Vi har tänt till!

Haha japp, jag frida rebecca och Sabina har spenderat kvällen hemma hos mig, fixat naglar, dansat, spelat gh, ätit massa efterblivet julgodis osv osv. Mycket trevlig kväll, vi taggar alltså inför i morgon. Det kommer förhoppningsvis bli en helt otrolig kväll, party med brudarna hos isberg och sen till stan. Kan inte bli annat än lyckat?

Märkte just att jag inte skrivit på en vecka, vilket var mindre bra. Men det betyder ju också att jag verkligen inte spenderade min jul framför datorn, statistiken var inte på topp heller och det beyder att ni gjort det samma? Duktigt.  Min jul var alldeles underbar, inte så mycket att tillägga där. Myst på hemma, läst twiligt och tryckt choklad. Så ett jullov ska se ut? :)

Igår var jag på stan med Frida, Malin och josse. Vi var självklart på plats i shopping för att få en glimt av idolerna, och jag tror vi var dom som skrek mest. Först danny (danni vette tusan hur man stavar) sen Kevin, Alice och Robin. Oj så bra dom var, har aldrig tyckt om Robin spc mycket men ja han var riktigt snygg in real life! =) haha

Nej nu ska jag sova, så man orkar med morgondagens bravader. Godnatt!


Sometimes even right is wrong

Lovers, keep on the road you're on
Runners, until the race is run
Soldiers, you've got to soldier on
Sometimes even right is wrong

They are turning my head out
To see what I'm all about
Keeping my head down
To see what it feels like now
But I have no doubt
One day, we are gonna get out

Tonight maybe we're gonna run
Dreaming of the Osaka sun
Dreaming of when the morning comes

Sådär 8 månader kvar nu, till coldplay..

Dan före dopparedan är det idag, eller var det. Nu är det ju egentligen dagen innan den stora dagen som vi alla väntar på. Mysigt värre, och jag måste säga att julkänslan kryper fram mer och mer. Den höjdes rejält nu ikväll då jag och Sabina såg rätt många avsnitt av greveholm, så mys och tokigt bra julkalender!

Nu är alla julklappar inhandlade tror jag, det blir säkert bra. Tycker det är så roligt att ge till alla, men man kan inte köpa hur mycket som helst, men nästan ;) men nu, Godnatt!

Jag kommer sakna dig..

Sannaa!! Av hela mitt hjärta, kommer tänka på dig i morgon vid 10. Då lyfter våran allas sötnos till Thailand. Du kommer få det underbart, det här förtjänar du. Pusspådigminfavorit, du måste höra av dig =) <333


Många minnen från sommaren 07, eller vad säger du haha? ;)

Jullov!!

Äntligen, nu är höstterminen klar och det känns så grymt skönt. Som vi har kämpat, nu får vi vila upp oss inför våren, eller hur Nv2C? :)  Vi hade inte så jobbig dag idag precis, på biologin fick vi gofika av sötpeter som hade bakat, så spelade vi Nba också som han fixat! Inte så mycket mer än så, efter skolan hjälpe jag mattias och calle med julklapp till flickvänner. Det blev grymt bra! =)  

Ska just gå och duscha, vi har haft basketträning! Juste, mamma tog med min nya skidjacka hade kommit idag, och den var grymt jäkla snygg! Har aldrig haft en vit, hoppas jag lyckas hålla den lite ren iaf..


Men hur tusan ska jag få användning av den om nu all snö försvinner, jag vill ha kyla igen. Ska det vara vinter så ska det, inget mellanting! Nä ge oss minusgrader nu :) 

Jamie!



Kanske den sötaste ungen någonsin, kanske också den bästa serien någonsin!

