Up and down

känns som att allt bara går upp och ner helatiden. kan inte allt bara kännas bra. orkar inte fundera på massa strunt, allt är och behöver inte vara så dramatiskt. Tar så otroligt mycket onödig energi, jag har inte den energin.

Plannja förlorade idag. Sjukt spännande, måste ha sett galet roligt ut när vi stod där och höll om varandra och kikade fram mellan fingrarna. Tyvärr ville bollarna inte gå i idag för våra grabbar. Trist.

Sen ska det bli blötsnö och 0 grader på valborg. Fint. Vad ska man då hitta på ? .
Kan det inte bara bli sommar nu.


weheartit


So where has all the day gone?

om 6 veckor börjar veckan som man väntat på i 3 års tid. Sjukt. Ska ta vara på varenda dag nu framöver, inte lång tid kvar med alla. Väldigt blandade känslor vill jag lova.

So wake, wake up,
Just wake, wake up
Was this what we hoped for?


Anything that's worth having, is sure enough worth fighting for

Har längtat länge efter att få krypa ner och sova. Men blev helt plötsligt alldeles för pigg för det, perfekt. Nåväl det ordnar sig nog på ett litet tag bara. Så var helgen över och den blev då mer än godkänd. Fredagen hade nog inte kunnat bli eller sluta bättre. Behövde verkligen det, tack:) Imorgon är det massa träning, lite plugg och plannja som gäller. Sovgott!


Helg!

Känns såååå bra. Men är så gaalet trött. Jag, Jenny och Oskar pluggade konstant i 12h igår till våran mega redovisning vi höll idag. Helt seriöst höll vi på så länge, och det var tvunget. Hade aldrig gått ihop annars. Dock känns det idag kan jag lova. Blir nog därför en lugn kväll, men ska nog förbi wedes födelsedagsfirande! och skjutsa sabina och brudarna till stan :) Tror inte jag orkar följa med in på allstar, man ska inte vara trött där alltså. Men det blir nog bra!


When you feel so tired, but you can't sleep


Something I cannot go without


Jag har hittat en ny sida med underbara bilder på linns blogg. Om det är något jag älskar så är det fina bilder, på allt och ingenting. Weheartit.

Idag körde jag till skolan för första gången. Kändes helt sjukt bra. och vet ni, josse tog körkort idag också! Åh så bra vi är snygging! Fin fina planer har vi inför valborg också, hoppas jag kan följa bara.

Annars tror jag att en förkylning är på g. Fick världens huvudvärk på skolan, kunde inte öppna ögonen för det gjorde sjukt ont när jag hade dom öppna. Skumt. Ska sova snart och hoppas på det bästa.

i miss everything that used to be, what happened?


Just let me know and I'll sing in your ear again


You don't know if you never try

Basket. Åh det är verkligen något som gör mig lycklig. Cupen idag var hur rolig som helst, älskar mitt fina korpenlag, världens härligaste gäng. och oj vad grymma vi är! Fyra tuffa matcher, två vinster och en orättvis förlust som borde varit vinst! Var så sjukt trött i benen där efter ett par matcher, men sen när man väl spelar glömmer man verkligen allt, men nu efteråt känns det en del vill jag lova. Riktigt riktigt bra dag som avslutades i brändön på 25årsmiddag och 19årsmiddag för otto och jenny! En riktigt mysig avslutning på denna fina dag.




if you never try, you'll never know.

Underbart

finns bara ett ord, helt otroligt underbart. Körkortet är nu fixat! Läääättnad alltså.

kvällen har varit den bästa på länge. Två amazing brudar, musik och godis! självklart tillbringade vi kvällen bilen! :)

Nu ska jag sova, cup imorgon med korpen! godnatt.

I wonder what it's all about

Ibland slår det mig, hur otroligt fantastiskt det här bandet faktiskt är..

