hahaha

haha sabina, jag dör :)

Miss Li - Im sorry hes mine

grym låt, på många sätt :) hahaha!


julen lider mot sitt slut..

då var den mysiga julen över, eller jag brukar säga att julen är över efter min födelsedag (6januari) så vi har ett tag kvar att mysa :) Julen var såklart mysig, och som den brukar vara. Fika hos mormor till kalle och sen var det iväg till farmor där vi åt julmat, såg karlbertil, öppnade klapparna osv. :) Mysmys.

På mellandagarna är det sovalänge och degande som gäller, så skönt :) Men på annandagen så drog jenny mig till stan. När jag väl var där stod jenny i persön fortfarande och väntade på bussen, suck. Som tur var ringde jag sabina och hon var också på stan med emma! :D Så jag var med dom ett tag tills persötjejen äntligen hittat till stan. När det mesta av folket börjat dra sig hemmåt gick jag och jenny omkring och hoppades att hitta något av det som fanns kvar. Vi gick till carlings och hittade ett par t-shirts, riktigt great:)

Igår var jag med frida ruisniemi:D:D:D Det var alltför längesen, så det var jätteroligt:) Vi for till ante där han och maxim degade. Vi gick och hyrde en äckelfilm som hette black christmas. Jag ville inte förstöra min syn på julen, så jag blundade för det mesta:) Sen blev det lite guitar hero, jag och frida ägde:)

Nu ska jag höra av irina gör, hon är ju i luleå :)

hadetbra♥

detblevenvitjul:)

det är värkligen något magiskt med julen, varje år blir man besviken över att få se gräsmattan, men år efter år kommer den där underbara snön som pricken över i ett : ) Nu känns det som att det kommer att bli en lyckad jul och julstämningen kommer fallande tillsammans med snön, helt perfekt. Nu ska jag gå och äta skinka och slå in dom sista julklapparna :)

image12
Heltjävlafuckingmysgreat!! :)




Dan föredopparedan:)

Imorgon är det den stora dagen som vi alla väntat på såå länge nu, känns det så? Inte för mig i allafall, tycker julafton borde vara nästa vecka så att det hinner komma någon snö!! Ingen vitjul här inte, riktigt dåligt. En jul utan snö är ingen jul alls, iallafall inte lika lyckad..Fast om vi har tur kanske det börjar snöa inatt eller nå =)

När man var liten var hela december magisk, jag kryssade alltid i almanackan och räknade hur många dagar, och till och med hur många timmar det var kvar. Så är det inte riktigt längre, man har så mycket annat att tänka på.

Jag längtar nog mest till Kalle anka och Carlbertiljohnsson, för det ser väl alla? När jag frågade i klassen vilka som såg på carlbertil så såg alla ut som frågetecken :O Ojoj, : )

Snart måste jag träffa sabina hon måste ju få sin julklapp, och så skulle axel ringa : ) Han måste få en godjulkram!

image10


Nu ska jag gå ut med malte, Godjul! :)

Jullov : )

inte fel med lov nu va? : ) Verkligen inte, men jag tror faktiskt att vi på Nv uppskattar loven en aning mer än alla andra.. men det är vi väl värda, right? : )  Vi fick lov igår, inga lektioner idag! En lovdag mer säger man ju inte nej till.

Igår hade vi mysdag med klassen, på nk/kemin spelade vi Nba08 med peter. Det var askul ju!! haha bara för att jag vann över tomas i finalen :D Woooohow! På svenskan myste vi med kladdkaksmuffins och sjöng julsånger, mycket mysigt. På kvällen vart det ännu mer mys med min myssabina. Vi smaskade i oss massa knäck och sånt där gott, slog in paket och bara myste.♥

Idag fyllde min mor år, så vi har grattat henne och så. Vi for och bowlade och åt effterätt på Bhan thai, haha träffade som tur var inte sabina (dufattarvadjagmenarsabina). Sen for v hem och myste. Det blir mycket myspåjulen:)
Nu ska jag se ett avsnitt av andra!

Sovgottgodnatt. =)


andraavenyn :)

Nu ligger jag och tittar på andra avenyn och mumsar popcorn :) Det är såå sjuttsingens bra! haha :D Börja se de på egen risk, för jag lovar att man inte kan sluta se det! : )

Godnatt och sovgott! ♥

image9


Onsdag =)

Idag har det inte hänt mycket, inget att berätta om iallafall. Imorgon ska vi ha julmys med klassen, vi skulle göra glass på nk:n med såndär flytande kväve tror jag att det är :) det blir ju myyyys! SEN har vi LOV! :D VI HAR INGA LEKTIONER PÅ FREDAG! :D :D :D Fast det kanske är många som inte har det, vad vet jag? : )

Var bara tvungen att lägga in vad jenny precis skrev till mig, hon är fööör sööt den bruden:)

Jenny säger:

Men du är som en rocky road helt perfekt ;D en liten mumsbit : ) 

HAhahahahhhhahaha :) :) :) <33

I helgen blir det rocky road bak i massor!! :D:D

image7


Bara 5 dagar kvar nu! : )
 


18 december

idag var det en ganska skön dag : ) Började med dans, men vi hade bara betygsnack så det gick fort! Gissa vad jag fick?! Mvg för tusan!! GLAD jag blev och är : ) Trodde inte det, för den egna dansen som man skulle göra gjorde jag dagen innan..inte så lyckat alltså, men tydligen var den bra nog : ) Sen hade vi engelskaprov, usch är sååå less på allt som har med skolan att göra nu. Men nu är allt gjort!! Känns bra =)

