Tisdag

Det första jag märkte i morse var att idag måste ju vintern eller snön varit riktigt nära. Riktigt jäkla kallt var det! Usch, måste hitta mig en vinterjacka snarast. Idag har jag varit med Sabina och planerat inför fredag, tror nästan vi är klara nu med vad vi ska klä ut oss till osv. Jag hittade mig ett par vingar på stan, själv tycker jag att jag ser ut som en struts typ, haha men det får väl duga. Hittar ändå inte kittot så nu måste jag ha dom (: Sen for vi hem, jag hade match som vi förlorade. Men Höken 93 är riktigt riktigt bra alltså, plus att typ 70% av laget är över 180! Helt sjukt! :) Men vi kämpade på och jag fick mig ett litet blåöga, great! =)

Nu ska jag ta hand om min hund, sen se prison!


Music of today

Rätt mycket minnen, till denna låt


Oasis-Stand by me

En sak till..

Lycka till till min Jenny som i morgon reser till Miami, i två veckor blir hon där och det kommer vara magiskt. Njut nu av en underbar resa, det kommer du leva länge på. Så löser vi resten när du kommer tillbaka. Jag älskar dig <3


One love

Jag säger bara, den där lars alltså! <33 Godnatt från mig till er alla! (:



Oh take me back..

Sitter här och drömmer mig bort med bilder från italien där jag var i somras med min kära familj, vill tillbaka! :')







In my place, in my place

Obeskrivligt, jag kan inte fatta att jag var där. Den dagen kommer jag leva länge på! Här kommer en av mina favoritlåtar under konserten. Helt otroligt vilken känsla den låten spred över hela globen, kolla bara när alla sjunger ''yeeaaah'' :')


!!!

It could bend or it could break

Visst känns det bra med lov nu? :) Riktigt skönt om ni frågar mig iaf, det här behövdes. Dagen började med varmkök, där vi lagade crepes, eller vad det heter. Det gick bra, rätt kul också! :) Sen hade vi matte och sen slutade vi! Kl 13 istället för 16.30. Det kändes underbart, tänkt vad små saker kan göra en glad!

Hela helgen kommer bli en lugn helg tror jag, bara vila och mysa! Ikväll ska jag vara med sabina, wede och ante, mysmys :) Vi får se vad vi hittar på. Imorgon är det Luleåfotbollsavslutning, sen blir det väl att vara med alla fotbollsbrudar :)

Nu ska jag börja gå mot sabina, 50 meter så inte allt för långt! haha :) Ha en fin kväll. <3


I'll be there by your side

Idag har det varit en sådan där grymt tråkig dag som man bara vill ska ta slut, eller man vill iaf bara hem och gömma sig under täcket. Redovisningen idag gick iaf bra, det var som inget spc. Vi satt i smågrupper och läste upp varandras arbeten. Avancerat?, nja. Nåväl, efter skolan gick jag en sväng på diva och hittade mig ett par snygga jeans för bara 200! Snacka om fynd, tyvärr var dom typ två storlekar för stora men för 200 så får det duga :)

Nu ikväll har jag varit ute och sprungit, sen bara tagit det grymt lugnt. Ska nog se lite andra avenyn, är totalt efter.

En liten lista :)

Man ska ta fram mobilens telefonbok och svara helt ärligt. Okay let's go!

Har du pussat nummer 2?
Alexander, hm nej! haha

Vad har du för relation med nummer 20?
Eva Hägg Myntti, förra baskettränare :)

När ska du träffa nummer 30?
GustavR, på hans knattlags match kanske :D

Är nummer 18 söt?
Elleey, hon är liksom söööötast!

Vad var ditt första intryck av nummer 13?
Isabella, jag kommer inte ihåg vi var så småå! :D

Gillar du nummer 14?
Dara, självklart!!

Har du träffat nummer 3 den senaste månaden?
Ammo, japp!

När ska du träffa nummer 25 nästa gång?
FannyB, någon dag på skolan kanske? :)

Är du nära vän med nummer 23?
Fadernatur, en mycket nära vän!

Har du gått på bio med nummer 4?
Amanda, nej inte det! :)

Skulle du kunna gå ut med nummer 35?
JohanA, lätt som en plätt haha ;D

Vad pratar du och nummer 5 oftast om?
Andre, allt mellan himmel och jord!

Skulle du kunna ge nummer 9 en kram?
mysAnteÅ, ja det brukar jag göra! :)

Vad har du och nummer 24 för relation?
FridaÅ, en mycket nära vän, älskar dig!