Måste bara säga att jag tyckte att Jonna, Ammo, Carl, Davve, Tobbe, Sofia och alla var sjukt bra idag på julshowen. En stjärna till er! :) och tjejen som sjöng hallelujah, amazing!  Jonna, fields of gold, du var grym. Sofia, ååååååå så bäst du är, du är min idol <3

Well, Thank you and godnight ;)

My heart will go one


Sitter här och ser, kanske den finaste filmen som någonsin gjorts. Jag får en otrolig känsla varje gång man ser en liten glimt av filmen, sådana minnen. När jag och Irina kollade om och om på olika scener, gjorde likadant som dom och kunde varenda liten replik. Helt otroligt. Minns första gången jag såg den, med Isabella. Vi var så glada att vi skulle få se en 3 timmars lång film, sitta uppe länge. I reklampauserna hjulade vi i köket för att hålla oss vakna. Så man har sett den ett antal gånger, men jag tror jag slutar se nu. Från och med nu blir det bara hemskt, orkar inte gråta nu..:(

En sak till, Ante hade lyckats hitta en version av twilight som gick att se! Du är bäst, jag är gladast :)

www.fargadelinser.se

Såg på Linns blogg att om vi bloggare får ett par färgade linser! Har så länge velat köpa, men det är så otorligt dyrt har jag för mig. Men det här var ju toppen, vilken färg ska jag ta då? Brun eller blå, det blir nog brun ändå! :)

http://www.fargadelinser.se/


I'll be doing my best

Då var det 3 advent. Vid den här tiden när man var liten började det pirra i magen och dagarna till julafton kunde man nästan räkna på fingrarna. Var tog den känslan vägen? Antar att man uppskattar julen på olika sätt ju äldre man blir, jag har inte fått någon julkänsla än eftersom att jag har så mycket annat att tänka på. Men efter slutprovet i fysik kommer jag släppa in julen :)

Lucia kvällen/natten spenderades på filmstaden. Där satt tre tappra tjejer, vid namn Linnea, Sanna och Martina på raden längst fram vid högra hörnet. Vi lärde oss att till nästa år måste man komma ca 2h innan, inte 30 min. haha :) Filmerna var ok, men sällskapet var bäst!! =)
 
På lördag sov jag, ja hela dagen kan man säga. Tills kvällen då pappa körde mig till brändön. Där hade jag, jenny, johan och otto julmys. Glögg och pepparkakshus byggande. Det gick väl, ja vad ska man säga, sådär. Jag tror jag och jenny var nära på att slå sönder hushelvetet ett par gånger, eller jag hindrade jenny från att göra det rättaresagt. Det blev så oroligt fult, så att det nästan blev charmit. Ni fattar, vi hade jävligt kul iallafall. :)

Imorgon hämtar jag och adam ut våra coldplay biljetter, sen har vi alla dom i tryggt förvar, då kan nedräkningen börja, 8 månader kvar då ungefär? Det kommer bli magiskt!


I got soul but I'm not a soldier

Fredag i morgon, det behövs. Även fast jag bara varit i skolan två dagar den här veckan så är jag helt slut, trött och ont i huvudet. På lovet blir det att vila kan jag lova. Helgen är fullspeckad som vanligt, vet inte hur allt ska gå ihop men det brukar ju lösa dig. Mysigt med lucia i morgon. Sen på kvällen (eller natten borde man säga) blir det filmstaden med Sanna och Martina vilket blir suuupermys. Så jag har saker att se fram emot! Godnatt :)




Lycklig!!

Det är helt fantastiskt, jag är så glad!
Trodde det skulle ta lite längre än ett år att få se dom igen.
Biljetterna jag hade blev sålda på typ 1 sek, så det var inga problem :)
Vi kommer ha så jäkla kul!


Coldplay i sommar!

Åh herregud, det gick. Jag lyckades! Satt på internet och sofia ringde som en tok :) 3 biljetter till coldplay!! Jag, sofia och Isabella. Men det verkade bli ett fel, och nu har jag 6 biljetter trodligtvis.

