Tisdag

Jag har panik, över italienskaprovet i morgon. Igårkväll slog det mig att vi har ju för tusan prov i morgon, inte bra. Om jag hade kunnat sitta hemma hela kvällen och plugga hade det nog gått bra, men nu måste jag verkligen gå på träningen ikv..Jaja får plugga när jag kommer hem :)

Idag slutade vi kl 11 efter nationella, så jag och jenny tog första bussen till bv, solade och gick hem. Vi hade som tänkt göra lite datauppgifter, men det blev inte som vi tänkte..haha grymt kul hade vi iaf!!

Nu-träning :)

Gästinlägg, dagens outfit

image135

Här kommer dagens outfit, riktig sommarvärme idag ju! Bara -4 ute och solen tittade nästan fram mellan rengskurarna, underbart :)
Som ni ser mötte mina bara ben vårsolens första strålar.

Tunika - Indiska
Nyinköpta gladiatorsandaler - din sko

Xoxo



Godnatt

Nationella i engelska i morgon, och jag sitter uppe än. Hur ska detta gå? Nåväl jag har ju mina ursäkter, jag och pappa for nämligen efter skolan och köpte guitar hero. Ni kan ju gissa vad jag har roat mig med mellan läxläsningen? :) Jag fick till och med finbesök av sabina som ville komma och premiär spela lite, riktigt mys :) Sen var det ju prison också, till våran förvåning var det säsongsavslutning! REDAN!! Fyy också säger jag :/ Jaja jag kanske laddar ner då.

En sak, i morgon måste jag prata med dig Sofia! Du kan inte skriva sådanad är saker i din blogg, jag blir orolig, nyfiken och ja jag vet inte vad! Imorgon måste vi prata! :) Sötsockerbiten, vi är allt lika hon och jag.

Nu ska jag krypa ner, Godnatt!


Söndag

27 April idag, vart tusan tog April vägen? och Mars? Tiden går läskigt fort, känns som att man inte gjort någonting alls. Snart Maj och det känns som att jag fortfarande står kvar och stampar i typ februari. Sista månaden innan skolavslutningen och det ska bli grymt jäkla skönt. Första året på natur avklarat, och jag måste säga att det var inte så farlig som jag trodde. Tvåan gruvar jag mig för en del, men man får ta det som det kommer :)

Ännu en helg förbi, och det har då varit trevlig. I fredags for jag, jenny och sabina och kollade på en dansföreställning i lärkan, riktigt duktiga var dom:) Sen kom Johan och hämtade oss, vi for till sågen där jag fick köra traktor!! Haha galet. Det blev en tidig kväll vilket var grymt skönt. Igårkväll for jag och Sabina till rebeccao :) Efter ett tag mötte vi upp Sofia, Sofia, Moa och Lina. Riktigt trevliga tjejer måste jag säga :) Vi for runt ett tag, åkte hit och dit, men till slut hamnade jag, sabina och rebecca på mjölkudden. Lyckad kväll på alla vis!

Nu - Plugg


Tisdag

Jobbig dag. Slutade kl 17. Riktigt jobbigt.

Har en massa att göra, jag förstår inte hur vi ska hinna med allt på typ en månad.

Fysiknationella, mattenationella, slutprov i kemi osv.

Nåväl, sista veckorna nu innan sommarlovet. Bara att kämpa på I guess, men frågan är hur länge man orkar..

N tänker jag ge upp plugget för idag och se på desp.

Godnatt.


Lördag

Den här dagen känns inte som en lördag, på nått konstigt vis. Det känns mer som en dag mitt i sommaren, om man bortser från snön som är kvar. Det kanske är för att vädret är så otroligt härligt :)

Jennys fest igår blev riktigt lyckad, och jag tror dom flesta håller med mig. Jag tänkte berätta mer sen, för nu måste jag kila till S. Hon blir alldeles galen om jag är seg :) Kvällens planer är att jag och S ska umgås med björx(?). Vi får se hur det slutar!

Ha en bra kväll. :)

Godnatt

Min hund är söt.
Godnatt :)

image132

Onsdag

Måste bara börja med att jag tycker verkligen att det här underbara vädret är så härligt! Man mår så bra och allt känns så otroligt lätt, livet känns bättre på något sätt.

Idag har jag haft två lektioner, och efter italienskan gick jag till lärkan där Sabina och Sofia hade matte. Jag fick sitta med deras klass och dom verkar alla så trevliga! :) Sen gick vi och åt lunch och efter det gick vi på stan en sväng i det fina vädret. Mycket mysigt. Jag hittade en otroligt söt klänning/tunika på indiska som jag inte kunde lämna där i affären. Jag var helt enkelt tvungen att köpa den! Usch så söööööt den är :)

Ikväll är det plugg och barnmorskorna som gäller! :)


Juste!