Vid kl 13 gick vi och kolla på någon julshow i lärkan. Vi såg framför oss en trevlig julteater eller någonting sånt iallafall och det vi minns mest var inte det på låååånga vägar, ni som var där fattar nog :O Jag och jenny bara satt där och tappade hakorna haha. Men sen sjöng en tjej no one med alicia keys, svin duktig tjej, verkligen! : )

Sen bar det iväg till stan för julklappshandel! Några fler klappar är nu inhandlade : )

Ha en bra kväll♥


17 december

Äntligen, nu är kemiprovet gjort! Det gick bra hoppas jag, har inte sovit så bra inatt och det var lite andra saker som snurrade i huvudet under provet. Nåja skönt att det är gjort, nu ska jag verkligen inte plugga nå mer den här veckan var min plan : ) Imorgon är det engelskaprov, men det får gå som det går! För nu ska jag satsa på julklappar och allt som har med julen att göra =)

Ikväll är det valpkurs med mitt lilla monster och sen träning, vill verkligen börja träna nu! : / Vi får se hur det går.

Ha det bra♥

image6

kul..

det värsta som finns, är när man får veta saker som gäller en själv mest sist av alla..speciellt när dom i ens närhet vet, och inte änns så lite som piper om det. Nu är det som det är, är en aning besviken bara..det är allt.

Godnatt.

vill ha!!

Om någon där ute söker en julklapp till mig, så har jag ett tips haha : ) Kolla bara på det här armbandet, såååå snyggt! Vill ha : ) Finns på kyssjohanna.se
 
nr1 på önskelistan lätt : )

image8

julmys:)

idag har det varit en riktig julmysdag för min del, bakning och julshopping : ) Vid 11 for jag och mamma in och shoppa loss, köpte en julklappis till jenny :D sabinas är redan inhandlad, funderar på vad jag ska köpa till josse..tror inte hon vet att jag tänkt köpa nå, så säg inget! : ) Ikväll blir det en riktigt lugn kväll, julgranen ska kläs och sen blir det film. Är fortfarande sjuk (varit sjuk i en måndad), så blir trött av ingenting. Gårdagens kväll blev väl inte heller såå lyckad,  jag sabina och rebecca o for till en fest på björx för att träffa dara (som förövrigt fyller 16 på måndag :) GRATTIS!!), där orkade vi inte vara länge..alla som var där vet varför.. Så ikväll ska jag klä julgranen och bara mysa! =)

I morgon har vi match, mot gbbk tror ja det var : ) Har inte kunnat träna på mer än 3 veckor nu, så vi får se om jag spelar =/ aja nu ska jag se om det finns någon mat, ha en bra kväll :)

godmorgon :)

vi ingen matte på morgonen, så en liten sovmorgon var riktigt skönt =) Nu sitter jag på 7an och lyssnar på jenny och joss som snart ska redovisa, haha ni skulle höra dom:D:D Jeenny är påven och josse är luther : ) dom ska sitta och argumentera mot varandra, fast det jag hör är nog med bråk än en diskussion:) ja, uppmärksamhet får dom kan jag ju lova!! :D:D 
 
hahahahahahhahahahha nä nu måste jag gå och bryta denna heta diskussion, hjälp...

hadetbäst♥


snart är lucia över..

Idag var vi som sagt och kollade på luciatåget i lärkan, ja det var väl..komiskt, mer komiskt än stämningsfullt haha: ) Tyckte att dom kunde ha valt lite andra låtar och så, men men helt ok : ) Jag och jenny bestämde oss för att vi ska vara med nästa år, eller vi bestämde att hon skulle vara lucia, är inte så taggad på att vara tärna..är fortfarande skrajj sen alla svimmade på högstadiet när vi lussade :O nåja,

FUGLESANG! :D:D:D han var ju grym! hahahah kändisen nr 1!!! : ) Han stod och snackade med sina bilder från resan, att vara tyngdlös lät ju riktigt superduber roligt!! :D När han var klar, så sprang all massmedia fram och skulle växla några ord med astronauten..så jag och jenny fick aldrig chans att ge våran sparade lussebulla till han =/
Sen åkte vi till skolan, åt lite gröt med pepparkakor och sen en kort svenska lektion och sen bar det hemåt! : )

Nu ska jag ta tag i allt jag har kvar att göra : /

hadetbra♥


Myslucia :)

det är först när lucia har varit som jag börjar känna att julen är nära, för nu börjar den verkligen närma sig :) Så i morgon blir det en mysdag med lussebullar i massor, vi ska ta med till skolan så vi kan sitta där och smaska haha, eller vi och vi, jag och jeenny iaf :) Vid halv 11 i morgon ska vi och lyssna på fuglesang, det blir ju riktigt coolt, vem vet om han är snäll kanske han får en lussebulla :D

Det blev ingen lucia vaka för oss inatt, jag ville ju på de där lucia movie night..men biljetterna var slut..snyft. Ante tröstade mig genom att säga: Vi får gå nästa år istället : )..
Jaha, men nästa år..är ju liksom nästa år.

Aja, nu tänkte jag kika lite på julkalendern..har missat den totalt i år, det är ju  =  Katastrof!

Sovgott, : ) /Linnea
image2


Välkommen till min nya blogg!

Kände som att alla har börjat blogga nuförtiden, och då blev ju jag också lite sugen såklart..men men vi får se hur det går : ) Säger väl som jag och jenny brukar, fan vad superjävlamysdå! haha =)


RSS 2.0