Friday i'm in love

Lars winnerbäck var helt fantatiskt bra i onsdags. Har aldrig sett han live man kan säga att han lätt levde upp till mina förväntningar, sjukt bra alltså. Känslorna bara överöste en och ja det var amazing.

Ikväll blir det att umgås med massa trevligt i ett cafe vi har fått låna. Kommer bli riktigt mysigt! :):) Så himla skönt med helg nu alltså, har varit en tuff vecka och har två tuffa veckor kvar. Sen blir det att kunna andas ut lite. Det stod i mitt horoskop idag att stress och oro stör min nattsömn, vilket stämmer till hundra procent. Har nog somnat vid halv 2 hela veckan. Min hjärna är typ uppe i varv helatiden så den hinner inte bli trött eller nå, sjukt. Känner mig aldrig trött när man äntligen ska sova, utan tröttheten kommer alltid nu på eftermiddagen. Nåväl, det måste väl bero på att det är så mycket att göra nu eller något.

Nej måste jag plugga svenska och fysik..Sen blir det lite roligheter! :)


En månad kvar

Kan ni fatta. En ynka månad kvar till självaste julafton. Hur mysigt men också hur konstigt är inte det? Ska verkligen försöka att planera min tid nu den här månaden, så att man får tid med allt mysigt julen har att komma med. Tänk allt gott man kan baka, och jag som älskar att baka vill ju hinna göra det så mycket som möjligt. Gå på stan och inhandla lite julklappisar hade ju varit rätt roligt att hinna med också.

Idag har jag pluggat och pluggat och pluggat. Pluggat teori har jag också hunnit och gått på min första teorilektion. Så nu har jag ett till moment att hinna med. Man blir ju typ stressad av att bara läsa det här inlägget. Nej det ska nog gå bra.

Imorgon är det ju dags för lasse. Huuuuur nice är inte det? Jag som aldrig sett honom live har ju som längtat efter det rätt länge. Har inte riktigt hunnit lyssna in mig på den nya skivan dock, men av det jag har hört verkar det grymt. Kommer nog bli en del starka känslor känner jag på mig. För typ 90% av alla låtar har man ett minne till. Jag, Jenny, Johan och Otto har sådana otroligt fina minnen tillsammans. Jag är så glad att vi kan dela dom med varandra <3.








I'm yours to keep

Äntligen är min lucka till rummet klart. Har väntat i sisådär 6 år kanske, så det känns braaaaa. Nu kan jag spela massa hög musik och framförallt, kunna sova ut på morgonen. Har blivit väckt ett antal gånger av min käre brors tvspelande.

Igår såg vi jordens undergång på tv. Den var helt klart sevärd, sjuka effekter alltså. Det var så himla roligt att kolla runt i biosalongen, alla satt med hakorna nere i backen typ haha. Ja nog blev man chockad, och inte minst fundersam över vad som kommer hända 21 december 2012..

Söndag idag då, har varit och kört rätt länge så nu blir det väl att ta tag i plugg innan träningen. Ingen vidare höjdardag alltså.

Nej nu tillbaka till pluggandet och musiken.


Gilbert Grape



Kanske den bästa filmen någonsin på fyran just nu. Så otroligt bra.

 


Saturday


Efter många om och men blev det att jag beställde kängorna från h&m, så nu är de på väg hem till mig. Förhoppningsvis är dom inte så plastiga som de ser ut att vara på bilden.

På 20 min går bussen till stan, var riktigt längesen man fick gå och strosa runt och kika på allt och inget. Så det ska jag fridis och ribbis göra. Det är 30% på bikbok idag så skynda dit! Sen blir det hem och göra bort lite plugg.

Men vad blir det ikväll då? :)

 


November rain

Ligger här och lyssnar på musik samtidigt som regnet smattrar mot taket. Det är som så mysigt här på min vind, om det blåser viner det alltid i skorstenen och om det regnar smattrar det som sagt mot taket. Det är helt klart riktigt mysigt. Dock känns det ju lite fel att det i november är sånt här väder ute. Längtan efter snön börjar växa kan jag ju säga.

Idag har jag bara haft en lektion, sen blev det ett skönt träningpass med frida. Det var typ tomt i hela gymmet så vi lastade på vikter och tog i allt vi kunde, det lät där inne kan jag lova haha sjukt roligt. och riktigt jäkla tungt såklart. Sen har jag hunnit med att övningsköra, det går bara bättre och bättre kan jag säga. Kvällen har bestått av idolmys och ännu mer mys med tjejerna. Hoppas att kvällen imorgon bjuder på något nice, är sjukt taggad på att göra något!

