Lycka

Lycka är när man går natur, och man har pluggat klart för den här gången Nu är jag klar, i morgon är sista provet och det känns så otroligt bra! Det var längesen jag var såhär glad känns det som. Hoppas bara sista provet går bra nu, så man avslutar det hela på ett någorlunda snygg sätt. Det skulle inte vara så kul om Kenta kom med dåliga besked på måndag om hur provet gick. Fast det kommer han inte, för det ska gå bra! :)

Fysikprov i morgon alltså, inget mer. Hem efter det och sola med Jenny (vi hoppas på nice väder). Sen vid 5 kanske frida och amanda skulle slinga mitt hår. Grymt snällt!!

Men nu ska jag nog sova, godnatt.

Justja, Kalle hade varit lite fynig när han gjorde sin bild till datan. Jag fick mig allt ett gott skratt iallafall :)



Milen

Äntligen var den där jädrans milen bortklarad :) Det var riktigt mysigt faktiskt, solen tittade fram mellan träden. Så det var inte alls så jobbigt. Kände mig så himla taggad så nu har jag tränat här hemma i en timma till, olikt mig faktiskt. Nåväl, idag ska jag mysa med min hund och kanske träffa Sabinis? Fysken måste också hinnas med..

Men nu, duschen.


Fint

Den är som så, himla söt.



79kr/del är också rätt nice :)

Söndag

På gränsen till sommarvärme idag, känns riktigt bra måste jag säga! :) Klockan är tre och vi har hunnit spela match idag faktiskt. Mot Kalix, och vi vann med 7-0. Vi var rätt inställda på att det skulle vara det äldre kalixlaget, men det var det ju inte. Så matchen blev inte lika tuff som vi hade väntat oss. Nåväl, vinst i fredags också med 11-0. Måste säga att det går bra nu! :)

Idag är det morsdag, så jag ska mysa med min mamma hade jag tänkt. Sen får vi se hur dagen slutar.

Var bara tvungen att lägga in lite fina sommarbilder från förra sommaren, de är tagna sista helgen förra sommarlovet med en massa härliga brudar :)


  

--

Nej, nu ångrar jag mig. Jag orkar inte en vecka till, jag håller fullständigt med dig sofia. Jag orkar inte, jag orkar inte göra ett till kemiprov, jag orkar inte plugga till historiaprovet, jag orkar inte fysikprov nästa vecka..

Usch vad opepp jag blev nu. Det är skolavslutning om lite mindre än två veckor, men det är fortfarande grått som en vinterdag utan snö och kallt som en höstkväll. Om solen hade kommit fram, kanske man hade orkat lite mer.

Just nu längtar jag efter sommaren mer än någonsin, tänk att få sitta med en fin klänning på en brygga och dingla fötterna i vattnet eller tänk att få sitta längst fram på en segelbåt mitt ute i ingenstans, det ända du ser är hav. Åå vad jag längtar, men snart..snart sitter vi där Jenny.  

Chemistry

Här sitter jag, men min kemibok och en kopp te. Det är så mina kvällar har sett ut under ett par veckor nu känns det som. Kemi och te. Kanske lite matte också..Fast det gör inte så mycket, för om en vecka då får vi belöning för allt kämpande. Snart, bara en vecka, sen kan man pusta ut. Just därför, känns allt inte så jobbigt :)

Anyho, tillbaka till kemin!

Måndag

En ledig dag sådär i början på veckan satt inte fel. En vinst med 8-2 mot älvdalen kändes också rätt fint :) Nu har ännu en dag flygit förbi, en dag närmare lovet. Det där lovet, som alla går och längtar efter och jag måste erkänna att jag är en av dom som längtar..

Godnatt.  

oh this town
kills you when you are young


Söndag

Lyckad helg :) Mys hos Jenny med underbara människor, första doppet bland annat. Resa till Umeå för att se UEFA womens cup, UmeåIK-Frankfurt. Tjejkväll hos Sabina med fantastiska tjejer :) Vinst mot seriefavoriterna Sunderbyn, 3-2.

En lyckad helg med andra ord! :) Godnatt.



   
     

Coldplay

..till Sverige? Det är som att en dröm jag länge haft äntligen blivit sann. Jag ska se dom, jag kommer att vara där, ingen tvekan. och jag hoppas att du vill följa med mig..


Helgen är över

Nu har ännu en helg farit förbi, man hinner knappt med! Helgen har varit bra, på alla sätt och vis. Idag har jag varit riktigt duktig, städat mina garderober, slängt en massa kläder, tränat pilates med mamma (haha grymt kul), och gjort 43 frågor i kemin :) Riktigt nöjd är jag. 
 
