Hemma igen

Nu är jag hemma igen från den lilla resan. Det har varit riktigt skönt uppe i Nalovardo, sol varje dag och härliga backar. Det hade inte kunnat bli bättre, solat, grillat och tagit det riktigt lugnt. Sånt som man gör på påsken! Det behövdes. Efter fyra dagar snowboardåkning med en del vurpor känns det en del i kroppen, är helt slut! Hade varit så grymt skönt med massage, jag tror jag ska övertala jenny att massera mig i morgon :) Ikväll är det sista basketträningen, jag tror det är sista iallafall. Känns riktigt trist om det är så, men men allt tar slut någon gång. Anyho, nu ska jag gå tillbaka till one tree hill. Ha en bra kväll :)


Påskdagen

Jag tror det är påskdagen idag, eller heter det så? Idag åker jag iallafall till fjällen med familjen, rättare sagt om en halvtimme :) Det ska blir riktigt kul, jag har ju inte åkt bräda på hela vintern!! Jag var förresten och hämtade min telefon hos sara och sofia igår, och jag märkte ju att jag bara behöver köpa en ny display!!! :D Vilken lättnad alltså :)

Ääänyhoo, nu ska jag göra mig klar!

Kram

Påsklov

Kom nyss hem från stugan. Vi for dit efter skolan i torsdags, och kom hem nu idag då. Det var faktiskt grymt skönt att komma dit och bara koppla bort allt och få slappa av för en stund, det behövdes. För det har varit en riktigt jobbig vecka det här, jobbigaste på länge. Det började med äckelgastroskopin, två stora prov och så har jag varit sjuk. Inte nog med det, i torsdags när vi var påväg till stugan stannade vi till och slulle hyra en film. När jag hoppade in i bilen igen började jag känna efter vart min mobil var. Jag hittade den inte! Den var verkligen helt jävla puts väck, och jag fick ju panik! Det värsta var när den helt plötsligt stängdes av när jag ringde till den, nu är det kört tänkte jag. Så på kvällen någongång ringde jenny och sa att Sara Jonssons mamma hade hittat min mobil på gatan! Displayen var sönder och den gick inte att slå på, så dom tog ur mitt simkort och kollade igenom vems mobil det kan ha varit. Så hittade dom ju bilder på jenny och ringde henne.

Jag har försökt ringa sara men hon svarar inte, jag ska ringa snart igen! Det var så jävla sjukt, hur kunde någon som jag känner just hitta mobilen? Grymt tur det alltså, kul att veta att någon främling går omkring med min mobil och slängt mitt simkort. Jävligt otur bara att den lyckades hinna bli överkörs och jag tror försäkringen tagit slut...Fan också!! :'(

Igår hade jag, sabina och sofia planerat att ha lite mys och fara ut, vi har ju något gemensamt vi tre haha :) Men jag kunde inte fara från stugan..förlåt tjejer! Jag ska gottgöra er, jag lovar! Älskar er <3

Imorgon far jag till fjällen med familjen och några andra! :) Det kommer bli riktigt kul! Blev ganska lånt det här, men ska gå nu ändå så :) Hadetbäst!



:'(

Onsdag

Jag har inte skrivit på ett tag nu, det ska bli bättring på den delen jag lovar!

Imåndags var jag på det obehagligaste jag gjort i hela mitt liv. Eftersom att min mage är så skum var jag tvungen att få en slang/kamera nertryckt i magen, gastroskopi med andra ord. Det var det absolut värsta jag varit med om, fyfasiken alltså. Jag kommer knappt ihåg någonting som hände under själva undersökningen (jag var i typ chocktillstånd), så jag kan inte återberätta det så bra. Vilket kanske är tur, för vem som helst kommer ju kanske bli tvungen att göra en sådan här undersökning. Jag kan ju säga såhär, tänk er att man känner att någonting grejar inuti din magsäck medans man hulkar som en tok..

Därför har jag inte varit mig själv, inte i förrgår eller igår. Men nu är allt bra iallafall! Igår var jag med axel, det var riktigt skönt att få träffa han igen. Tyvärr var det alltför längesen nu. Du ska veta att jag kommer alltid älska dig, och tiden med dig var den bästa i mitt liv! Idag var det hans sista skoldag förövrigt, vilket tycker jag är riktigt trist men han måste göra det som känns bäst just nu och det här var den bästa lösningen. Jag önskar dig all lycka i arbetslivet :)

Kemiprov i morgon, har suttit sen klockan sex nu och mitt huvud börjar kännas lite tungt. Det är en massa jag fortfarande inte fattar, men jag hoppas det klarnar. Jag kommer nog klara provet iallafall! Eftersom att vi hade ett 3h långt fysikprov idag är suget efter att plugga rätt lågt och kemin är inte så lockande..men det måste gå! :)

Anyhho, nu - sängen! Godnatt.