Ska försöka sova nu, jag och victor såg paranormal activity igår så jag kan ju säga att lite nojig är man ändå nu när det kommer till att sova..Usch nej jag får nog ha på spotify hela natten. Godnatt!


*

Fyra veckor kvar. Just nu känns det som en evighet. Jag är verkligen hur trött som helst helatiden, direkt man gjort bort en sak är det bara att sätta igång med nästa. Så ser det också ut fram till jul. Åh december som är så mysig kommer man ju inte alls hinna uppleva mycket av. Så himla skoltrött nu alltså..


Look at the stars


Dagens tillstånd: Tröttare än vanligt.
Dagens frisyr: Uppsatt. 
Dagens outfit: Mys.
Dagens planer: Ja det blev att bara plugga, har inte gått speciellt bra.
Dagens längtan: efter dig.
Dagens önskan: Att vi kunde ta och snabbspola fram till tisdag v.52.
Dagens blogg: http://leloveimage.blogspot.com/
Dagens roligaste: har nog inte inträffat än haha :)
Dagens fundering: Varför man hela tiden är så trött, man hade ju seriöst kunna sova flera dagar i rad känns det som.
Dagens textrad: Look at the stars, Look how they shine for you.
Dagens låt:

Sun will shine for you

Då var helgen över igen. Har blivit mycket mys med mina fina tjejer, vilket är något av det bästa som finns. Se en skräckis, sitta så tätt det bara går för att rädslan ska gå över lite iallafall, eller bara ligga och prata om allt och lyssna på musik. Som den där låten. Lyssna på den nu allihopa, och sen är det nog dags att krypa ner.


Grattis min stjärna på din dag <3



Jag tycker om dig! :)


Tisdag

Hade så himla ont i halsen när jag vaknade så att idrotta i 2h och 20 min kändes inte sådär superbra och eftersom det var min enda lektion sitter jag här. Har psykologiprov i morgon så det är väl bara att ta fram boken och börja nöta. Men först tänker jag göra en liten lista.

STEG ETT:
Namn: Linnea
Smeknamn: Lillis av majan hihi:)
Födelsedatum: 6 Januari
Födelseort: luleå
Ögonfärg: Gröna med lite brunt
Hårfärg: Just nu lite kopparaktigt ljusbrunt typ
Längd: 161cm
Skostorlek: 37
Höger- eller vänsterhänt: höööger
Stjärntecken: stenbock

STEG 2:

Skor som du bar idag: kängor när jag gick ut med lillpalten
Rädsla: att förlora någon nära..
Målsättning: just nu klara mig igenom höstterminen.
Svagheter: Inga! nej men jag vet inte.

STEG TRE:
Din första tanke när du vaknade idag: säg att klockan inte är 6.
När somnar du: mellan 22 till 23.
När du inte kan sova: försöker somna.

STEG 4:
Pepsi eller Coca Cola: blä inget.
McDonalds eller Max: blä inget.
Singel- eller dubbeldejt: beror på :)
Adidas eller Nike: hm nike
Lipton Ice Tea eller Nestea: vanligt te
Choklad eller vanilj: choklad!

STEG 5:

Svär du: nja inte ofta
Duschar du varje dag: jaa det blir nog så
Röker du: ohnej
Är du förälskad: :)
Tror du att du någonsin varit kär: jag vet att jag har det.
Gillar du skolan: just nu känns det lite tungt
Vill du gifta dig: jadå
Tror du på dig själv: man måste försöka!
Blir du åksjuk: nej
Tycker du att du är hälsosam: ja kanske för haha
Gillar du åska: på håll
Spelar du något instrument: gitarr!

