You got sunshine on a cloudy day

Nu är vi hemma igen. Brunare, blondare, gladare, piggare och utvilade. Vi har haft den mest mysigaste och underbaraste resan någonsin, går inte att förklara. Säger bara Karpathos.


Karpathos!!

Jag lever, det gör jag. Även om det inte har märkts precis. Har varit helt död efter allt som har haft med studenten att göra, och ja studenten. Vilken jävla fantastisk dag! Bilder kommer jag lovar.

Idag klockan 14 blev jag och frida lite impulsiva och bestämde oss för att sticka härifrån för en vecka. Det blev en sista minuten till en vacker ö i grekland, karpathos. Kommer bli så otroligt underbart. Nu sitter vi på arlanda och väntar på att få checka in, ca 3h kvar nu. Vid 6 lyfter planet!

Ha det bra här hemma! kommer sakna dig.


I've got nothing to hide

Då står vi helt plötsligt där, måndagen på den absolut sista veckan av våran gymnasietid. Känns helt galet. Kan inte förstå att det är slut nu. Ikväll fortsätter studentfestandet med naturtemafest. Våran klass har nördtema, kändes ju lite passande sådär. Kommer nog bli en mycket trevlig kväll!

Känns förövrigt så mycket bättre nu.
Anything that's worth having
Is sure enough worth fighting for



-

Har haft en jättetrevlig kväll verkligen, och igår hade jag också en helt fantastisk kväll. Bilder från den fantastiska balen kommer sen! Får se om man kommer kunna sova nu, känner mig så galet trött men så svårt att somna när det alltid snurrar massa saker i huvudet. Känner mig sjukt förvirrad just nu alltså, varför kan inte saker gå lätt någongång. Alltid är det något som ska dyka upp och göra allt så himla osäkert..samtidigt som det ändå känns riktigt säkert. det är det som gör det så svårt, och mig så jävla rädd. nä godnatt.











You can either take what other people say, or figure it out yourself.

The way you move aint fair you know

Vilken start på studentfirandet vi fick till igår. Världens mysigaste förfest med klassen, sen en rolig bussfärd mot stan och kafelino. Väl där tillbringade vi många timmar på dansgolvet och hade det sjukt roligt. En riktigt bra första kväll måste jag säga! Ni är grymma.

och imorgon är det en stor dag. Känns som det var nyss det var jag som stod där med stora ögon och såg upp på alla vackra klänningar och frisyrer. Nu är jag jag och mina fina vänner som kommer stå där! Galet, förberedelserna börjar redan kl9 ute i persön för sminkning. Vi ses väl i stadsparken kl 18?;)


You belong to me

Vilken himla fin dag, nu får vi bara hoppas på att vädret håller i sig till på fredag till balen. Ska bli så roligt! Dagen har jag mestadels spenderat i solen med min mor, riktigt mysigt. Så otroligt skönt att få tid till annat nu, som att mysa med sin mamma lite, istället för att all tid måste gå åt till plugg. I söndags var vi och såg sex and the city, och jag förstår inte vad alla recentioner svamlar om. Filmen var hur jävla grym som helst, har inte skrattat så mycket på länge alltså. Vill se den igen!

Ikväll ska jag äntligen få se de sista två avsnitten av true blood, som jag längtat, och tur som jag har slipper jag se det ensam. :)

Har lärt mig mattias favoritlåt också, den är verkligen ritkigt bra.
Nu ska du bara lära dig den också!


RSS 2.0