Lördag

Så skönt med helg. Har varit helt tom sen jag var till veterinären med min lilla hund. Det var dags för att skrapa bort lite tandsten, och då måste man ge hunden lugnande. Allt gick bra men så plötsligt börjar Malte skaka och rycka som ett krampanfall, såg så otroligt obehagligt ut. Jag stod som paralyserad och mina ben blev som gele, trodde inte det var sant, det var nära att jag skulle förlora min Malte. Veterinären visste inte heller vad som hände men gav han fort kortison och något som gjorde så kan kunde andas lättare. Det var det värsta jag varit med om. Som tur var hade jag Adam vid min sida som stöd. Nu mår lill killen bra i alla fall.

Igår kväll var jag och Adam på afterwork med Sanna, Filip, Rebecca och Jimmy. Grymt god mat och trevligt sällskap, blev en toppen kväll som vi måste göra om!

Nu ska jag ta vara på dagen, plugga lite matte, ut och kratta och ta hand om Malte.



111026

Två små lövbilder som jag tagit med våran nya kamera

22:50

Måndag! Vilket betyder ensam mamma söker. Har börjat bli lite av en tradition nu att vi samlas tjejerna för att se detta mysiga program. Ikväll var det dock bara jag och Sanna som kunde men inte blev kvällen sämre för det. Som vanligt när man träffar henne så är skratten inte långt borta, du får en alltid på så bra humör! <3
 

18:30

Fredag, alltid lika fint! Den här veckan har gått så galet fort, men jag klagar inte. Väntar på att Adam ska sluta så vi kan fara ut till antnäs, blir mys till idol och kanske någon film. Om vi har tur så är det stjärnklart så vi kan fotografera lite. Vi har ju gjort vårat första inköp, en Nikon d7000. Försöker lära mig allt som går nu, är så himla svårt. Men har börjat få koll nu på blädaren, slutartiden, skärpedjup, ISO osv. Måste lära mig allt tills vi ska ut och resa!

Vi har börjat planera lite nu om vart vi ska åka. Thailand är en självklarthet och Bali. Men sen vet vi inte riktigt, Japan hade varit väldigt häftigt, men det hade ju Australien och Nya Zeeland också. Hursomhelst kommer det bli så underbart, och mormor och farmor jag vet att ni läser och ni behöver inte oroa er! ;)



Pic, Weheartit


I’ve known it from the moment that we met

En dag. Jag kan inte sluta tänka på filmen. En sådan vacker kärleksberättelse. Filmen var precis som man föreställt sig och hoppats på att den skulle vara. Vi var alla fyra eniga om att den verkligen var som vi ville. Karaktärerna och hela historien fick dom med utan att ta bort för mycket. Tur att mamma packade ner näsdukar kan jag säga. Men man måste nästan ha läst boken först.

Kanske inte så konstigt att jag blev så berörd, då historien liknar lite hur min och Adams situation har varit. Vi fann varandra direkt, men slutade upp med att bara vara vänner. Våran vänskapsrelation har alltid funnits där och varit väldigt stark och speciell.

Sen kan jag inte riktigt förklara vad som hände, efter en resa till stockholm tillsammans blossade massvis med känslor upp från båda håll och det kändes bara så rätt. Efter den resan har vi varit oskiljaktiga och kan inte föreställa mig ett liv utan honom. Det man söker kan finnas rakt framför näsan på en, man måste bara lära sig att inte se förbi det.

Jag är så glad att det inte tog 20 år för oss Adam. Jag älskar dig så.



One day

Har haft en toppen helg vekligen. I fredags lagade jag middag till min kära familj och pojkvän, följt av idolmys. På lördag morgon vaknade jag och Adam upp till en solig och härlig höstmorgon. Vi tog med oss kameran och tog en promenad till stan. Älskar hösten, synd bara att den är så kort. Senare på kvällen blev det middag med Jenny, Frida och Otto på allstar. Väldigt längesedan jag var där, men det var lika trevligt som förr!
 
I somras läste jag boken en dag, som i helgen också kommit ut som film. Det gjorde även mamma, Adam och hans mamma. Så ikväll ska vi alla fyra på bio och se denna underbara bok som film. Filmer brukar ju aldrig leva upp till boken, men tror att den här kan göra det!

Autumn

Nu har jag bestämt mig för att börja blogga igen, mest för att mormor och farmor tjatar så mycket! ;)

RSS 2.0