Let's go a little bit darker

Låter rubriken tala för sig själv.

Har haft en jättefin dag. Morgonpasset i p3 har förgyllt ännu en morgon, jag har blivit ompysslad av bästa Janette på extreme beauty och jag har spelat basket, det ni!

Imorgon är det fullspäckad dag också vill jag lova. Jobb, skynda till stan, handla saker till helgen och sen till fröjd för 50årskalas åt fridis far! Kan liksom inte heller bli dåligt.

och lördag, huuuur bra kommer inte lördag bli?! åh känner att humöret är på topp, skönt.

I can't stop wondering

 


I miss how we used to be

Den här veckan har varit så grymt mörk på något vis. Kan ju vara för att jag stiger upp klockan 7 också, men känner att höstdeppen börjar smyga sig på, och då pluggar jag ändå inte så har inte så mycket att skylla på. Nä ska se till att jag slipper den.

Annars är jag totalt jäkla slut i kroppen, jag och ribban körde ett hårt pass både igår och idag. Riktigt bra har det gått, men all energi går verkligen åt till träningen. Kunde helt seriöst inte växla eller styra ratten på vägen hem. Så himla skön känsla dock, så klagar inte.


Our rights, our wrongs


Har varit så himla trött idag. Var tvungen att ta bussen hem istället för att vandra till inpuls, då är det illa. Och nu ikväll har jag varit så himla yr, obehagligt som tusan. Hoppas verkligen det är borta till imorgon, känns inte stabilt att hålla på med massa prover och syror då man är snurrig.

Så har bara tagit det lugnt, sett på halv åtta såklart, och topmodel. Säger bara Raina Hein, så sjukt vacker.

Helgen då, hade en så himla bra lördag med Anna, Sanna och Frida. Vi hade en riktigt trevlig kväll på allstar, skrattade, pratade, åt mat och drack gott, och plötsligt var vi inte så ensamma där längre vill jag lova. Mycket bra kväll som avslutades på tasty med galet folk, var längesen vi skrattade så mycket tror jag.


talkin' about a revolution


Låten, han, gitarren, ja allt. Magiskt. Ska nog hämta gitarren och lära mig denna nu.

Annars känns det sjukt bra med lördag och helg, veckan har ändå gått tokigt fort, allt rullar bara på, träningen också! Känns så himla bra att man kommit igång med det igen, mår så himla bra då.

Ikväll blir det nog utgång med mina fina bruds, kan bara bli grymt.


101012


har varit så galet trött idag. Rätt dålig dag egentligen, blev bättre när jag fick träffa fridis. Hon fick lite superhjälp med matteC, nästan så man saknar det lite, det där med matte. haha. Nä ska sova nu så jag kanske orkar börja lite tidigare, så jag hinner till spinningen kl16 med rasch!

godnatt.

Was this what we hoped for?

He's got me burnin, my brain starts spinning

Hallå hallå. Kom just på att det var ett bra tag sen man skev något här. Vilket det tydligen var. Det har väl hänt rätt mycket, men samtidigt rätt lite sen sist.

Jag har jobbat, och jobbat. Vilket går riktigt bra faktiskt! Jag har börjat träna igen, vilket känns otroligt bra. Dock inte den otroliga träningsvärken som man får nu i början. Just nu kan jag knappt gå pga mitt och fridas mördar benpass igår. Jag har haft riktigt bra utekvällar, förra veckan på fiske. Vilket var gryymt, om man bortser från att jag blev lite för arg där ett tag. Mycket bättre kväll igår, helkväll på allstar blev det. Lätt bästa kvällen där, var tydligen fullsatt!

Vad mer, jo idag har jag också förälskat mig i ett par jeans. Helt gaalet vad otroliga dom är. Lika sköna som mina älskade springbyxor. Säger bara acne.

annars känns livet helt ok nu alltså, bättre och bättre för varje dag:).

RSS 2.0