Turn into something beautiful

Fredag imorgon. Sista dagen på lovet då kan man säga, helg är det ju alltid liksom. Har en känsla av att det kommer bli en riktigt bra helg. Imorgon blir det fest hos josse, där det kommer krylla av sportnördar av olika slag, kommer bli helgrymt haha. Får se om jag orkar mig till inpuls också imorgon, känns som att man måste hinna ta tag i lite plugg, det har ju inte blivit mycket av det under lovet, fast det är ju ändå så det ska vara. Man måste få ladda batterierna någon gång för tusan :)








Look at the stars,
Look how they shine for you


Mysdag

En riktigt mysdag har det varit idag. Har varit på stan med min käre mormor och min lillebror. Vi åt supergod lunch på kulturens hus och sen vandrade jag och mormor lite på stan och kollade runt. Supermysigt! Sen var det bara hem och hämta träningsgrejerna för jag, majsan och rasch skulle köra bodypump! Hade sådan otrolig träningsvärk från förra gången men gick ändå bättre än väntat, fast vissa gånger gjorde det såå sjukt ont haha alltså nej det gick verkligen inte. Men det är väl nu bara i början man får såhär ont efter, hoppas jag.

Nåväl, efter träningen hyrde vi en film som vi alla såg hos mig tillsammans med lite chailatte, mysmys!:) Så himla roligt alltså shit skrattar när jag tänker på det, vi pratade om 3D film på bio och jag berättade om när jag såg spykids 3D och det flög ut typ en robot brevid en. Rebecca blev då så otroligt exalterad så hon började skratta och samtidigt klappa händerna, haha alltså shit!:D Nej tror vi inom en snar framtid kommer se 3D filmen där på bio! Ojoj :)

Nej nu blir det att sova, vi ska upp och köra spinn/core där vid 12 :)

Make Trade Fair

 


Då var första dagen av lovet avklarad. Har inte gjort mycket alls, vilket var exakt min plan också. Sett några avsnitt Gossip, pluggat lite teori och så. Sen for jag rasch, anna och frida på spinning i en timme och sen core efteråt. Shit vad jag tog ut mig alltså, blundade nog sista kvarten för att jag var så slut haha. Helt skönt att ta ut sig sådär ändå.

Sen tycker jag ni ska se och lyssna på den där videon där uppe. För det kan nog vara en av dom bästa låtarna någonsin.

Sovgott!

Free fallin'

Glömmer typ jämt att man ställt bak klockan, den är ju egentligen sjukt mycket alltså. Är väl därför man känner sig rätt trött nu då! Idag har jag bara slappat på, så himla skönt. Övningskört hann jag också med, går bättre och bättre, eller vad säger du pappa? haha han verkar mer nervös än mig ibland, kanske inte så konstigt.

Är annars helt totalt slutkörd i armarna efter bodypumpen med rasch och frida. Alltså, kan inte ens räta ut dom haha! och imorgon blir det spinning/core, är riktigt taggad!

Godnatt :)







i miss you when you're not around


I put my heart in your hands

Det finns en anledning till varför jag valde natur och inte samhälls. Jag är verkligen verkligen inte bra på religion och sånt där. Kan tycka det är intressant och så, men något mer finns inte, kan inte koppla ihop saker och ting bara sådär. Nej imorgon får det gå som det går, min fusklapp(somvifårha) är som ni kan tänka, väldigt full. haha :)

och efter imorgon är det helg och lov i en hel vecka. Hur underbart? Hoppas på en riktig bra helg, vilket jag vet att den blir. Under lovet ska jag bara göra saker man annars inte hinner som träna, se på alla serier man missat och andas! låter ändå helt okej.

Godnatt! 

?



Så otroligt sjukt att någon har retuscherat bilden och tyckt att detta ser normalt ut. Man blir ju nästan rädd!


Sail away with me honey

Jag är så galet trött alltså. Vill spola tillbaka tiden och stanna den där i mitten av sommaren. Så man kan göra just det, bara segla iväg från allt.


Ze Strakos

Helt jävla awesome alltså. Sjukt bra, se själva.

det blev annars en riktigt tuff dag idag. Slutade klockan fem, och missade bussen två gånger. Kom hem där vid halv 7 alltså. Nu är det bara att sätta sig och läsa på religionen, känns inte bra. Känns skönt att ha gjort bort svenska np talet iallafall, gick ändå rätt hyfsat! Nä tillbaka till religionen då, någon mer som vill ha lov nu?

