Lägenhet

Jag kan knappt förstå det! Men idag fick jag och Adam nycklarna till vår lägenhet. Ja vår helt egna lägenhet! Efter vi varit hos mäklaren för sista gången for vi dit på direkten, bara för att andas ut och inse att den faktiskt är våran nu. Är så himla stolt över oss att vi klarat av att köpa en lägenhet tillsammans, och helt ensamma! Så från och med nu är vi sambos, vilket känns så fantastiskt underbart. Det bästa med allt är ju faktiskt att vi äntligen får dela vardag tillsammans.

Vi har ju dock en del renovering framför oss, vilket känns super kul! Känner att varje ledig tid kommer spenderas där framöver!


13:14

Vilket jävla väder. Som ett skämt! Vi som trodde vi skulle slippa det här när vi kom hem i April, men icket. Snöoväder i maj, toppen!

Nåväl, har varit och handlat hela förmiddagen med min far. För ikväll blir det nämligen en återblick på vår underbara resa. Jag och Adam fick ju en present av pappa innan vi reste, pengar till en matlagninskurs och det börjar bli dags för oss att visa våra kunskaper om den fantastiska thaimaten. Så ikväll ska Adam och min familj få en fantastisk middag (förhoppningsvis) och få en bildvisning från våran resa. Kommer bli supermysigt!

Vårrullar, Red curry och mango sticky rice blir det, Gott!!

RSS 2.0