Godmorgon

Då var det lördag, igen. Jag tänkte att idag hinner jag äntligen gå på stan och få inhandla mig nya kläder (: Jag gick upp halv 11 och allt, men så får jag ett sms av robert där det står, ''Hej! Glöm inte att du ska sitta sek idag kl14.00''.  Great..Det betyder att 1330 måste jag vara på tuna. Mina planer gick i kras alltså. Så jag fick medela mitt söthjärta sabina att det tyvärr blev lite ändrade planer..

Förövrigt så har vi match idag efter sekmatchen, mot vilka har jag no idea om. Tror det kan vara kalix eller gammelstan (: Jag kan nog tyvärr inte spela spc mycket, men några byten iaf! :)

Ja jag tänkte lägga in lite bilder på min älsklingsvovve, han är så söt :) Jag tror dock han är en blandning mellan katt och hund..han är inte riktigt som andra hundar :)

           

Fredag! (:

Äntligen fredag, oj så skönt med helg! :) Jag gick hem igår kl 12 ungefär, mådde verkligen inte bra måste jag säga. Aldrig haft så ont i huvudet, låg bara och halvsov resten av dagen. Så jag stannade hemma idag, vaknade vid 7 med huvudvärk så jag kände mig inte så taggad till att gå till skolan.

Idag har jag bara slappat, blandannat kollat på tre avsnitt av onetreehill (: Ikväll vet jag inte hur det blir, antingen stannar jag hemma och blir frisk eller om jag känner mig piggare så ska jag vara med sabinisen :)

Nu ska jag iallafall gå ut med min lillehund, peace! (:

Torsdag

Nu är matteprovet avklarat, det gick väl hyfsat. Om jag har tur blir det vg (: Just nu sitter jag på kemin och har grymt ont i huvudet, ska fara hem efter den här lektionen, jag pallar inte vara kvar. Kommer säkert bli sjuk igen känns det som..

vad härligt, nu slutar vi (: Farväl.

Hoping everything's not lost

Suttit här i ett par timmar nu känns det som, framför matteboken. Delprov i matteb i morgon, och det känns inte jättebra måste jag säga. Jag har inte riktigt fattat när man ska använda alla jäkla formler och så vidare, men det klarnar nog snart. Annars är det kört.

Om en timme ska jag och sabina gå och sola, hårdplugg en timme till alltså!! :)


image116
Ska köra på en sån imorgon tror jag..

When you lose something you cannot replace

Idag hade vi friluftsdag, och vi skulle gå långpromenad. Den var lång. Jag, jenny och ante tog oss igenom hela vägen. Man skulle gå från hälsans till golfängen, till malmudden, och sen till bergnäsbron. Tungt vare allt, men skönt ändå. Nog för att ante och jenny fick släpa mig genom hela rundan (:

Är så grymt trött i hela kroppen, vill bara gå och sova. Ruggigt skönt ska det bli :)

Läste Linns blogg (http://linnstahl.blogg.se/) och har då blivit utmanad att googla på låten jag lyssnar på. Man ska söka på låtens namn på bilder och första bilden som kommer upp lägger du in i bloggen. Nu är du också utmanad ;)

image115

Coldplay - Everything's Not Lost

Godnatt!

:)

Hoppas ni haft en bra helg, det har då jag haft :) Här kommer lite bilder från helgen som gick!

           


Lördag

Vilken lång dag. Vi har haft match i sunderbyn, som slutade i katastrof. Ingenting funkade, vi fick inte igång något spel, inga skott gick i och en massa annat..vi hade ju också våran favorit domare, not. Nåväl, avan hade tur att det var våran sämsta match hittils..

Sen bar det iväg med Saral till tuna för att sitta sek på herrmatchen, grymt seg match som sjävklart blev en rysare i slutet så att vi fick vara sjukt spända i sek. Vi klarade oss bra iallafall :) Ikväll blir det mys med melodifestivalen i stugan eller hemma, vi vet inte riktigt vart vi ska. Har bestämt mig för att inte se melodifestivalen på grund av fiaskot förra året, men någon gång måste man ju se :) Synd bara att inte björn ska vara med ikv..