STEG 6: Har du under den senaste månaden...
Druckit alkohol?: inte det!
Gått på dejt: nej
Kysst någon: nope
Shoppat: inte det heller, haha men november har ju inte varit så länge så.
Ätit en hel ask müsli: men nejnej
Ätit sushi: nej,
Stått på scen: nej
Blivit dumpad:
nej
Skejtat: nej igen
Bakat: Ja! haha likt att jag bakat.
Nakenbadat: nope
Färgat håret: Ja!
Stulit något: nej

STEG 7: Har du någonsin...
Däckat eller varit jättefull: somnat
Blivit upptäckt under "akten":  haha nej
Blivit kallad hora: nja
Blivit nerslagen: nepp

STEG 8: I framtiden...
Hur gammal vill du vara när du gifter dig: det beror på, när det känns rätt!
Namn på barn: åh jag vet inte :)
Ditt drömbröllop: hm någonstans där solen alltid lyser! :D
Vad vill du bli när du blir gammal: Känna att jag gjort allt som man kan göra i livet, pyssla om barnbarn och ta vara på tiden, fara och resa osv :)

STEG 9:
Hur ska din drömkille/tjej vara? 
Omtänksam, snäll, rolig, allt sånt där :)
Ögonfärg?: bruna
Hårfärg: brunt där också
Långt eller kort hår: helst lång
Vikt: haha? :D
Klädstil: spelar ingen roll
Plats för första träffen: ingen aning :)

STEG 10:
Antal människor du skulle ge ditt liv för?: åh hemskt,
Antal CD-skivor du äger:
 alla av coldplay, inte så många fler
Antal piercings: öronen
Antal tatueringar: noll
Hur många gånger har du varit med i tidningen: lyckas alltid hamna där!
Antal saker jag ångrar: ingen ide att grubbla på sånt


Always you

Det satt bra med en tredagarshelg kan jag ju säga. Har inte riktigt gjort något sådär super speciellt, har haft så otroligt ont i huvudet hela helgen. Helt sjukt, har inte ens kunnat sova och det gör ju att man får ännu ondare i huvudet. Inte bra alltså. Har blivit lite mys med världens finaste tjejer, gråtit lite för att rabih åkte ut ur idol, gått på stan med min käre far, firat min käre far med kramar och go fika och igårkväll fick jag besök av min bästaste Jenny. 
Imorse vaknade vi här hos mig av en liten hund som glatt hoppade upp i sängen och tyckte att det var slut på sovandet. Så vi tog oss upp och sen efter lite matteplugg gav vi oss iväg till svinvaccineringen. Tog sammanlagt 2h, men det måste det väl ändå vara värt. Dock gör det sjukt ont i armen nu, ser typ ut som jag har världens biffigaste muskel, sjukt svullet!

Sen hann jag frida och rasch med en instruktion på inpuls också, så nu har vi fått massvis med tips och hjälp med nya övningar. Perfekt, är hur peppad som helst. Åh så surt att jag ska få ont i halsen nu då. Vilar högst en dag till alltså, sen får det vara nog!
 

 


No one's gonna love you

En låt är verkligen något extra när man aldrig vill att den ska ta slut, så är det med den här, tack adam!



Fredag imorgon känns ju sådär underbart skönt också. Blir att sova snart för blir nog att träna innan skolan, skönt att få det bortgjort liksom. Sen får vi se hur kvällen slutar. Nu ska jag lyssna på den där underbara låten och sen sova. Låter väl bra? Godnatt :)

Onsdag

Alltså shit var längesen jag hade sådan här träningverk i benen och rumpan, måste vara från benpressen jag och rebecca hittade! Lätt en ny favorit dock, den tog som tusan. Idag hade vi bodystep med laget, var helt svårt men roligt, jag och maja hamnade hela tiden i fel takt måste sätt hur kul som helst ut. Imorgon blir det skola och sen får vi se om det blir någon träning, min träningskompanjon far till stockholm i helgen så får väl passa på att vila då ;D.

Vad händer i helgen då gott folk? Jag har ingen aning faktiskt, skönt ändå. Tycker vi satsar på en tjejkväll då, är ni på brudar? :)

Godnatt!


Måndag

Då var lovet över. Var ett riktigt skönt lov, gjorde såntdär man ska göra på ett lov, tränade, umgickts med tjejerna och myste på. Helgen blev också riktigt lyckad, halloween festen hos Josse och Johnny var hur grym som helst. Massvis med sportnördar for omkring överallt! Ska lägga upp lite bilder när det inte är så segt som nu.

I morse var jag på spinning klockan 7 med rebecca, haha det var typ ändå jobbigare att gå upp än själva passet, och passet var ändå sjukt jobbigt! Det kröp så otroligt mycket i benen, och det gör det fortfarande. Ska ändå bli skönt med att benpass i morgon, kan typ inte sitta still! Jag och rebecca har gjort upp en träning plan för veckan, riktigt bra!:D

 Och idag kom min sötnos frida hem, som jag saknat dig ;)


RSS 2.0