Crochet

Har blivit helt fäst vid kläder som är virkade. Så otroligt fint och kommer bli så fint till våren. Dog därför lite när jag hittade den här koftan på bikbok i Umeå..

Pic.

23:25

Borde egentligen sova för längesen, men ibland blir det inte som man tänkt sig. Ska upp ca 6 imorgon, måste nämligen vara på jobbet tidigt för att hinna med allt. Imorgon klockan 15 bär det äntligen av till Umeå för att hälsa på Jenny som numera bor där nere. Så direkt från jobbet får jag skynda mig till bussen som tar mig dit. Kommer bli en väldigt fullspäckad helg! Fest, stan, mys och lite mera fest. Magiskt!

Så nu säger jag godnatt, och hejdå luleå för ett par dagar.


Brown hair

Ska man fortsätta med mörkt, eller börja gå mot det ljusa? Svårt det där.

23:14

Har sökt en bild att lägga upp här, då det ibland är mycket lättare att utrycka sig med. Men utan resultat, finns så mycket jag vill säga men samtidigt känns det rätt tomt.

Har iallafall haft en toppenhelg! Någon bild kan nog dyka upp sen. Måste verkligen sova egentligen, imorgon har vi fullt upp på jobbet vill jag lova. Tack och lov att Adam finns där hade inte klarat det annars nu när det är så mycket, men också för att du får mig så sjukt glad!


Don’t Look Back In Anger

Kollade just runt lite här på min blogg, och insåg att jag bloggat till och från i 3år och 3 månader. Det är en rätt lång tid alltså. Är väldigt glad att jag började och att jag fortsatt skriva såhär länge, och eftersom jag har skrivit ganska personligt så finns det väldigt mycket känslor med i många inlägg. Både bra och dåligt det där med att läsa känslofyllda inlägg, men mest positivt eftersom man nu i efterhand kan se på hur man hanterade sina nergångar och lära sig av det. Samtidigt som det finns så otroligt mycket fina och underbara minnen som man blicka tillbaka till och minnas så mycket lättare.

Man måste sluta fokusera på sig själv och älta saker som varit, det kommer bara göra dig olyckligare, man måste lära sig att vända blad och blicka framåt.

Säger bara, se Hanna Hellquist serie Jakten på lycka!

A lot like love




Något magiskt med denna film, den är lika bra varje gång!


RSS 2.0