Vad skulle du vilja göra med nummer 26?
Umgås mer, vi har tappar kontakten känns det som, FridaR :(

Vad är det bästa med nummer 8?
AnnaJ, finns ingen som den bruden! Går bara att älska henne :)

Brukar du och nummer 16 träffas?
Edin!! Ja varje dag nästan :D


Godnatt igen!

Några dagar kvar nu!

till det efterlängtade lovet kommer. Jag längtar så mycket, är grymt trött på allt som har med skola att göra. Kan ju inte påstå att jag är taggad till redovisningen i biologi i morgon. Det får gå som det går, jag orkar bara inte. Vi har iaf en slapp vecka, ingen miljö och ingen engelska. Slutar vid 13 på fredag! :) Känns bra.

Nu ska jag nog sova, så man orkar upp, för en gångs skull..

Godnatt!


Mamma mia!

Söndag igen, dagarna och veckorna bara rullar på. Tiden går så fort, nu är det höstlov och allt. Fast det händer ju mycket roligt på vägen så man får ju inte klaga :) Helgen då, i fredags då for jag och sabina till camilla där det var mediaklassfest med massa brudar. Trevligt värre :) Det blev en tidig kväll för mig och S, Andre kom och skjutsade hem oss söt som han är! Igår vid 2 såg jag och sabina Gladans match på björks där Mattias gjorde comeback, riktigt bra var han!! :) Sen på kvällen myste jag, sabina och ante på med några filmer och så, riktigt mysig helg!
Idag hade vi match mot gladan, vinst med rätt mycket. Ändå rolig match. Sen nu ikväll for jag johan och andre på bio och såg mamma mia. Såå bra film, man blev riktigt superglad av den! Se den :)

Nu ska jag se andra eller lite oth sen sova! Godnatt (:


Freedaaag

Sitter på miljökunskapen, vi slutar på 25 min. Sen bär det iväg till stan och sen hem. Ikväll ska jag på luleåbasket med min far, och sen ska jag och sabina till Camilla där en massa brudar kommer vara. Massa mys med pizza och bus (haha det rimmade typ) :) Oj nu börjar vi igen.

Ha en fin kväll!

Snodd av rebeccaooo :)


Du själv:



Du själv och en av dina bästa kompisar:


Någon du älskar


Någon du gillar och ganska nyligen träffat


En tid du gillade


Någon du saknar


Den artist du lyssnar på nu


Din favoriträtt

hmm..
 


Ett fritidsintresse
 


Någon du tycker är snygg



Dig själv för ett tag sedan


Några du alltid har kul med


Ett "bill och bull" par


(Dom passade så bra in där) haha :)

Den du senast fick sms av


Den du senast haft känslor för
 
hm..

Någon du var mycket med förra året


En tjej du gillar


En kille du gillar

han där i mitten alltså :) 
min bästa vän!


Din favoritfilm

Godnatt!

Vet ni, idag har det varit tisdag, vi är lediga från skolan och jag har bara pluggat fysik hela dagen. Känns ändå inte som att jag har lärt mig något, mer. Jaja vi får se hur det går :) Klassfoto i morgon och allt, ojoj ska sova så man inte ser helt borta ut :) Godnatt!


Som du betyder alltså, det ska du veta<3

Godnatt

Försöker komma på hur facebook funkar, det är lite klurigt. Måste haffa någon som kan det där :) Hittade lite fina bilder från tjejmiddagen jag och jenny hade på fridas facebook iaf, haha så jävla kul kväll!

Nu ska jag sova, klassfoto i morgon och allt :/ Sovgott!


And now i miss you

Den här helgen var en bra helg eftersom att Lars är kvar i idol. Annars hade det varit katastrof! :) Nej men igår har jag varit och jag har hjälpt till på min mammas outlet i piteå och på kvällen var jag med Sabina, Rebeccao, Simon, Markus och Ante. Vi såg på film och myste, en mycket trevlig kväll med trevligt folk :)

Idag väntar plugg och åter plugg, får kanske tid att träffa Sabbi ikv. Vi får se :)





or I guess that I miss all of it, you know?..


Tillbaka

Jag har inte skrivit på ett tag, kanske för att jag har haft rätt mycket för mig antar jag. I fredags direkt efter skolan for vi med basketlaget upp till norra norrland för att spela lite seriematcher. Vi hann vara i arvidsjaur, dundret, jockmock och övertårneå. Vi sov över i små stugor i arvidsjaur och i dundret, grymt mys! :) Sen spelade vi ju helt underbart och tog hem tre vinster, 99-30 mot koivagankas ojoj 1 p från 100 :)

En lyckad helg så säg!


RSS 2.0