You laugh until you cry


You laugh until you cry
You cry until you laugh
And everyone must breathe
Until their dying breat

Idag i matsalen satt jag, Pernilla, Jenny och Malin och åt, pratade och ja hade det allmänt mysigt. Efter lunchen väntade religionsprovet, så vi var väl alla rätt trötta efter allt pluggande. Pernilla började berätta något till Jenny, jag hängde inte riktigt med i berättelsen, men det slutade med att vi höll på att falla av stolarna av skratt, tårarna sprutade och alla kippade efter andan.
You laugh until you cry.

Det var då jag insåg, att jag älskar min nya klass. SÅ många härliga människor, det här kommer bli ett bra år!

*

Är kristna bättre människor?
Är det en och samma Gud?
Bla.Bla.Bla.

Det finns en anledning till varför jag valde natur känner jag nu. Varje gång jag måste ta och plugga religion eller samhälls blir jag så sugen på att hellre prioritera matte eller fysik, det är då jag verkligen förstår hur roligt matte är. Nåväl, bara att kriga på.

Såg just att Sara hade länkat mig på sin blogg, kändes ju skitbra, för ser hennes blogg som värsta kändisbloggen typ, haha får hoppas några av hennes massa läsare klickar sig vidare hit!


Jag saknar er!





Walking in memphis

Så galet bra. Nu blir det idol, religonen får vänta.


Söndag

Är hur trött som helst. Har pluggat hela dagen, då kan ni ju tänka hur effektiv jag var? Inte så speciellt nej. Kan ju bero på att det blev två rätt sena kvällar i helgen, men det var det värt. I fredags var vi hos mia innan cleo, och jag önskar att vi hade stannat kvar där kan jag säga. För i stan var det, kaos. Kön till cleo var helt sjuk, jag klarade inte av att stå där. Så vi gav upp. Jag, Otto, Jenny, Tomas, Kalle och Tobbe gick till heroes ist och hade det mycket trevligt!

Igårkväll var jag hos sabina och myste på med b&j och pratade massa strunt med tjejerna. Sen gick jag och sabina till martins lokalfest. Helt mysig lokal, bubbelpol och bastu och sånt, men det var ju inte riktigt vi beredda på så det blev inget bad för våran del:) Men det var riktigt trevligt där, helgen avslutades hur bra som helst.

Bara att ta nya tag nu inför en tuff vecka, tre prov väntar.

 


idolidolidol!

Sjukt vad man fastnar för det programmet alltså! Har redan flera favoriter, kommer inte klara av att vänta till i morgon alltså. Kommer säkert inte ha tid att kolla då heller, knivigt läge liksom. Får lösa det på något vis.

och imorgon är det freeeeedag. Finally! Har längtat sedan, ja vad ska vi säga, måndag morgon. Kvällen är också rätt planerad, tror jag. Blir middag på östernspärla för att fira min kusin, sen blir det förfest hos mia med några tjejer från klassen. Sen ska alla ut till cleo, såklart. Vill verkligen också följa, får se hur det blir. Annars får jag stå utanför och se på haha nej men det blir nog bra. Lördagens planer verkar också riktigt nice så jag är inte så deppig, det är som det är.

Imorgon blir det att söka som en tok på stan efter något att ha på sig. Hittade nu en riktigt fin klänning, blir en sväng på H&m skulle jag tro.

Nu ska jag sätta ihop mitt armband som jag och jenny köpt idag. Vi gick till en pysselaffär med massa pärlor och grejs. Så har köpt en kedja med lite berlocker. Hur fint som helst för typ 25 kr!


Black cape



Efter att ha sett den här bilden, blev jag idag en cape och ett par kilklackar rikare, awesome!
Bilden kommer från den
här fina bloggen.


now my feet won't touch the ground

För en månad sedan. En hel månad sedan. Känns så långt borta, men ändå så nära. För en månad sedan stod vi där på stadion, lyckliga, tagna och söndergråtna. Den bästa dagen på sommarlovet, det här året, ja helt klart den bästa dagen i livet.


Trött

Resultatet av helgens hårda jobb kom nu. Eller inte precis just nu, men idag. Har varit riktigt super trött hela dagen och känt mig riktigt hängig. Nej det här var ingen rolig dag, och imorgon går jag till klockan 5. Suck.

