I hope it's going to make you notice



Adam visade mig den här låten och sa att jag nog skulle gilla den,eftersom det är som en linnealåt. Oj så rätt han hade!! :)

Beautiful day

Vilken underbar dag! Jag och Sanna bestämde oss för att åka skridskor så vi snörade på oss skrillorna och så bar det iväg. Vi trodde seriöst att vi skulle blåsa bort dom första metrarna, motvind sägerjag bara! Men när vi kom förbi udden så gick det alldeles utmärkt.

Framme vid gråskälören myste vi på vid brasan och grillade pinnbröd och korv. Helt perfekt :)  Hem orkade vi inte ta oss så vi tjatade till oss två platser på ett par snälla grabbars skotrar, något som vi kanske inte skulle gjort? Det var kanske det värsta jag gjort i hela mitt liv, första gången jag kände att om jag ramlar av nu så dör jag. Tror killen som körde var nära på att kvävas, vet inte hur hårt jag höll fast mig! Haha :D Galet säger jag.

Ikväll blir det lärkans aula!! Ser verkligen fram emot det :)

Och ett grattis till MalinO som fyller 18 år idag!! :D:D:D:D:D::DD:D Grattis grattis graattis :)


The Hills Season 5!!


Säkert supermånga som tycker jag är sjukt töntig som blir helt tokig av att se den här trailern!! Har nydligen sett klart säsong 3 och 4, funderar på att se 1 och 2 nu också. Tycker det är såå bra, och jag vet att iallafall Sanna håller med mig så helt ensam är jag inte ;)
 
Sanna du får skynda dig och se klart alla nu så får vi se 5an tillsammans, right? :D

The rest is still unwritten

Fettisdag idag då. Fet-tisdag, mysigt namn! Man blir ju inte speciellt sugen på att käka en semla då, tycker inte jag iallafall. Kanske för att vi i min familj ätit semlor hela februari typ, eftersom vi brukar göra egna. Så nej, nu går vi mot nyttigare tider.

Helgen spenderade jag till största delen i brändön med Jenny, Otto och Johan. Vi myste på, åkte lite skoter och grillade. Sånt man gör där helt enkelt, det var på tiden. I lördags spelade vi våran sista basketmatch för säsongen också, kanske den sista någonsin i min baskethistoria? Kändes i kroppen kan jag säga, sista gången efter 9 år på basketplan. Men vem vet, kanske hoppar in i något nytt lag till hösten. Efter matchen åt vi trerättersmiddag på östernspärla. Förrätt, varmrätt och efterrätt, bara att passa på när det är gratis! Riktigt gott iallafall, kommer sakna vårat lag måste jag säga. Har haft en jätterolig tid tsm med er alla.

Just nu sitter jag och kurerar mig med vitt te och mörkchoklad framför sofis mode, (finns det en bättre tidning som till och med kommer ut varje vecka)? Massvis med fina kläder och bilder. Sparar förövrigt alla mina pengar fram till stockholmsresan, nog för att risken finns att jag inte hittar så mycket, men har hellre pengar så det räcker och blir över utifall att! :)

Imorgon är det friluftsdag och det ska faktiskt bli roligt! Det blir att åka ut på isbanan med Sanna och kanske någon mer? Grillning av pinnbröd och korv hoppas vi också på! Om det blir lika fint väder som idag kan det blir riktigt bra :)

090217

Tisdag, vilket betyder väldigt lugn och skön dag. Bara en lektion så jag och jenny bestämde oss för att fika på waynes innan skolan. Vi 10 gick vi till strand där Laura och Emmy tänkt exakt samma tanke som oss denna kalla tisdagmorgon, så vi fyra fick en väldigt trevlig och mysig stund där på waynes innan skolan. Om Nv2orna ska splittras hoppas jag verkligen att vi iallafall hamnar tillsammans =/.

Något att se fram emot är iallafall stockholmsresan som blir den 22 till 25 april. Bokade klart resan ikväll, hittade tågresor för 95 kr, alltså 190 kr tur och retur! Helt galet billigt. Så i april far jag, Sanna och Martina dit, blir sjukt kul. På tiden att Sanna får se storstaden fler gånger! ;)

Avslutar med en sjukt ful och rolig bild, seriöst den fulaste bilden på länge! Jag och Johan då ;)



Förövrigt så är det -27 ute nu....

Fartfylld helg!

Jag skirver verkligen inte mycket under helgerna, men jag hinner inte. Den här helgen har också varit väldigt fartfylld om jag säger så, fotboll, fredag, lördag och söndag. UmeåIK har ju varit här i helgen för en kickoff, och vi har tränat brevid dom i arcus. I gårkväll var vi ut och åt middag med dom vilket var väldigt trevligt, otroligt god mat också!! Tycker det är väldigt bra att dom tar sig tid och gör någonting sånthär, eftersom att vi är ju dom som någongång ska försöka lyckas med det dom redan gjort och då vill dom såklart hjälpa till. UmeåIK bjöd också in två spelare från vårat lag att spela mot Piteå, och Frida och Rebecca Rasch fick äran! Så jäkla grymt det var att se, ni var fantastiska! och tack till Umeå! :)

   


Vem vet om ett par år var vi står? Umeås tränare trodde att vi kunde gå långt iallafall!
 

Ett sött litet hjärta,


Top model och pluggplugg!!

