You were my something


Kan någon gömma min gitarr, och hitta min biologibok istället? Prov imorgon, och jag har aldrig i hela mitt liv känns sådan otrolig omotivation. Kan det vara för att man tänker på allt som måste göras direkt efter provet är skrivet? Kanske. Jobbigt läge. Vet ni vad jag saknar. Att vakna med ett leende.


Sometimes when we want something really bad,
we lose sight of what it really is.

Along the broken road

Att sitta på skolan en söndag hör ju inte riktigt till, men så har min söndag sett ut. Kycklingarna kläcktes nämligen idag, något som jag absolut inte kunde missa. Oskar följde med som sällskap så vi höll koll på dom små, tror tre kläcktes medan vi satt där och pluggade. Världens sötaste små saker! Sen blev det träning och efter det luleå basket, riktigt grymma idag var dom kan jag lova.

Annars så vet jag inte. perioden som varit den värsta på länge verkar aldrig ta slut. allt blir bara mörkare och tyngre. och vad händer med våren? Snöoväder i slutet på mars gör ju allt lättare också. som tur är har jag mina fina som gör allt värt.

Confusion never stops
Closing walls and ticking clocks


It is what it is



Little lion man

Har just tagit fram gitarren, åh vad jag har saknat att spela kände jag nu. Tyvärr var det alltför längesen nu och man tappar snabbheten så galet fort, men ska försöka hitta tillbaka till den. Går faktiskt redan framåt. Har två låtar jag ska lära mig nu, my hero och little lion man. Så sjukt grymma låtar. Det ska gå!

Förvrigt så är jag lycklig, för jag har fått en sen 18årspresent. och jag älskar dom. 


Lördag 16:38

Vilken fredag det blev. Först förmys hos sofia, riktigt trevligt hade vi med allsång till och med. My hero säger jag bara. Sen knallade vi vidare till Roya där mysfaktorn var ännu högre! Träffade på massvis med folk och lyssnade till två grymma killar vid namn Carl och Johan, kunde inte bli bättre. Efter det skildes vi åt olika håll men slutade med att jag följde med grabbarna till cleo där kvällen fortsatte. Träffade ännu mer folk, dansade och hade riktigt trevligt. Tack för en grym kväll alla!

Ikväll får vi se vad det blir, kanske så svänger vi förbi roya igen och lyssnar på amadeus, men blir en lugn kväll hur som helst!






There goes my hero
Watch him as he goes
There goes my hero
He’s ordinary


Sensible heart



och med det säger jag godnatt. imorgon väntar fredag vilket gör det lättare att gå upp!

kvällen kommer nog bli fin. roya med underbart folk och sen kafelino eller cleo.

godnatt

Feeling kind of dead

Det är mycket nu.
vet inte vad jag ska hitta energi ifrån längre.
det känns bara så tomt

tiden går så läskigt fort, och snart är vi där.  

just let it go.


You know you can't deny it

Har nog den tyngsta månaden någonsin framför mig nu. Kommer inte bli lätt, och jag är osäker på hur det ska gå. Men en sak vet jag, det finns inga alternativ alls. Det ska gå, det måste gå. Så det känns ju bra iallafall, att veta att det måste gå. För då kommer jag klara det, jag ska.

På ca en månad: 
-Göra klar projektarbetet
-Ta körkort (uppkörning och teori bokad)
-Träna inför högskoleprovet, viktigt.
-hinna med redovisningar och prov i skolan
-lämna ut cv och skaffa jobb till sommar/höst
osv.

det är tufft nu. men bara bita ihop.


-

fint. godnatt.


Söndag 18:57

Då börjar helgen lida mot sitt slut. Blev ännu en fin helg, tillsammans med massa trevligt folk. På fredag hade vi en lagkväll med ledarna och laget ute i brändön, blev mycket skratt och glada miner. Jag och Rasch var överlägsna på tipsrundan, right? :) Sen bar det iväg till stan där det blev allstar. Riktigt trevligt hade vi, men där vid 2 kände vi att vi inte riktigt kunde sitta still längre så vi sprang över några till cleo där vi dansade sista timmen. Grym kväll!

Tog mig upp rätt tidigt på lördag för en tur till stan. Satte mig på roasters med Sabina, Asplund och Smeder där vi blev kvar någon timme och pratade om allt mellan himmel och jord. Riktigt trevligt hade vi!

Kvällen tillbringades med markus, jens och sabina och massa fler folk sen. Hann förbi en fest innan vi tog oss vidare till allstar, där vi fick en riktigt trevlig kväll. Kände dock att orken försvann ju längre tiden gick så var rikitgt skönt att komma hem till sängen sen!

Nu laddar jag upp för sista matchen med korpen, känns sjukt tråkigt alltså. Basket gör mig lycklig för stunden och jag behöver den stunden mer än någonsin..