Jag har hittat en ny favolåt, igen! Grymt bra. Den är med i första avsnittet av one tree hill av säsong 5. Riktigt bra, verkligen :)



Godnatt

Är det bara jag som alltid är helt slut efter ett prison avsnitt? Jag är helt slut, verkligen. Man sitter ju på helspänn i en timme, och är sjukt nervös helatiden. Iallafall jag! Plus att min mor sitter och säger vad hon tror kommer hända härnäst helatiden, då blir jag ännu mer nervös. Fast jag antar att det är det som är så mysigt med prison, spänningen och det där lilla extra som gör att man inte kan sitta still. I like :)


image131

Mums :)

Mamma drömde att jag och Björn Gustafsson var tillsammans. Jag har ju faktiskt alltid trott på att drömmar kan bli verklighet :)


image129

Söndag

Mys söndag. Många tycker inte om söndagar, men jag tycker dom är riktigt mysiga. Nog för att man alltid måste plugga på dom. Fast när man har gjort det, kan man ju bara mysa för fullt.Nya avsnitt av avenyn kommer ju också, jag har dock inte sett klart alla från förra veckan.

Idag gick jag upp rätt tidigt, ville inte sova bort hela dagen. Räknade lite matte och sen for vi till storheden.
Där hittade jag en tanfärgad väska och två bh:ar. Riktigt nice :)

Nu ska jag fortsätta plugga, och sen får vi se vad som händer.


Vilken dag!

Ja vilken konstig dag alltså! Den har varit lite skum, måste jag då säga. Massa saker gick åt skogen, fast vi skrattade oss ändå igenom allt. Jag ska försöka göra en lång historia kort :) På kemin nöp tomas David i hans bröstvårta och david blev tokig. Han sprang runt och högg alla med en penna. Redan då var jag rädd.
Sen tyckte Affe att vi var för galna så vi fick sluta. När vi kom ut från klassrummethoppade David på Tomas. Från början var det nog bara på skoj, men som vanligt spårar det ur. Jag blev jätte rädd och smög därifån, gömde mig bakom ett skåp typ. Medans Jenny självklart står och gapskrattar. Helt plötsligt ligger dom på golvet och rullar omkring. Det slutade iallafall bra.

Efter skolan tog jag och Jenny bussen till bv för vi skulle sola. När vi kom fram märkte hon att hennes två tjugor var borta, great. Men hon hade 3 tior också så det ordnade sig. När jag då skulle växla min femtilapp fastnade den ju såklart i växeljävlaautomaten, så där rök den. Jenny skulle absolut ha 4 tior, och jag hade 9 kr att låna. Så då gick vi till handlarn, där jag haffade en postgubbe och frågade om jag kunde få en enkrona. Han var snäll idag sa han, så jag fick en :) Då smet vi in på handlarn där segkärringen kom efter typ en kvart. Vi växlade den där jäkla 10an och jenny kunde sola.

Ojoj suck. Fast vi har skrattat en del ändå :)

Nu måste jag upp dit igen, för att få tillbaka mina pengar. 

For the sun

Oj så bra låt, grymt bra. Mest spelade hos mig just nu kan jag lova :)
Tack Sofia! Vi är då lika du och jag <3


Inte död

Nej, jag är inte död. Bara rätt mycket att göra. Men men så är det ibland, right?
Snart har vi engelska nationella och jag är därför rätt nervös.

Hoppas det går vägen!

Ha en bra dag :)

Ont i huvudet

Fy vilken hemsk dag. Jag har så jädrans ont i huvudet, vet inte vad jag ska ta mig till.
Hela min familj har haft influenska, så risken att jag också kommer bli drabbad
är nog rätt hög är jag rädd för.

Vill ändå orka ut ikväll, jag och sabina ska nog umgås med gustav och hans vän.
Men om jag mår såhär vette tusan, vi får helt enkelt se.

Ikväll ska jag göra efterätt till min familj, något grymt gott som en snubbe bakade på tv igår haha :)

Chocolate- and breadpudding kallades det, mumsigt.



Nu-Onetreehill!

Torsdag

Då var påsklovet slut, jag sitter här och funderar på hur jag tillbringade mitt lov. Mest av lovet tillbringade jag ju i fjällen, vilket var grymt kul :) Sen var jag mest med sabina, på fredagen hade vi ''återträff'' med mitt gamla basketlag. Grymt kul att träffa alla igen! På lördagen hade vi match mot gammelstan, sista matchen. Slutade med vinst och en riktigt bra match av oss :) Elli gjorde blandannat 37p..Efter matchen åt vi gomiddag på östernspärla och efter det lagfest hos Annal. Verkligen en superrolig kväll, måste göras om! :)

Igår såg jag andra avsnittet av barnmorskorna, och jag har faktiskt blivit riktigt sugen på att bli det! Tänk vilket underbart jobb, hjälpa små liv att komma till världen :) Ja, barnmorska ligger långt upp på listan! Jag går ju rätt linje iallafall (:


RSS 2.0