!!

Nu är allt förhoppnigsvis packat och klart. Om några timmar bär det av till kallax där vi börjar våran långa resa till thailand. Kl 12 på onsdag thailänsk tid är vi framme, så vi har en lång resa framför oss. Men den som väntar på något gott! Vi ska försöka skriva lite här under resans gång. Kram från oss :)


Resfeber

gånger tusen. Varför får man resfeber? Det känns verkligen som en sjukdom. Det pirrar så mycket i magen och hela kroppen nu så det gör ont! Imorgon är det sista dagen innan vi reser iväg. Tisdag 06.00 går planet till stockholm, och 10.20 lyfter planet till Bangkok. Helt sjukt, som vi har längtat, planerat och väntat på den dagen. Snart är den här! Förhoppningsvis släpper lite av spänningen annars blir det jobbigt.


Kvällen har jag och min familj spenderat hos Adam och hans familj. Där blev vi bjudna på god mat, skratt och trevligt sällskap, och jag fick mig en liten present av fina Ebba, tack tjejen;)!! Vi visade bilder på alla ställen vi planerat att besöka och visade vår resplan. Det ska bli helt underbart!


Ska nu sova, åtminstonde försöka. Har varit svårt de senaste dagarna!

7 dagar kvar

7 dagar kvar. Det börjar verkligen dra ihop sig! Om 7 dagar hoppar vi på flyget till Thailand jag och min kärlek. Vi har en hel del kvar att fixa men eftersom att jag inte jobbar i veckan är det nog inga problem. Det är verkligen otroligt mycket att tänka på när man ska iväg såhär länge. Försäkring, visum, pengar, mediciner, flygbiljetter, vaccination osv.

På tal om vaccination, vi är nu klara med all vaccinering. Twinrix, tyfoid, dukoral och malariatabletter har vi laddat oss med. Igår tog vi dukoraldosen vilket gick hur bra som helst. Tills jag vaknade kl 2 på natten och hade en smärta i övre magen som jag aldrig kännt förut. Det kan vara det mest smärtsamma jag varit med om hittills. Efter konstant smärta i 2h blev det akuten där jag och Adam spenderade hela natten. Proverna visade ingenting så troligtvis var det en reaktion på dukoralet..

Nu är vaccinationen över iallafall och min mage verkar ha återhämtat sig, så nu kan vi fokusera på allt annat innan resan. Ska bli så otroligt skönt att få åka iväg, bara ta dagen som den kommer, unna sig massa massage, gå på spa och bara lata sig i solen!!!! :) Bilden nedan är från ön Koh Lipe som vi ser fram emot mest att få
besöka, Thailands sydligaste ö.


120114

Lite förlängesen sist, jag vet. Kan bara försöka bättra mig! Men oj vad det har hänt mycket roligt sedan sist.

Ett nytt år har påbörjats, 2012. Ett år som kommer bli så spännande. Jag kommer snart att åka på en lång resa med min kärlek, en resa som vi alltid kommer minnas och ta med oss. Vi kommer växa av att måsta klara allt själva och fatta egna beslut. Det kommer vara nyttigt, eftersom vi senare under 2012 kommer stå där på egna ben.

Till hösten kommer vi nämligen börja studera och med det kommer vi flytta till en annan stad. Just nu är känslorna otroligt blandade, det ska bli så spännande att flytta ihop med Adam, studera och lära känna nytt folk, men samtidigtt så otroligt hemskt att verkligen flytta från sitt underbara hem med en fantastisk familj. Lämna släkt, lill Malte och såklart mina underbara vänner. Jag vet dock att vi kommer ses ändå och förhoppningsvis bo i samma stad i framtiden. Det är nog väldigt naturliga känslor jag har och det är ju faktiskt såhär livet ser ut!

2012 firades in på det absolut bästa sättet, och det var min absolut bästa nyårsafton hittills! Kvällen bestod av så otroligt god mat och dryck, massvis med skratt, fyverkerier, spel och fantasktiskt sällskap! Jag älskar att vi börjar bli, ja faktiskt börjar bli vuxna. Livet som vi lever nu är det liv vi nog alla drömt om hela tiden, alla tjejkvällar vi haft då vi grubblat om ditt och datt, killproblem och dramatik. Nu äntligen är vi nog där på ett sätt, och det kändes verkligen så när vi stod där och tittade på fyverkerierna och invigde det nya året tillsammans.

Sen har jag ju även hunnit fylla år, 20 år. Jag hade en så fin dag och under kvällen firades jag av mina fantastiska vänner, vi hade en så mysig kväll tillsammans! Kvällen avslutades på allstar där vi dansade och drack goda drinkar. Tror vi alla vaknade med lite mer huvudvärk än vanligt morgonen därpå, eller vad säger du Sanna?;) Det är bara att vänja sig, vi har ju fler 20årsdagar att fira framöver!!

Tack ni som gjorde min dag till den bästa<3


RSS 2.0