Det är vad kvällen har bestått av. Nu har jag suttit med biologin förhoppningsvis tillräckligt, but you never know. Det som har fastnat har fastnat och det får gå som det går! Tänkte iallafall att finalen av topmodel skulle få upp mitt humör lite, men när analeigh åker ut före samanta blev jag sjukt less och orkade knappt se klart. Ville verkligen att Analeigh skulle vinna, iallafall komma bland dom två sista. Nåväl, sovdags!


:)

Jag: David, varför heter det dottercell efter en celldelning?
David: Alltså det kallas så för att någon vetenskapsman har bestämt det..
Jag: Jaha, tänkte bara på varför det inte heter soncell?
David: Dottercell har trevligare klang helt enkelt

Verkar inte så kul kanske, men ni som sitter med biologiboken framför er, alla i min klass typ, förstår det roliga. Tror jag ;D


I just got lost

Jahap, då hände det mig då, skrev nyss ett superlångt inlägg som jag blev supernöjd över. Vad händer, jo råkar trycka på bakåt och allt försvinner. En kvart förgäves. Nåväl, försöker väl igen senare.

Något som ljuser upp vardagen är iallafall att det nu bara är en sådär 6 månader och 13 dagar kvar, tills vi står där längst fram och kanske har en av dom lyckligaste dagarna under det här året, ja snart står vi där, eller hur Adam?

You might be a big fish
In a little pond
Doesn't mean you've won
'Cause along may come
A bigger one
And you'll be lost

:)

From the top of the first page

'

Har kommit in i värsta skoperioden, har kollat på dessa länge nu. Sjukligt snygga, dom ska bli mina även om jag ska söka efter ett par runtomhela sverige! haha :) Godnatt.

Du är helt enkelt bäst!

Blev överasskad av en tutande bil utanför mitt hus där vid 21 och jag hade ju mina aningar om vem det kunde vara. Såklart hade Axel klarat uppkörningen idag så en nöjd kille bjöd på en sväng! Sofia och Tahiya var med också, vi for och hämtade upp Annika så Axel kunde impa lite på sina brudar :) Ja du är ju bäst! :D:D:D:D:D

Klicka f�r att st�nga bilden

Hittade en bild på sofias blogg, på mig då. Men kolla min hårfärg! Det är ju exakt så jag vill ha, tusan också. Hm, får komma på något smart! :)


There is a light that never goes out

Måndag igen, ny vecka och nya tag. Dagen har inte varit speciellt jobbig, slutade vid två och fick sällskap av sötsanna påväg till bussen. Det som varit jobbigt är att jag har en otrolig huvudvärk, usch vill inte bli sjuk.

Kvällen har varit superslapp med prisonbrake + lite casanova. Alltid lika plågsamt med prison, och samma tänke slår oss varje gång, måste jag säga vilken? Varvade med lite casanova, superhärlig film med Heath Ledger. Den är inspelad i Venedig, och då räknade jag snabbt ut att jag gått på samma gränder och gått över samma broar som Heath. Något grymt! ;) Nåväl, nu ska jag sova! Godnatt.

Grattis till AnnaLindström som fyller 18 år idag! och ett grattis till ChristianNyman som fyller i morgon!! :D:D:D:D:D::D


Sometimes even right is wrong

Då var helgen över och jag är riktigt nöjd med hur den blev till slut. I fredags hade vi våran tjejmiddag med god mat som vi själva lagat och goda drinkar med en massa skratt. Vad mer kan man önska liksom? En underbar kväll med underbara vänner, en inledning för ännu fler kvällar, right? Jag säger bara vinäger! hahah :)

Igår sov jag ut, vilket behövdes efter en lång skolvecka med allt för få timmar med sömn. Tog det riktigt lungt med en massa the hills avsnitt. Johan kom förbi med min biologibok så vi tog en lång promenad på isen med maltepalte. Inte kallt alls var det och solen tittade fram, en underbardag. Sen började jag fixa lite inför kvällen, och senare bar det av till AnnaL. Där hade vi supertrevligt hela laget, helt galet! :) Vi var väl där till 12 då vi började gå mot stan, massvis med folk på kafelino men vi köade ett tag, men sen gav vi upp och jag mötte upp Sanna och brudarna. Lyckadkvällsåsäg!

Matchen idag var blev som väntad, en aning seg men det blev ändå en vinst. Nu ikväll har jag myst på med mamma, vi såg kanske den mest underbaraste filmen som gjorts. The holiday! Tänk när man kan göra något sånt, bara sticka och råka hitta sin livskärlek. Amazing :) Nej nu ska jag sova, godnatt! Mer bilder kommer senare :)

Lovers, keep on the road you're on
Runners, until the race is run
Soldiers, you've got to soldier on
Sometimes even right is wrong

 

yeah!

feting lyckad heelg!!!! :)  haha helt perfekt middah igår med bästa tjejerna i världen  och bästa lägfetsen ikväll!! sjukt mycket folk när vi skulle ut på kafelino bara, tack mia för att jag fick låna legget iallaflall, nu ska jga sova för vi ahr faktiskt match i morgon! kanske inte det bästa att ha lagfest innan kvällen innan match men ja vi är ju ett liffa lag så!! haha bilder och sånt shit kommer sedan någon gång! nu är det sängen nästa, godnatt! : )

RSS 2.0