This years love had better last

And I've been waiting on my own too long
But when you hold me like you do
It feels so right
I start to forget
How my heart gets torn
When that hurt gets thrown
Feeling like you can't go on

Turning circles when time again
It cuts like a knife oh yeah
If you love me got to know for sure
Cos it takes something more this time
Than sweet sweet lies
Before I open up my arms and fall
Losing all control
Every dream inside my soul


Då har jag börjar min andra vecka på jobbet då, gick faktiskt bra. Roligare när man får mer koll på allt. Helgen då, var på musikens makt med några fina vänner. På fredag kom Adam och Jenny med co till mig, vi for vidare till roasters och sedan en sväng till gyltza. Lördag åkte jag in med Sabbi och Sanna för att se Oskar Linnros, som var sjukligt bra. eller ja ett par låtar iallafall. Kvällen avslutades på Allstar, en trevlig kväll! Dock kunde man skippat en del besvikelser, trodde verkligen allt sånt här var över. känns bara så tråkigt.

nåväl godnatt. klockren låt ovan förresten.

No one's gonna love you more than I do



Så otroligt fin video. Ryser varje gång jag ser den, vet inte ritkigt varför. Sjukt bra låt också.

Sweep me off my feet

Då har man klivit in i arbetslivet. Min andra dag idag då, och det känns ändå som jag börjar få lite koll på vad de sysslar med. Kommer nog gå riktigt fint när jag förstår allt, just nu är det bara så mycket att ta in och förstå så är mest förvirrad medan jag ändå måste få allt rätt. Hittils har jag nog lyckats ganska bra! Man måste verkligen ha med huvudet hela tiden, man vill inte spilla salpetersyra precis.

Det var det. Sitter nu och sörjer lite över att fina frida ska åka bort imrogon i två veckor, hur ska jag klara mig? Men hon förtjänar att åka bort och få lite ledigt, som hon kämpat under sommaren. men kommer sakna dig iallafall..

nu blir det te och bra musik.



And when you kiss me
On that midnight street
Sweep me off my feet
Singing ain't this life so sweet

I keep dancin' on my own

Söndag. Kom just hem från ormberget, jag och min bror tog en löptur. 8km höll vi ut, såå grymt skönt nu. Blir bara att ta det lugnt nu för imorgon börjar allvaret, min första jobbdag någonsin. Har ju faktiskt fixat ett jobb! På ASL Skandinavia, det är typ ett kemilabratorium. Så känns riktigt spännande, och sjukt läskigt. Men kommer nog gå fint.

Annars så har min lille malte blivit dålig, han har haft feber hela dagen och är riktigt hängig, stackarn. Blir veterinären imorgon, han har fått en inflammation där bak. Supermysigt. Ska ta hand om min lillafinis nu.


Just gonna stand there and watch me burn


Kom just hem från en mysig kväll med min finaste Frida. Te, mackor och Satc. Har mått super dåligt hela dagen, vet inte riktigt varför. Helt slut i kroppen och mått illa. Så passade bra med en lugn kväll. Mindre roligt att jag nu mitt i allt inte kan sova, när jag varit hur trött som helst hela dagen. Klockrent.

får bli lite how i met your mother tror jag. godnatt.

Leave me out with the waste
This is not what I'd do
It's the wrong kind of place
To be thinking of you

Utan dina andetag

Torsdag idag då. Är inlagd för läkemedelstudien till 9 imorgon bitti, rätt länge faktiskt. Började med att jag fick en kanyl i armen, det var mindre trevligt. Jag lovar, den var typ 6cm lång nålen. Nåväl det gick ändå rätt bra.

Så nu vet ni var ni har mig.

Sen fick jag veta att min framtid, eller ja för ett år fram över, kanske kan vara räddad! men bara kanske. Vill som ändå vara kvar här i Luleå ett tag, varför ska man ha så bråttom med allt? Än är man ju inte så speciellt gammal, om man nu ändå ska jobba hela livet, varför inte testa på lite saker, göra det man känner för, känna lugnet ett tag nu när man har möjlighet till det. Det är inte självklart det går sen. Är inte helt redo att lämna allt här, mina fina vänner, min familj och min lille vovve, och inte dig.

Har inte så mycket att göra än att fundera, vilket kanske märks hehe.

Nä dags att lämna typ femtonde röret med blod, är det bra att tappa såhär mycket blod verkligen?.


Like falling stars, you fly into my arms at night

Luleåkalaset. Vad ska man säga? Absolut roligaste på länge, överförväntan! Finfina förfester började båda kvällarna med, ena hos isberg och andra hos åkeblom. Har nog mestadels spenderat båda kvällarna i kafelinotältet där vi dansade tills fötterna tog slut, sjukt jävla svettigt var det också. Helt galet. men det bästa var ju nästan att få träffa folk man inte sett på hur länge som helst.

Inatt kom jag och fridis hem vid halv 7, däckade på kanske sådär 5min. Vid 11 tassade hon hemåt för att jobba. Jag sov vidare och vaknade vid ett, och har inte stigit upp än. Eftersom jag är ensam hemma tog det ett tag innan jag pratade med någon, så när frida ringde märkte jag att min röst var helt borta. Helt sjukt, skrek vi mycket igår eller? Man måste ju ha gjort det alltså. Nä men helt klart den bästa helgen på länge.

Ska fortsätta se how i met your mother nu, har blivit lite smått förälskad i den serien.



Onsdag

Det är verkligen super mysigt på min vind när det regnar. Kan inte bli så mycket bättre än så här ändå, med lite te, en liten hund och en gitarr. det fattas bara en sak.


Idag har jag varit och träffat en jobbcoach som gav mig lite hopp här i livet, ändå skönt. Sen gick jag på stan med Raschen, ett väldigt kärt återseende, som jag saknat dig finis. Resten av dagen jobbade jag med min mor på doffi.

 

Imorgon blir det en tidig morgon, uppföljning med läkemedelstudien. Snart har halva tiden gått ändå!


.

And there will come a time, you'll see, with no more tears.
And love will not break your heart, but dismiss your fears.
Get over your hill and see what you find there,
With grace in your heart and flowers in your hair.





Utan dina andetag

Gårdagen blev riktigt jäkla bra. Höjdpunkten var helt klart när jag mysa med mina underbara vänner och med dig till lasse, helt otroligt fint var det. Kvällens bravader har ledde till att jag knappt steg ur sängen idag, så blev inget piteå. Mina fötter och min börs sa nej. Bara tagga lk nu!

Har spenderat kvällen med de två finaste, sanna och frida. Massa mys och en grym film, shutter island.

Nu blir det lite gitarr, har äntligen lyckats stämma den. sen sova! Godnatt.











RSS 2.0