Anyhoo, nu ska jag fara och köpa godis (:


Torsdag

Vilket jädrans väder alltså, det är bara att hänga in vårjackorna igen som man smygit fram. Riktigt trist!! Nåväl, jag måste berätta om en liten händelse som inträffade alldeles nyss. Jag, sabina och jenny tog oss en liten solstund efter skolan. När vi var klara och tagit med oss allt började jag och jenny vandra hem till mig, men så märkte jag att min halsduk inte var med..Så när vi kom hem åkte jag upp dit igen och öppnade dubbelrummet som vi hade varit i och såklart står det två tjejer där typ nakna och sjävklart står jag bara kvar där och glor och säger typ: eh oj har ni sett en halsduk? och dom hade inte det så jag fick vandra hem igen, deppig som jag var. Eftersom att det blåste nå kopiöst så tog jag på mig luvan, men det var något i vägen så jag sket i det och gick vidare. Efter att tag var jag tvungen att kolla i luvan vad tusan det var där, och självklart ligger den där jävla halsduken där!! :D haah så jävla klyftig jag är :)


I could feel it go down

Det hjärta som skulle
bli ditt på nåt vis det fryser nu sakta till is..

Snälla låt det bli en perfekt helg, längtar.

Onsdag

Nu har jag laddat upp med cappucino, mörk choklad och historiaboken. Jag försöker rättare sagt få lite motivation genom att ha det lite mys samtidigt som man pluggar, förhoppningsvis funkar det också :)

Ska sitta här koncentrerad till nio nu, sen blir det kärringgrillen med sabina ;)

image101

Godnatt

Det blev en riktigt bra dag till slut. Jag hann springa runt sjön! Jag hann plugga lite lite och jag hann gå och sola med sabina! :) Det var så mys.

Hoppas alla haft ett bra lov, snart påsklov! :)

Godnatt.

You don't know how lovely you are



Come up to meet ya, tell you I'm sorry
You don't know how lovely you are
I had to find you, tell you I need ya
And tell you I set you apart
Tell me your secrets, and nurse me your questions
Oh let's go back to the start
Running in circles, coming in tails
Heads on a science apart

Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy
No one ever said it would be this hard
Oh take me back to the start

I was just guessing at numbers and figures
Pulling the puzzles apart.
Questions of science, science and progress
Don't speak as loud as my heart.
Tell me you love me, and come back and haunt me,
Oh, when I rush to the start
Running in circles, chasing tails
coming back as we are.

Nobody said it was easy
It's such a shame for us to part
Nobody said it was easy.
No one ever said it would be so hard
I'm going back to the start.

Den här låten väcker så grymt många minnen
går inte att förklara..

Sista dagen

på sportlovet..Snart påsklov allesammans! :) Vilket väder det var idag, ska fixa någon lunch till mig och min bror och sen måste jag gå en sväng med maltepalten, man måste ju ut idag känns det som!! Hade gärna farit till backen, men det var ingen som kunde :/ Det får helt enkelt bli en annan dag!

Dagens måste
-Plugga
-Plugga
-och plugga

Dagens vill göra
-Fara och sola med sabina :)

Nu- Ut :)


Måndag

Näst sista dagen på ett lyckat lov. Det här lovet hade nog inte kunnat bli bättre. Bara umgåtts med underara människor och träffat några nya :) Igår var jag till umeå med laget och vi for hem med en vinst! Skönt :) 7.15 steg vi trötta på bussen mot umeå. Klockan 14 var matchen och vi vann med 45-59 tror jag. Sen var det käk och buss hem igen som gällde. Bussresan hem måste jag säga var mer än mysig. Jag, sara och malbas snackade en massa strunt i kanske mer än 2 h och jag hoppas då det att ingen i bussen hörde något :)

Dagens planer är plugga historia och sen får vi se, jag funderade på att springa runt sjön, grymt skönt hade det varit! Vi får se hur det blir :)

Nåväl, adjö :)





I want to be the one that never leaves your mind and your thoughts.


Design

Fy vad jag har är dålig på att komma på ideer. Jag vettefan hur min blogg ska se ut och den här stilmallen gillar jag inte heller. Vill inte att profilsaken ska vara på höger sida..

Jag ska ta tag i det, någon kväll..framöver :)


Lördag

Grymt trött jag är. Känns inte bättre när jag kom på att jag har en massaskolskit att göra, matte, fysik, kemi och ett hyfsat stort histroieprov på fredag.. men det kommer ordna sig :)

Gårdagen blev lyckad, right jenny? Vi ska inte gå in på några detaljer :) Det var trevligt, vi var hos samir i hans studio med annat folk och partajade. Sen for alla, så jag och jenny blev lämnade kvar där haha men det var mys:)

Ikväll är det hetbrudarna som gäller, vi har nog inga planer tror jag. Anyho, nu ska jag börja med lite plugg! haderbraa


RSS 2.0