-


Torsdag 21.42

Torsdag idag då. En liten dag till fredag kvar, till och med lite mindre än så. Längtar sjukt till imorgon alltså. Kommer bli en riktigt fin kväll tillsammans med fotbollstjejerna som jag saknar så ute i brändön, sen vidare till stan för utgång skulle jag tro. Kan ju inte bli annat än grymt.


Nu tillbaka till popcornen, musiken och teorin. Fint.



I couldn't see it coming.

Onsdag

 


Efter många vakna timmar under flera nätter nu, sa kroppen ifrån. Jag var totalt död i morse. Har aldrig varit så trött. Så valet att stanna i sängen och sova vidare var inte speciellt svårt.

Dagen har bestått av teori. Snart är jag i mål. Fint!











Vad hände egentligen ?.

 


Come here, oh my star is fading

Jag köpte just en fisk. en rökt en, riktigt gött tror jag det blir! Snubben som sålde firrarna såg rätt paff ut när jag sa att jag kunde köpa en haha :)

Senare kommer min sabinis hit och myzer med mig. Har köpt världens bästa te också, som jag nog till och med hon ska gilla. Ängla te med persikosmak! det är grejer det.

Puss!

Måndag

Ibland blir det inte som man tänkt sig.











allt för idag. tack martin för din musiksmak.



Söndag 10:57

Skönt att vakna någorlunda utvilad för en gångs skull. Blev en lugn kväll igår med Sabina, Markus och Jens. Det behövdes allt, kan säga att jag hade rätt svårt att hålla ögonen öppna under filmen där ett tag, har nog aldrig somnat så fort som när jag kom hem.

Sitter nu och försöker ta mig igenom ännu en fas, går faktiskt framåt. Har på någon musikkanal samtidigt som spelar alla jäkla partylåtar man kan tänka sig, aah längtar redan till nästa helg alltså! Förhoppningsvis går veckan fort.

:)


Lördag 13:39

Riktigt fin kväll igår blev det. Var hur stressad som helst innan, som vanligt. Men när vi kom hem till markus släppte allt och vi hade supertrevligt verkligen. Sen vandrade vi till cleo där kvällen fortsatte, vi tog det rätt lugnt för en gångs skull, träffade massa folk, dansa och umgicks! En riktigt lyckad kväll med trevligt folk! det behövdes.

Vaknade död klockan 9, efter att ha sovit typ 4h. Min tur att vända äggen på skolan så kycklingarna överlever, det tog emot kan jag säga. Så nu är jag ännu mer död, ringde sabina, och hon var också rätt halv död. Så vad som händer ikväll får vi nog se, utgång igen eller myyyyyskväll? We'll see.

och vilken underbart fin morgon det var imorse ändå, så underbart med våren.


Torsdag 19:21

Kan ju säga att jag iallafall valde rätt program på gymnasiet. Samhälls, det är inte min grej. Har suttit på samma ställe sen klockan 11 i morse. Kanske man är värd en paus nu?

Dagen har sett ut såhär, musik i form av bon iver. Te i mängder. och ja läst ekonomi.

Roligt?

nepppp, inte en okej dag alltså.


Onsdag 23:59

jag o r k a r inte.

vad hände egentligen med allt. för cirka 3 månader sedan tänke man att nu äntligen får man andas ut, den dagen har inte kommit än. och jag orkar inte hålla andan längre.

kanske man ska försöka s o v a.


Nya vecka, nya tag

Har varit en tung dag, jag har varit rätt trött. Första dagen efter ett välbehövt sportlov, så det kan ju bero på det. Hoppas på att sova tuungt inatt så jag slipper vakna och inte kunna somna om, vilket verkligen är det värsta. Man ligger hur vaken som helst samtidigt som du känner hur trött du är och hur mycket du behöver sova. Det enda du hör är dina tankar som snurrar omkring, allt som måste göras, hur länge du egentligen varit vaken osv. Nä usch. Så håll tummarna för att det inte blir en sådan natt. 

 Anything worth having, is worth fighting for.


Söndag 15.38

Det blev en riktigt lugn helg. Det var nog ändå på tiden tror jag. I fredags blev det lite quality time med sabinis, tur att hon också var sugen på en lugn kväll, behövde verkligen sällskap den kvällen. Har så otroligt mycket att göra, får panik när tankarna hela tiden vill tänka på annat, kan verkligen inte koncentrera mig på det som är viktigt. Förhoppningsvis kommer det mesta lösa sig. Igår kom Jenny, Johan och Otto hit, vi såg låt den rätte komma in som verkligen var skum, men samtidigt riktigt bra!

Vet ni hur jäkla sugen jag är på att åka skidor nu, eller ja bräääda. Men vill lära mig åka skidor också, så man slipper ploga sig fram. Ser faktiskt gaalet roligt ut med skidor också, även om jag inte kommer lämna min bräda i första tagen. Dagarna efter kåbdalis gjorde så att suget efter att få åka inte vill försvinna alltså, är så sjukt sugen! Vill inte sitta inne framför böckerna nu när solen äntligen vill titta fram, känns så grymt tråkigt.

