Björkliden!

Imorgon kl 5 går tåget till björkliden, kommer bli superhärligt! Ser verkligen fram emot det. Ska sova nu så jag är någorlunda utvilad, ska bara fixa klart ipoden. Hörde nu med Laura att hon också ska dit i morgon, och hon visste en massa fler så det blir ju ännu roligare!

Pussochhej! :)


Dance with somebody



 Dagens inlägg
får tala med denna låt, ny favorit. Lyssnade mycket på mando diao förut, undrar nu varför jag slutade. Grym låt anyho..

Fick hem min söta fina lilla jeansjacka från gina idag också, det gjorde mig jätteglad för den var jättefin. Kortare än vad jag hade tänkt, men det gör inget för till söta sommarklänningar blir det perfekt!

Analeigh


Jag saknar redan top model, vet någon när cycle 12 börjar?

Söndag

Måste säga att jag verkligen gillar söndagar. Just nu kollar jag på filmen som går på trean, tror den heter i hennes skor eller något sånt, en riktigt bra söndagsfilm kan jag tycka. Söndagar är bra.

Helgen då, igår gick jag på stan med min far. Inhandlade lite vårmåsten, det blev converse, jeansjacka och jeansen från gina som alla verkar vara tokiga i, till och med jag föll dit. Men jag vet fortfarande inte vad jag tycker om att dom är så söndriga. Ville nog att att de ska  vara lite mörkare med mindre hål i, men vi får se hur det blir! :) 

Lördagen hann också med en stugtripp till johans stuga med jenny och otto. Kanske den sista stugtrippen för i år? Tur att vi for, grymt kul.

 

Vilka ska man satsa på? Vänstra från cubus, högra gina..


090317

Redan 17 mars, helt sjukt hur fort tiden går. Den här veckan plus tre till så är det påsklov, underbart!

Har som inte berättat om helgen än, kanske för att det var fullt upp helatiden. Vi spelade sundiscup med fotbollen, det var hårt motstånd men vi var ju beredda på att det inte skulle bli lätta matcher. Kändes inte som att vi fick igång spelet riktigt och kanske hade vi för stor respekt för motståndarna? Nåväl, två förluster och två oavgjorda, som vi borde vunnit så helt godkänt. Jag fick göra mål också vilket inte händer varje match haha;D.

Lördagkväll ''bjöd'' Sanna oss till minus30, och vi tackade fort ja! Trevligt sällskap och bra musik, kunde inte bli bättre. Favoriterna blev nog det där söta pojkbandet på resturangscenen, grymt bra! Massa låtar man kände igen också,
sugarplum fairy tror jag dom hette. Jonna verkade också tycka om dom, längst fram stod hon:D:D.

Nu vill lillhunden ut, sen är det skola, bara en lektion iaf så det känns skööönt!


Jeansjacka

Temperaturen verkar sjunka för varje dag som går, Frida sa till mig att det skulle bli +5 någon dag här framöver, det är ju tokigt! Ja, våren närmar sig. Vill verkligen ha en jeansjacka till våren/sommaren, söker efter den bästa. Tyckte den här nedan var riktigt fin:)

Caroline af Ugglas


Tycker den här låten blir bättre och bättre för varje gång jag lyssnar på den, tänk att man kan tycka så olika. Jag menar, tjejerna höll på att dö igår när jag sa att jag tyckte hon var skitcool och att låten är grym. Men om ni tar er tid och lyssnar på texten, lyssna på den ordentligt. Man kan lyssna, och man kan lyssna på en låt, om ni förstår vad jag menar. Dock tyckte jag att den verkligen inte skulle vinna, men den kom tydligen 2a så helt ensam om att tycka detta verkar jag inte vara.
 
Men sen är det ju så att jag gillade idol lars också, så jag verkar alltid gå mot strömmen! ;)

Sen hade vi ju dessa..

som jag tyckte om, väldigt mycket. Tror minsann att jag ska ge min far pengar så får han köpa dom i sthlm, för ja hur snygga var dom inte?


