A vacation

Vaknade precis och kom på att det finns ju trådlöst internet här på likskär, (eller säger man liggskär?.. lär mig aldrig). Vädret var kanske inte det roligaste men ju längre ut i skärgården man kommer desto mindre moln, så förhoppnigsvis kommer solen fram snart. Funderar på att vandra till sandstranden här på andra sidan, Lina trodde nämligen att den var 2,5 kilometer lång! Helt perfekt att springa där alltså. Måste ta vara på tillfällena nu då det finns, inte så lätt att springa på små öar precis. Jag och Ribban var och tränade snabbhetsträning igår och kan säga att det känns i benen!

Har ni kikat i Kuriren idag förresten? Min lillebror är nämligen med där, han vann bägge optimistjolle tävlingarna som var i helgen! Ganska stolt syster här kan jag säga:)




Matti, Rebecca och jag i lördags! :)

Nu bär det av..

till sjöss! Nu far jag iväg på min riktiga semester kan man säga, det är nu man kan slappna av på riktigt. Har seglat i 17 sommrar nu, så skulle kännas otroligt tomt om jag inte gjorde det. Vi får se vart vi far, trodligtvis uppåt i år. Tyvärr kan inte Jenny följa med i år, vilket känns riktigt trist. Förra året hade vi det så mysigt tsm. Men vi får se hur det blir, om någon kommer och håller mig sällskap.

Vi syns lagomt till lk skulle jag tro, nu ska jag slinka förbi Isbergs! Ha det bra här hemma nu!


Ett par år sedan kanske? :)

If i could..


A beautiful night

Häromkvällen for vi ut några stycken till Jonas stuga, grillade och hade det allmänt mysigt. På hemvägen möttes vi av en otrolig himmel, det var en sådan vacker natt!






What doesn't kill you makes you stronger

Jag har kommit på varför jag inte uppdaterar min blogg så ofta. Tänker som jämt på vad jag ska skriva och så, men när jag ser min blogg blir jag sjukt otaggad, den är så otroligt tråkig. Jag menar, har som inte ens än header! Vad gör jag? Jadu, fixar en header och ändrar lite färger och så, så tror jag att mitt bloggande kommer tillbaka.

Om till och med min mormor som inte sitter så hemskt mycket vid datorn kanske, säger till mig att nu var det längesen du skrev någonting på bloggen, är det nog dags att ta tag i problemet! =)

Hade en väldigt bra kväll iallafall, det behövdes! Kom ihåg nu att du är stark och what doesn't kill you makes you stronger.


Beautiful day

Vilken fantastisk dag, sol och bad med lagbrudarna på niperna hela dagen. Kändes som vi var utomlands! Underbart. Imorgon är det sista dagen, vilket känns riktigt tråkigt. Har haft tre riktigt roliga veckor, hade kunnat fortsätta såhär länge till med att träna och vara med alla tokiga tjejer! :) Bilder från dagen kommer sen, tyvärr inte alla topless bilder, eller vad säger ni? haha!:D


if you never try you'll never know


 

RSS 2.0