Life is beautiful

Sitter hos Jenny ute i kanal-land. Vi gör oss iordning för Boden alive. Snart kommer Johan och hämtar upp oss, känner på mig att det blir en rolig kväll. Sabina och Irina ska ta bussen till boden, där vi ska möta upp dom.

Annars då, gårdagen var kanske en av årets bästa kväll/natt/dag. Fiske ute i brändöskär med underbara människor. Ja jag kan nästan lova att det var en av sommarlovets bästa händelse. 

Ha en bra kväll!

Värmebölja nästa vecka!!

Tack och lov säger jag. På tiden vi får lite sol! Det kommer bli uppemot 30 grader nästan i hela landet. Jag är då överlycklig! :)


Jippie :)

Tillbaka

Hemma igen, sådär lagomt trött måste jag säga. Orkar inte berätta om varenda liten deltalj som helgen förde med sig, för det blir alldeles för mycket. Helgen/midsommar blev otroligt lyckad, umgåtts med min och sabinas familj hela midsommar, ätit god mat och jordgubbar i massor! På kvällen åkte vi över till klubbviken med Johans fina båt. Där var vi ett tag, tills jag, sabina och rebecca längtade över till den lite mer fina stämningen på likskär. Väl där skrattade vi åt en massa söta par som släppte lös som aldrig förr. Oj så härligt :) På lördag kom Jenny och hennes killar över till oss på likskär, där dom gjorde upp en eld, åt upp resterna av maten. Sen tackade dom för sig och började åka tillbaka mot brändön. Lyckad helg såsäg!

Idag seglade vi hem för jag skulle tydligen spela match, skönt att springa av sig och grymt kul att få träffa min sötnos Frida som kommit hem från kreta! Brunare än brunast var hon såklart, så som vi har saknat dig! :')

Jonas håller på att skicka över allatusen bilder från helgen så dom kommer sen! Nu ska jag se one tree hill. Godnatt!


Glad midsommar

Sitter i likskär och märkte att dom har ju trådlöst här ju! Perfekt, nog för att jag inte tänker sitta vid datorn under midsommar. Fast ett litet inlägg är ju godkänt. Vädret hade ju kunnat vara bättre, men det regnar inte iallafall och det blåser rätt varmt. Snart ska vi gå upp och äta tårta och titta på barnen som dansar runt midsommarstången. Mysigt mysigt! Sabina och Rebecca kommer med stellamarina vid halv 4, då ska deras familj komma och äta silllunch/middag med oss. Ännu mer mys!! Det här blir bra känner jag, sen ikväll kommer Jenny och hennes killar :D haha.

Nej nu ska jag gå upp till stugan så jag får en tårtbit! Ha en bra midsommar allihopa :)


Segla


Jag var rätt liten där, härlig bild tycker jag :)

Slingorna på Sofia hade inte kunnat bli bättre, oj så fin hon blev!
Juste, idag hittade jag två fina klänningar på second hand, 40 enkronor tillsammans.
Nu ska jag sova, imorgon blir det en sväng till stan.

Onsdag

Idag får man ju nästan en skymt av sommaren, solen lyser och det är sådär lagomt varmt på morgonen. Underbart! Jag sitter och väntar på att min mor ska komma hem. Vi ska nämligen och handla mat till båten, för i morgon kväll bär det av. Gud så härligt att få sitta på däck och titta ut över vattnet, förra sommaren seglade vi inte för vi hade sålt våran båt. Första året på 15 år som jag inte varit på sjön, det kändes tomt. Men i år ska vi segla med nybåten i typ 3 veckor, härligt eller vad? :)

Ikväll är det träning och sen Sverige-ryssland, fotbollsfeber för fulla muggar! Sabina och Sofia får komma hit och se med mig, då ska jag passa på att göra slingor på Sofia.


Glädje


  

Jag blir glad av dig, sabina.
 Lite bilder från en fin kväll vi hade tillsammans.


Fint

Juste, jag har köpt världens sötaste öronhängen idag. Inte så likt mig, att köpa örhängen måste jag säga. Men dom var så himla fina på sofia, så jag ville ju vara lika fin! :)



Godnatt!

Tisdag

Idag har jag jobbat och spelat match, ingen sådär otroligt roligt att berätta om här. Matchen vann vi med 11-0. Ännu ett bevis att vi ligger i lite fel div..Nåväl bara att göra det bästa av situationen. Imorgon har jag fullt upp, ska fixa en massa inför helgen/båten med mamma. Jag ska också göra slingor på Sofia, det blir kul! :) Nu ska jag sova hade jag tänkt!




So if you love me
Why'd you let me go?


Globen 17 september,
längtar sådär lagomt mycket!! :)

Lite komiskt

Kolla vad mamma hittade här om dagen i tidningen, en annons för något som hände på teknikens hus. Där står frida, lina, elin och jag mitt i allt! Grymt gammal bild :) Rätt kul tycker jag!


Sommar?

