111228

Nu är det inte många dagar kvar av 2011. Julen börjar lida mot sitt slut, känns alltid lika tråkigt. Får alltid samma känsla såhär dagarna efter jul, känslan av att det gick för fort. Vill att det ska vara den 23 igen, mysa med familjen med massa gott och välkomna julafton. Vill att det ska vara julaftonsmorgon igen, så man får mysa med julstrumpan och öppna små paket. Vill se Kalle och Carlbertil Jonsson igen, öppna julklappar och ge bort julklappar.

Som ni märker älskar jag julen med all dess mys! Så det känns alltid lika snopet att den nu är över. Längtar redan tills nästa år! Tack kära släkt för en underbar jul.

Men nu är det ju såhär, att i helgen är det nyår! och vi planerar för fullt. Det kommer bli så bra! Fyra par, tre rättersmiddag med goda drinkar, sällskapsspel, fyverkerier, skumpa och massa skratt kan ju inte annat än att bli grymt!! och helgen efter väntar trettondagsafton och min 20årsdag! :)

Mamma

Grattis igen min fina fina Mamma, du är helt fantastisk!
Jag älskar dig, PUSS!

Movie night

Såhär kommer jag och min älskling sitta hela natten. Kanske inte just i den positionen men vi ska se film på bio hela natten lång. Ska bli så mysigt! Självklart ska man vara sjuk, men jag får knapra alvedon innan så kanske det går vägen. Hoppas det är bra filmer bara, annars får man väl ta sig en tupplur!

Måndag

Nu var det alltför längesedan jag skrev här. Får som ingen rutin på att skriva, men ska göra mitt bästa. Finns ju så mycket att berätta om! Så släkt och vänner, jag ska skärpa mig.

December har det hunnit bli. En av mina absoluta favorit månader, massa mys med bak och julklappshandel. Älskar det! Ska försöka se till att inte behöva panik handla klapparna i år bara, brukar lätt bli så. Ser ganska lovande ut än så länge. Igår var jag och mamma på storheden hela dagen och fick en del julklappar köpta, mycket mysig dag!

Har varit hemma från jobbet sen i fredags, har åkt på någon riktigt konstig förkylning. Så trött och orkeslös i kroppen, sprängande huvudvärk och otroligt ljudkänslig. Så jag blir nog hemma imorgon också, vill verkligen inte få någon seg förkyldning nu när man har så mycket roligt framför sig. Man får göra det bästa av situationen helt enkelt, som jag och Sanna gjorde i lördags. Vi var sjuka tillsammans i Filips myysiga lägenhet med ben&jerry, godis och alvedon till victoria secret. Gav mycket positiv enerig när man känner sig som hängigast. Tack gumman:)
Nu ska jag krypa ner och kurera mig!
Såhär mysigt var det i gammelstan när jag och mamma for och hämtade
Adams bil. Vilken julstämning! Tack för en supermysig dag fina Mamma.

RSS 2.0