat kul!:)

Nyåret firade jag med mina nära och kära. Åt middag hemma med familjen, sen bar det iväg till sanna dit rebecca, frida och malino kom. Vi hade det mysigt och trevligt, vid 11 började vi tåga in till stan. Måste bara berätta om när malin plötsligt råkade halka och kana ner för en halvlång backe, det var så sjukt roligt åå jag dör av skratt ;) Väl inne i stan mötte jag upp sabina och conny, vi träffade även rebeccao och hennes gäng:) Sen började äntligen raketerna och vi kunde skrika in det nya året!! Det var det absolut bästa på hela kvällen, att få stå med sina närmaste, den otroligt härliga stämningen och bara få välkomna det nya året! :) underbart.
Sen gick vi upp till max(vilket nog halva luleå gjorde). Där träffade vi allt och alla, det var askul!:D Efter ett tag blev det otroligt kallt, jag trodde jag skulle frysa ihjäl! Som tur var gick vi till pers trappuppgång och värmde oss. Vi bestämde oss för att kanske börja fara hem, eftersom att det inte fanns någonstans att fara. Efter ca 2 h sökandes efter en taxi utanför stadshotellet, haffade vi äntligen en taxi och vi kunde fara hem till sängen:) En bra start på ett nytt år!

Nu måste jag ut med malte, stackarn kissar ju på sig!:D haha

Gott nytt år♥

image11

RSS 2.0