Fina du

Min fina vän fyllde år här om dagarna, min vän som jag saknar så mycket! Kändes nog långt bort när du bodde i Persön, vem kunde ana att det då var nära jämfört med avståndet det är nu. Massor med kramar till dig, du är bäst!

Borta bra men hemma bäst

Ja, vi är ju faktiskt hemma. och ja vi längtade faktiskt lite hem till och med, men bara lite! Fått höra nu från många håll att jag är så dålig på att uppdatera, vilket kan stämma. Så ska bättra mig!

Vi har haft en så otroligt bra, fantastisk, lärorik, underbar, lugn och amazing resa. Allt gick så himla bra. Jag var ju lite nervös under sisådär några månader innan vi skulle åka. Hur skulle vi klara allt? och hur skulle våran relation klara det? Med alla val och beslut, stressiga situationer och allt som kan inträffa, och hur gick det? Ja, nu söker vi lägenhet och jag är kärare än någonsin. Så bra gick det! Man lär sig mycket när man får resa iväg själv, och man lär sig mycket om varandra. Det var väldigt nyttigt att se att man klarar så mycket på egen hand! Resa mellan 3 olika länder, klara sig ur farliga situationer utan att få panik och ta massivs med egna beslut. Det var en otroligt givande resa ur många synpunkter, så nu är vi hemma igen med mycket nya erfarenheter, inte bara om nya länder, kulturer och människor utan också om varandra och om sig själv.

och om själva resan den klarar jag inte om att skriva om här. Ni kan ju tänka er hur mycket det finns att berätta om, så mina nära och kära får det berättat muntligt!

När vi väl landade i Luleå igen var vi så himla nervösa och glada att få träffa alla igen, och jag blev så rörd och glad när jag såg att inte bara min kära familj stod där utan även mina finaste bästaste tjejer står där med tre stora leenden på läpparna! Ni är så fina<3 Åh den känslan av att se sina nära igen, det går inte att beskriva, det var så underbart!

Nu rullar livet på ganska vanligt igen, förutom att vi söker lägenhet och att vi i höst kommer börja studera här i Luleå! Vilket ska bli så gaalet spännande och roligt.

och tack Sanna och Rebecca för den super mysiga fikan ikväll, Puss till er!


RSS 2.0