På sommaren vill man vakna av att solen lyser en i ansiktet från fönstret som står på glänt. Nu är det första man ser en grå och tråkig himmel, verkligen inte det man vill vakna upp till. Kan inte vädret som var under skolavslutningsveckan komma tillbaka? Nåväl, idag kommer solen titta fram verkar det som om man kollar på bilden nedan :) Fast det ser mörkt ut för resten av veckan..



Söndag

Jag är inte så haj på det här med att uppdatera sin blogg jämt och ständigt. En anledning kan ju vara för att det är sommar nu, och man har mycket annat för sig än att sitta vid datorn eller så är jag inte gjort för det här? Nåväl, jag tycker det är rätt kul ändå så jag ska skärpa mig. Jag vet ju själv hur det är att läsa en blogg som aldig uppdateras, så jag ska inte göra samma misstag.

Helgen har spenderats mestadels hos Jenny i persön. Mys på hög nivå må jag säga! Det bästa var att när jag, johan, otto och jenny satt och kollade på soluppgången fredag natt. Det är under sådana stunder man uppskattar sommaren som mest.

Idag har jag inte gjort mycket, får skylla på att det faktiskt är söndag. Sovit, spelat match och gjort slingor på mamma. Rätt bra ändå? :) Imorgon ska jag nog hjälpa min mor på doffi, sen vet jag ej. Fast nu ska jag sova.

Juste, likskär på midsommar! fett med mys blir det (:

Grattis Sabina Isberg! :)

Min egen lilla stjärna fyllde 17 år igår, eftersom att jag inte satt vid datorn igår lägger jag in ett grattis idag istället. Hennes födelsedag firades i lördags med en massa tjejer. Vi var nog uppemot 17 st hemma hos sötnosen själv. Där myste vi tills vi alla cyklade till lillan för att se på ett par band, bla Ante och Axels band, ni var Grymma!!! :) Sen begav vi oss till udden där vi gjorde en jädrans brasa! Korvgrillning med allsång fick avsluta kvällen. Ännu en lyckad kväll må jag säga.


  
 


Sommarlov

Skolavslutningen blev lyckad, verkligen lyckad. En viktig kväll som alla ville ha lyckad, som tur var fick vi alla våran önskan uppfylld. Jag tror jag låter bilderna tala för sig! :)


      

Coldplay

Biljetterna är säkra, vilken panik alltså. Först stockade sig ticnet, och sen kom vi fram. Fick ståplats och allt, men så fanns det inget betalningsätt vi kunde betala med. Så biljetterna försvann..På två minuter fick vi plats högst upp på någon läktare. Nåväl, för mig spelar det ingen roll. Jag vill bara vara där och se dom! :)



En liten uppdatering, det visade sig ju att det var så många som ville se coldplay, så dom la in en extraspelning dagen innan! Som tur var råkade jag ju logga in på ticnet och se det precis när dom släppte dom biljetterna! Så jag bokade två superplatser! GLAD JAG ÄÄÄÄÄR !! :D :D Sofia, Moa och Lina hade också lyckats få tag på biljetter. Grymt nice :)

Blommigt

Jag var bara tvungen att beställa den här underbart söta klänningen, det var kärlek vid första ögonkastet må jag säga :)
Nu kommer jag gå och vänta i 1-2 veckor tills den kommer hem till mig.



Bilden är tagen från http://peyre.blogspot.com/

Söndag

Då går vi mot sista veckan, sista veckan innan lovet. Det där lovet som alla väntar på. Det ligger som något speciellt i luften tycker jag. Man kan nästan ta på känslan, som vi alla känner just nu. Jag var ute med malte för ett tag sen, vi mötte upp Sabina. Hon kände samma sak, det liksom pirrade i magen. Klockan var vid 10, och det var fortfarande varmt. Sabina hade plockat en nyutslagen syren, sommardoften nr 1 liksom. Man kan nästan säga att idag 1 juni, kom sommaren farandes med vinden. Nu är den här! :)

Jag hade skrivit om hela helgen, med detaljer och allt. Men så hängde sig allt och halva inlägget försvann. Grymt less. Nåväl, i fredags hade jag och Sabina en så fin kväll tillsammans. Först mys hos rebeccao med brudarna, sen kutade vi till sista bussen. Vilket vi såklart missade, så vi gick till stan. Satte oss på en brygga vid udden, hörde på vattnet som slog mot stranden. Helt perfekt. Efter ett tag vandrade vi in mot stan igen, där vi båda blev grymt överasskade. Jag vet inte riktigt vad jag ska säga, förutom att det var grymt kul att se dig igen! Ett år sist, tiden bara rusar förbi. Ett helt år..
Vi stod kvar och snackade ett tag, sen vandrade vi hemåt. Tack för en fin kväll Sabina! Det behövdes.

På lördag hade vi match i kiruna. Det är fan långt bort har jag konstaterat nu. Nåväl, vi hade det kul i minibussen jag, frida och ribban:) Matchen gick väl sådär, förlust med 3-1. Deras bästa spelare ska typ börja med oss till hösten, fett nice! :)

Anyho, det blev rätt långt, fast nu ska jag sluta. Ska sova tror jag :) Godnatt.

RSS 2.0