Så om någon inte lyckades så har jag 3 onumrerade biljetter till salu, kanske, måste kolla upp men annars!


haha =)

Wake me up when september ends



Den här videon spelades nyss på MTV, kommer ihåg att jag älskade den förr. Så fin låt och video och allt, ni måste se den, hela! :'(

But if you never try you'll never know


Stannade hemma idag, är sjuk så det är väl lika bra. Vill ju inte bli sjuk såhär innan jul liksom! Jag är iallafall otroligt lycklig, imorgon gäller det bara säger jag, eller hur sofia! Trodde inte det här skulle hända, om 8 månader, det är ingenting och den här gången kommer jag stå längst fram! <3 :')

Mattias är ju rolig han, nyss fick jag ett sms där det stog:
Det är skit skum mat i skolan! men den var rätt god..
Som sagt, du är rolig du :)

If I could dream at all it would be about you



Tisdag, är ledig idag också. Rätt skönt må jag säga, ska nog in till stan nu med min lillebror och kolla lite julklappar. Om han orkar, få tjata lite på han. Vad ska man köpa till alla, mamma, pappa, mormor och allt. Hm får komma på något! Nej nu ska jag göra mig klar. :)

Ny design

Vad tycker ni om min nya design? Ja, jag kan ju inte påstå att jag är expert på att hålla på att fixa och trixa med stilmallar och så, men kände för en förändring då typ sanna, jag, sofia och rebecca hade likadan! =)

Är det bara jag?



Är det bara jag som saknar OC? Men mest av allt saknar jag nog Seth, måste erkänna att jag var småförälskad i honom.. Nog för att jag hittat mig en serie som är i klass med OC, Onetreehill liksom! Det måste ju vara den absolut bästa serien genom tiderna, 6 säsonger och det blir fortfarande bara bättre och bättre. Det är otroligt :)

Nåväl, idag har jag varit ledig, vilket alla gymnasieelever har? Jag har tagit det lugnt, skrivit engelska och sådär. Varit till vårdcentralen också, har fått nå läskiga utslag i ansiktet så nu måste jag käka antibiotika och allt. Allt kan då hända..

Och sabina, ring mig när du kommer hem från bio, hon ska se Twilight med markus ikv, lyckosten! (som får se twilight alltså) hehe ;)

Juljuljul :)

Julen närmar sig med stormsteg, och julkänslan kryper fram mer och mer. Idag har vi bakat pepparkakor och jag gjorde ischoklad med vit choklad istället för mörk. En höjdare kan jag lova! 
 
Kvällen delade jag med min kära vän Sabbini, vi såg wallander. Den var okej, vi hängde inte med i alla namn, malm hit och larsson dit och frank där. Ja ni fattar. Det var mys iallafall.

Imorgon är vi lediga, skönt må jag säga och jag kan ju avslöja att jag är ledig på tisdag också! :)

Juste vi såg ju twilight igen i fredags, och den var underbar andra gången också, om inte bättre. Begäret av att se den ökade istället för att stillas, vad ska vi ta oss till rebeccao?..Såklart drömde jag inatt om att jag hade hittat mig en egen edward, suck..

Nu ska jag sova, godnatt!


Twilight, igen!


Gissa vad mina planer ikväll är? Såklart ska jag se twilight, igen :) Med sanna, frida och martina. Jag är glad!

Torsdag

Pluggar miljökunskap för fulla muggar, inte så taggad men man har inget val ibland. Nu har man iallafall massor att se fram emot, tur det.

Någon som har sett julkalendern än? Gör inte det, varför ska julkalendern vara så vit och kall, den ska ju vara som förr. Sådär mysig och julig, man ska ju börja längta efter julen av att se den. Jag saknar greveholm, julens hjältar och sunes jul..

Ska fortsätta plugga, skriver mer sen =)


Jag vill ha sunes jul! :)

Godnatt

Dagen har bestått av sova, skola och träna. Har bara en sak att säga och det är att jag har nytt nummer. 0738454058 för dom som känner att dom vill nå mig! =) Puss!



Haha oj jag skrev fel innan, 0738454058 ska det vara! :)

Oh take me back to the start


Godnatt.

You are my life now.


Filmen går som inte att få ur huvudet, jag vill se den nu, och igen och igen. Hittade den här fina bilden på en tjejsblogg. Har letat som en galning efter en version som går att se, men det verkar som att det inte finns. Får vänta till den kommer ut på DVD, när nu det är? Någon som vet? :)

RSS 2.0