Motivationen är verkligen som bortblåst, nåväl känner att det inte spelar någon roll vad jag får för betyg på de resterande sakerna i skolan. Bara HP som spelar någon roll för mig ändå. Nu vill jag kunna leva livet lite också sista tiden då man har alla nära sig. Tänk på hur splittrade vi kommer bli, usch vill inte tänka på det. Jenny far till Umeå, Oskar till världens ände vilket är skåne, alla i klassen kommer nog fara åt massa olika håll. Så samtidigt som man längtar otroligt mycket till studenten så skrämmer det en mer än något..


*

?

:/





inte det också, vad som helst men inte det.

en fredag

Igår kom jag hem från kåbban, och fyfan så grymt kul det var. Åkte ju dit i onsdags med pappa, min bror, farbror och kusin. Det var hur jäkla bra som helst i backen, hur mjukt och skönt som helst och massvis med snö. Åkte konstant tills backen släcktes ned, då blev det bastu och mys i stugan med mina galna släktingar. Har seriöst ont i magen efter allt skratt, jag lovar dom är galna haha så sjukt roligt.

Vaknade tidigt på torsdag och vid halv 10 möttes vi av soool och en nypistad backe. Kunde inte bli bättre! eller jo det kunde det, efter en timme kom sabina, rebecca, sanna, frida, martina, per, tomas, adam och två antnäsbor som var suuuugna på att åka lite skidor! Oj så roligt vi hade det, tror vi alla är med på att göra om det innan snön förvinner? :)

nu - sabina.


Snö.

Vad mysigt väder idag tycker jag. Blåsigt och härligt, snöigt också. Medan andra gömmer sig inomhus för kylan så trotsade jag, victor och johnny snöovädret och for till måttsund. Riktigt bra i backen var det, sådär mjukt och härligt! ;) Synd bara att ett åk tar 2sek typ. Så imorgon bär det av till kåbdalis med pappa, jesper, min farbror och wille, lite längre backar iallafall. Vi blir där till på torsdag då ett härligt gäng kommer dit också, kommer bli grymt, och nu jäklar ska jag lära mig hoppa, får ta hjälp av min grymma bror.

godnatt!


Första dagen


Så var första dagen på lovet avklarad. Var ju inte så jobbig att klara igenom sig den precis. Åh så skönt att bara göra ingenting, men nu är det slut på vilan. Har typ listat upp 100 grejer på anteckningar på mobilen, bara att börja så man kan kryssa för eftersom liksom. Det jag inte får glömma imorgon är att ta gardasil dos 2, och gå till banken och föra över två studiebidrag som jag inte fått på kortet än, viktigt.

Dagen har då bestått av skriva cv, mysa med malte och sett på lite film. Skönt som sagt. Eftersom kvällens planer blev ändrade, så fick det bli sommaren med göran med lillisberg, fridis och mikaela. Jäkligt rolig men jobbig film! :) Nu ska jag sova!


tre dagar

aaaaah kan ni fatta, om 3 dagar är det äntligen dags. Som jag har väntat och längtat. Ska bara hitta någon att se det med..men jag vet en som jag kommer försöka tvinga ;) för själv klarar jag inte av att de alltså haha.


Tick tock on the clock but the party don't stop, no

Vilken helg. Jag är helt slut! Men oj vad roligt vi har haft. I fredags blev det middag på allstar med Sabina, Kajsa, Sofia, Carl, Jimmy, Oskar och Tomas, kul med nytt folk! Träffade folk man inte sett på länge också, trevligt trevligt. Kände att jag var sugen på att dansa lite så vid ett gick jag till cleo där jag inte blev ensam länge, träffade majsan och julia nästan direkt och massivis med andra! Var riktigt bra där faktiskt. Kom dock hem lite för sent på grund av att det blev massa krångel, men men så kan det bli.

och igår var det bara att tagga om. Vid 19 bar det iväg till Josse där vi beställde hem gomat från walle. Vi hade supertrevligt och laddade upp inför farmen. Så vid halv tio skjutsade Andre oss till boden där det var fullkomligt galet. Hur mycket folk som helst i alla åldrar, stämningen var på topp och det spelades faktiskt riktigt grym live musik från nå band och såklart från Alcasar! Haha vi stog längst fram och skrek, och frida fick sig ett hivarmband av han killen i alcasar. Ska ladda upp en film därifrån sen, så sjukt roligt. Vid halv 3 åkte vi hem med brändögrabbarna, jag och frida kröp ner i min säng och somnade nog på 3 sek? En riktigt lyckad kväll, ska lätt dit nästa gång.

Ikväll blev det att spela match, mot boden var det den här gången. Vi spelade grymt faktiskt, så jävla roligt. Alla kämpade på och det lönade sig! Vinst med typ 15p, vi har börjat få igång ett riktigt bra spel nu alltså!

:)

RSS 2.0