A
nd the hardest part
Was letting go not taking part
Was the hardest part
And the strangest thing
Was waiting for that bell to ring
It was the strangest start

I could feel it go down

Bittersweet I could taste in my mouth
Silver lining in the clouds
Oh and I
I wish that I could work it out

And the hardest part

Was letting go not taking part
You really broke my heart
And I tried to sing
But I couldn't think of anything
And that was the hardest part

I could feel it go down

You left the sweetest taste in my mouth
You're a silver lining the clouds
Oh, and I
Oh, and I
I wonder what it's all about

Everything I know is wrong

Everything I do it just comes un done
And everything is torn apart
Oh and thats the hardest part
That's the hardest part
Yeah, thats the hardest part
That's the hardest part





Deep inside i hope you feel it too

Ny vecka, en viktig en. Massvis som ska bli gjort, men tänk hur underbart det kommer bli när allt detta är över.

kommer bli fint att kunna andas lite igen.


juste, har varit till frissan idag! Jag säger bara xtreme beauty, är hur nöjd som helst.


Someone get me out of this place

Vilket otroligt jobbig dag det blev, överlevde iallafall, men det var knappt. Högskoleprovet gick väl ungefär precis som jag tänkte, inte speciellt bra. Men det är väl så det är första gången, frågan är om man vågar sig på allt fler gånger, tveksamt. Blir glad om jag får över 0.1, och såklart så räknades inte den delen som jag kände gick riktigt bra! Underbart. nä åh sjukt less nu.

Blir en väldigt lugn kväll, kommer somna inom en snar framtid vill jag lova.

gårdagens låt, du är grym Johan!



After all


It's all your own and I can't tell

Ja jag säger bara en sak, true blood. Efter varje avsnitt tänker man typ att det inte kan bli värre, men ja, det kan det. det är sjukt, det är nog därför det är så bra. Dagen har bestått av plugg, plugg och plugg. Imorgon ska jag förflytta mig till kulturens hus, en liten förändring iallafall, dock blir det plugg där också.

Visst känns det som i luften att våren är på väg nu? Imorse när jag var ute med malte kändes det riktigt mycket, bara genom av att gå på asfalt blir man ju typ lycklig. Imorgon tror jag det blir premiär för en springtur, har längtat hela vintern typ. Ska ladda ipoden med massa musik, kommer nog aldrig vilja sluta springa!


Natasha Poly

Imorgon blir det att boka frisörtid, jag vill bli blondare. Så otroligt fint på våren/sommaren.



She goes left and he goes right



And my head told my heart
"Let love grow"
But my heart told my head
"This time no"
Yes, my heart told my head
"This time no
This time no"

mumford and sons - winter winds


Kept me safe and sound all night

Så var påsken över. Har hunnit med en massa. Umgåtts med min fina klass i fredags, en mysförfest fick vi till och sen vandrade vi mot cleo där kvällen fortsatte. Sent på natten vandrade vi hem och trötta och kalla men glada kröp jag och jenny ner och somnade på direkten, en riktigt lyckad kväll. For till stugan på lördagen och låg mest död i solen och återhämtade mig, galet skönt!

Igår bestämde jag och sabina oss för att ändå gå ut på krogfesten, vilket typ resten av luleås befolkning också gjort. Vi kom tíll kön vid halv 11, och kom in där vid halv 1. Så galet med folk. Efter att vi kom in så hade det endast släppts in 50 pers till typ. Så vi hade riktigt tur. men efter att ha stått och klämts ihjäl och typ kissat på sig så var inte humöret på topp precis. Men det ändrades rätt fort efter att man träffat hur mycket känt och nytt folk som helst!

nu ska det bli så sjuuukt skönt att få sova ikapp lite timmar. godnatt!


Live Dream Love


Kvällen har gett min ny energi. Trodde inte det var möjligt att hitta någon positiv energi längre, men oj så fel jag hade. Jag har nog världens finaste tjejer, tack för en kväll som verkligen behövdes, från många olika synvinklar. ni är fantastiska. Kärlek till er. <3

grattis ännu än gång till världens grymmaste brud martina som fyllde 18 igår! :):):)

och nu har jag påsklov. underbart.


RSS 2.0