I fredags hade vi bara en lektion, sen bar det iväg till lärkan där vi såg på road. Den var..bra, och alla var jätteduktiga:) Jag och jenny satt nog mest och önskade att den skulle ta slut så vi fick springa till stan och köpa glass i vårsolen. Det gjorde vi iallafall och otto gjorde oss också sällskap :) På kvällen for jag, sabina, axel och sofia till udden där agnes hade en liten fest. Grymt trevligt var det, korvätning med sofia, grillning med sofia, ja vi åt en massa! haha (: När solen gick ner vandrade alla till Jonna där festen fortsatte, skoj skoj :) Jag och Sabina cyklade hem där vid 1 och gustav gjorde oss sällskap. En lyckad kväll.

Igår var jag och flängde med mamma, pluggade kemi och tog en promenix med sabina. Inte så mycket mer hände. Eftersom att det blev lite strul med kvällens planer, stannade jag hemma och tog det lungt. Är fortfarande sjuk så :/

Anyho, känner att jag kanske skulle ta och krypa ner och se ett nytt avsnitt av andra!

Godnatt :)

image148
En söt liten bild från valborg :)

Torsdag

Hallo, hoppas allt är bra :) Jag är iallafall grymt trött, och då menar jag Grymt trött. Idag hade vi nämligen nationella prov i matteb, i fyra jävla timmar. Tungt är ordet. Det var seriöst det jobbigaste provet jag gjort, jag satt på helspänn helatiden, under fyra timmar. Man måste hålla fokus och koncentrera sig hela tiden, det är verkligen ansträngande. Provet var mycket svårare än jag trodde, så jag har ingen aning om hur det gick. Just nu känns det inte som att jag är säker på att jag fick rätt på någon. Fast det gick nog bra, hoppas jag :)

Efter provet gick jag och jenny och charmade in oss för lena, och vi lyckades så vi fick gå hem :) Vi tog första bussen hem till mig. Vi tänkte vara duktiga och göra klart alla uppgifter i datan, men när jag loggade in på min mail och ser att hm hade fått in en massa snygga sommar kläder, tar vi första bussen till stan igen!! :) Väl där hade ju självklart tunikan vi fastnat för tagit slut, på säkert bara några timmar och alla storlekar på internet är som bortblåsta. Men men, eftersom att den är så underbar köpte jag en svart istället, grön var ju helt slut :(
 
Nåväl, jag är nöjd iallafall. Nu ska jag äta middag, ha det bäst!

image145 
 

Underbar film

Jag och mamma såg precis klart the notebook. Vi är helt söndergråtna, det var den vackraste filmen jag sett. Kommer nog inte kunna sova så mycket inatt, grymt berörd blev jag av den. Jag vill vara spola tillbaka och se om allt, igen igen och igen..Den här filmen kommer jag se om många gånger. Men nu, godnatt :) 

image144

Måndag

Ny dag och ny vecka. Jag började den med att stanna hemma, för jag känner mig inte det minsta frisk. Ont i huvudet, lite feber och mår illa. Sabina ringde och hade tydligen exakt samma sjukdom, synd om oss. Fast vi överlever nog :)

Idag har jag bara slöat, sett andra avenyn, one tree hill, skött om hunden min och en massa sånt. Ikväll får vi se om jag orkar följa sabina, axel och sofia till lillan och se på en massa som sjunger :) Det blir då ingen träning för mig, så jag tror jag följer med dom. Nej nu måste jag fortsätta plugga matte, nationella på torsdag ju!

image141
Jag tycker om dig sabina :)

Sommar..?

Visst är det så, att det känns som att sommaren står på glänt? Nu önskar jag att maj månad bara kan rulla på fort, så att vi får lov så snart som möjligt. Maj kommer vara jobbig känner jag, slutprov hit och dit. Fast nu ska jag kämpa sista tiden :)

Valborg spenderade jag med Sabina och en massa brudar, vi var hos Camilla och hade det trevligt. Sen for jag, sabina, rebeccar, maja och jonna till björx där vi blev kvar. Lyckad kväll med superhärligt folk :) Under resten av lovet har jag mest varit med Sabina, vi har solat och tagit det riktigt lungt :) Fredag kväll var vi på Kh, shout out night, och såg på några riktigt bra band. Efter det for vi till udden och myste vid en brasa i mörkret, riktigt mysigt.

Känner att jag håller på att bli sjuk, därför ska jag gå och sova nu! :) Godnatt.


image138

image139

RSS 2.0