Lovers, keep on the road you're on



helt otroligt hur musik kan vara en så stor del i ens liv. Säger bara Coldplay. Nu tillbaka till Svenska Np.


och ett stort grattis till Victor som fyller 20 år idag:)

Trött tjej

Vilken vecka det har varit. Har varit rätt sjuk, men blev tillslut halvt frisk. Har inte haft någon tid till annat förutom plugg, och ja någon träning och true blood såklart. Är helt slut i kroppen och huvudet. Har bara myst på hemma ikväll framför idol med familjen, så jag hoppas jag är piggare imorgon.

och nu lägger jag och oskargroth ner sista mattetalet på msn som vi klurat på, snacka om vilka matematik nördar vi är alltså. godnatt!

*

Jag saknar oss.
Jag saknar att vi inte kan göra vad vi vill när som helst.
Att det alltid finns för många måsten, så tiden inte räcker till. 
Så tiden inte räcker till så att vi kan träffas lika ofta allihopa samtidigt.  
Det saknar jag verkligen.
Men snart räcker förhoppningsvis tiden till åt oss!


wish you were here

Helt slutkörd alltså, kändes att det var ett tag sedan jag tränade plus att jag varit sjuk rätt länge nu, men oj så skönt det är nu efteråt. Jag och majson körde spinn/core! Blir fler gånger kan jag lova.

Har precis sett klart true blood, är ännu mer slut efter det. Jag tycker det är så jäkla creepy så jag är rädd helatiden för att något eller någon ska hoppa fram helt plötsligt, som i en skräckfilm typ. Det liknar verkligen ingenting annat, därför blir det riktigt bra.

Imorgon har jag bara matteE och sen slutar jag, det blir nog inpuls då direkt, får se om min farbror var på att köra något pass, annars blir det nog gymmet!(: Godnatt!


Keep it burning

Sommar, fest och brändön. Finns bara ett ord, helt galna och otroligt fina minnen tsm.










I hope it’s gonna make you notice

Idag har vi testat att gå in i vuxenvärlden, på ett sätt. Vandrat och yrat omkring på ltu. Det gav ändå en liten inblick på hur det kan vara och kännas att plugga på universitet, vilket man någongång kommer göra. Såg riktigt mysigt ut faktiskt! Typ som gymnasiet, fast ja, ännu mer vuxet och ganska mycket seriösare.

Jag har ingen aning om ifall jag ska plugga vidare på en gång eller inte. Det är ju massa fördelar och nackdelar med vilket som, fast egenligen inte. Den ända fördelen med att plugga på en gång är ju att man har allt väldigt färskt i minnet, det kan ju vara tungt att komma in i pluggandet igen. Men det beror på ju vad man vill läsa också. 

Men nej vafan, som jag känner nu iallafall finns det så otroligt mycket mer jag vill göra än att sätta sig vid skolbänken direkt! Vad sa vi på klassfesten, Thailand va? Jag är så på :)




....

*

 
Biljetterna är nu äntligen fixade, kommer bli så jäkla bra.

Ont i hjärtat

eller vad säger ni tjejer? Mitt hjärta gjorde ganska ont efter att sett dessa bilder iaf:( Ska vi slå ihop våra studiebidrag och köpa den kanske?

Kolla bara här!

Världens bästa tjejer!




Freeedagsmyys

om ca 50 minuter. Är det fredag.  och det känns sååååå bra. Är så taggelitaggad till lagkalaset. Imorgon blir det fix och sånt i lokalen, festfixarna frida och linnea kommer vara helt slut när det är dags! Men vi överlever nog, vad gör man inte för världens bästa lag liksom? Är lite smått orolig över att det kommer bli trångt, men vi får väl trycka ihop oss :)

Nej det kommer bli grymt!

godnatt :)


*

Jag ser så fram emot fredagen, kommer bli så bra.

Godnatt!











I just wish we were each others to have.


Sommarminnen

Idag kändes det som om temperaturen utomhus sjönk ännu ett snäpp. Alltså börjar sommaren kännas väldigt långt bort, även fast det kändes så nyss. Så nyss som vi hade tre fina sommarjobb veckor med världens finaste lagtjejer, så nyss som vi välkomnade sommaren under midsommar med en galen kväll ute i Hindersön, så nyss jag var och seglade och så nyss vi spenderade varje dag solandes på nipernas fina strand.

Den här sommaren var verkligen en fin en. Tur det så man klarar sig igenom den kyliga vintern.




*


RSS 2.0