Now my feet won't touch the ground

Måste bara säga att jag älskar coldplays Life in technicolor II. Varje gång det kommer en ny låt är jag snabb på att lyssna in mig, blir lika överlycklig varje gång. Kanske för att jag kan alla deras andra utantill, kan ju vara det. Denna är grym iallafall, ska visa er videon också. Blir mycket coldplay här i bloggen alltså, men jag kan tycka att det är rätt trevligt! ;)

Nåväl, sitter här och pluggar fysik. Men med en te kopp och mörk choklad hålls motivationen uppe! Mörk choklad måste vara det bästa, speciellt så mörk som 86%. Grymt bra också för att man inte vill ha mer än typ 2 bitar. Ja, nu vet ni det. Skumt inlägg detta, men se den här coola videon nedan haha!


Lill grabben i början, och tjejen, klockrent. Kan det bli bättre?

A thousand words

Avslutningen på mitt sportlov blev alldeles perfekt. En stugtripp med Johan, Otto och Jenny. Hade inte kunnat bli bättre, underbara vänner, mys framför brasan, bastu och massa annat. Lyckat helt enkelt!

Nu är det väl en sisådär 5 veckor till nästa lov? Kommer gå riktigt fort känner jag på mig, vi har prov varje vecka så det blir att plugga mest, tiden går fort iallafall! Men om två veckor bär det av till björkliden och veckan efter påsklovet är det ju stockholm, så visst har man saker att se fram emot. På tal om stockholm så var min farochmor där i helgen, och mamma hade köpt två söt toppar från monki till mig, väldigt snygg faktiskt, hon kan sin sak! :)


Mankanalltiddrömma

och det är var jag och mormor har gjort, alldeles för mycket. Jag säger bara att Mauritius ligger högt på listan, nästan galet som man kan längta sig bort. Men man ska ta var dag för sig, i morgon bär det iväg till stugan med gänget. Jag, Jenny, Otto och Johan alltså. Det är ju som att komma bort på sätt och vis det med och om man uppskattar alla små ting tror jag allt kommer går lättare och lättare.

Idag gick jag en sväng på stan med Sofia och Jenny, inga inköp dock. Sparar varenda krona till sthlms resan, nog för att det är ett tag kvar och jag vet inte hur jag ska klara mig utan något nytt fram tills dess, men det ordnar sig. Köpte faktiskt mörklila nagelack, sökte svart och det blev mörklila, det var snyggt iallafall, får köpa svart senare!


Oj kolla vem som också har mörklila naglar, vars kunde jag fått den insperationen ifrån måntro..

There is a light that never goes out

Så otroligt skönt med sportlov, det behövdes verkligen. Idag har jag varit till kåbdalis med min pappa och min lillebror. Otroligt härligt, finare väder hade det inte kunna bli. Underbart! Sen direkt efter jag kom hem åkte jag till mormor för att mysa på med henne! Vi har sett semester svenskar och funderar på vilket vårat nästa resmål ska bli. Skulle verkligen vilja fara nu, värmen lockar något otroligt. Men dagen som vi fick idag i backen uppskattas mycket det också :)

Nej nu ska vi mysa på och sen sova, godnatt! :)


Time only can lead you on

Sen är det ju så, att om 5 månader, 2 veckor och 5 dagar så står vi där längst fram och ser detta live. Kan inte fatta att något som känns rätt långt borta kan hålla ens glöd uppe så pass mycket. Det kommer bli fantastiskt.



Den här konserten var i Tokyo för 6 dagar sedan!


Turn it up

Kan ju säga att jag, Frida, Rebecca och Sabina såg en grym film igår. Tror till och med den slog step up, kanske för att jag inte kommer ihåg handlingen i den, men det här var bra må jag säga! :) Turn it up, se den!

'

RSS 2.0