Onsdag

Idag blev min snygging till lillebror 15 år, otroligt vad fort tiden går. 15 år liksom, då kände man ju sig verkligen hur stor som helst. Men kan inte som förstå att min lillla lillebror är så stor nu, han som jag så lätt kunde brotta ner och kittla. Nu är det jag som blir nerbrottad och får igen för allt. Är väl sånt man får ta helt enkelt :)

Grattis Jesper!


Backpack



Nästa inköp, ryggsäck!

23.18

Fredag imorgon! Alltid lika trevligt. Veckan har faktiskt bara rusat förbi, tror det är för att jag börjat göra lite annat på jobbet, tiden har gått riktigt fort. Men ändå lika underbart med helg! Kommer vara mycket imorgon så måste försöka ta mig upp tidigt så man kommer hem någongång också.

 

Hoppas förresten verkligen på att få träffa mina tjejer i helgen, alldeles för längesen nu. Vad säger ni? :)


Hurra hurra

Idag är ingen vanlig dag, utan min mormors födelsedag! Grattis finaste du, du är fantastisk! Tack för att du alltid ställer upp och finns där när vardagen kör ihop sig, även då du ofta har ett fullt schema. Vad skulle vi göra utan dig? ♥




21.19

Dagens finaste.


The times they are changin’

 

Lördag! Känner att jag börjar bli förkyld. Riktigt tung i huvudet, därav blir det en mycket lugn kväll. Känns himla skönt. Måste hur som helt vila från att gå ut på ett tag, min kropp verkar inte riktigt klara av det just nu.

Jag har ändå haft en fin dag, mysig fika med Sabinis och en snabb sväng på stan hann jag med. Hittade mig en väska vilket verkligen var på tiden. Snart blir det god mat och sedan mysa till en film. Förhoppningsvis är jag piggare till matchen imorgon.

Juste! Kan meddela att som det ser ut nu kommer jag och Adam bli kollegor inom en snar framtid!! Så grymt:)


Oh this town kills you when you are young

Att det är fredag imorgon känns underbart, kanske lite mer än vanligt till och med. Beror nog på att förra helgen sög ur all min energi, kände mig rent ut sagt tom på söndag kväll. Upplevde en helt ny nivå av trötthet kan man säga. Fredag slutade med ambulans till sunderbyn, satt i framsätet dock men var helt slut när vi äntligen kom hem. Lördag började riktigt bra, behövde den kvällen verkligen. Men tyvärr tog den en helt annan riktning..

Så vad ska man säga. Vissa val och prioriteringar här i livet kan jag inte förstå mig på.

Men imorgon får jag finbesök på jobbet kan man väl nästan säga, har gått runt och lett hela dagen! Åh håller tummarna och berättar varför om allt går vägen.

2010

Fina sommar



Fantastisk resa till Karpathos, Grekland


Midsommar i Göteborg

Balen

Studenten!

Nyår i Kittelfjäll

Hårt jobb på ALS


110202

Zhob SEK 399, Nelly  Shoes - NELLY.COM
Påväg hem till mig. Så underbara.

RSS 2.0