Fast något som håller humöret uppe är ändå helgens planer. Mest troligt blir det förfest med tjejerna från klassen och sen utgång, och på lördag laaagfeerre, är taggad till tusan. Det kommer bli awesome.







you don't know how lovely you are.


Lelove


Så fint. Så sant så.

Ikväll har man gjort efterrätt åt 80 personer. Imorgon blir det att göra varmrätt och förrätt, för på kvällen blir det partaj här i likskär. En avskedsfest kan man säga. Ett fint avslut och farväl av sommaren, en sista tur med båten hit ut, äta god mat och lyssna på livemusik från en trubadur. Låter som en bra plan tycker jag, vi får väl se vad gästerna tycker!

Ska nog göra lite te nu, krypa ner i kojen och se lite onetreehill. Mys:)

 


Yes, It is love!

Läste just Stigs (saras) blogg och kände att jag var tvungen att göra ett liknande inlägg om vårat fantastiska lag. På ungefär ett år, ja från att den här säsongen började tills dess slut som vi börjar närma oss tycker jag att vi har kommit så otroligt mycket närmare varandra. Jag insåg det igår på träningen faktiskt. Som avslutning skulle vi alla skjuta varsitt skott på Mats som stod i mål och Kjell tog nöjd en boll han med och lade den framför våra. När det var hans tur la han en kylig bresida vid stolpen. Hur nöjd som helst sprang han skrattande runt oss med armarna rakt upp och ögonen bara lyste.

Det går som inte att förklara, men ni fattar vad jag menar eller hur? Det finns som alltid en lycka där i allt vi gör tillsammans, vi ger varandra den där extra positiva energin som alla behöver och det är det jag tycker har växt fram mer under det här året.

Nej nästa helg blir det lagfest, och det kommer bli hur grymt som helst.


Blondette

Imorgon smäller det. Ska bli grymt skönt med en förändring.



Let me in, unlock the door

Man kan nästa säga att jag har helg nu, och det känns så otroligt skönt. Imorgon har jag nämligen bara en kort liten mattelektion och på fredag blir det lasergame med klassen. Ett par fina dagar framöver alltså.

Annars sitter jag här och försöker förstå mig på vad kändisdjungeln är medans jag väntar på att true blood ska börja. För det första fattar jag inte varför det visas varje kväll. Vem vill se några kändisar som knappt är kända, typ någon från bonde söker fru, käka massa insekter osv? Inte jag iallafall.

Nu ska jag ta och göra lite fruktsallad, så sjukt gott med lite turkiskyoghurt till! Testa det :)


It's such a perfect day

Det finns verkligen inte ord som kan beskriva hur mycket deras musik betyder. Jag förstår knappt själv, varför blir man aldrig less liksom? Jag lyssnar verkligen varje dag på samma låtar om och om igen. Först på morgonen när mobilalarmet ringer, på bussen på väg till skolan, när jag kämpar igenom lektionerna, påväg hem, när jag tränar och nu framför datorn innan man ska sova.

och just nu är det den här låten som spelas om och om igen.



The sky could be blue, I don't mind, without you it's a waste of time


Best of you

Har haft en riktigt fin helg med mina fina tjejer. Igårkväll var vi här hos mig och myste på med bastu och bubbelbad, ja mysfaktorn var hög kan jag lova. Så nu har vi laddat upp med energi inför en ny vecka med plugg och träningar. Kan behövas nu när det finns så mycket sjukdomar överallt, hoppas verkligen inte jag blir sjuk, känns som att en efter en insjuknar, så det kanske inte är så konstigt om man känner sig lite hängig.

Men nu känner man sig inte bara hängig, utan deppig också. För nu är nämligen sista matchen för säsongen spelad, med lag ett iallafall. Imorgon är den sista med lagtvå. Så sjukt tråkigt. Men som tur är fortsätter träningarna ett tag till, hur skulle vi annars klara oss utan att få träffa varandra? Finns inte på kartan alltså:)


True blood

True blood kan ju vara den galnaste serien på länge? Det blir fan tokigare för varje avsnitt, ändå tycker jag det är sjukt bra. Fråga mig inte varför, men jag verkar ju inte vara ensam så helt knasig är jag ju inte.

Kvällen har annars bestått av fotboll, idol och trueblood. Samtidigt har jag pluggat ikapp fysiken, riktigt skönt att det är gjort.

Är förövrigt så sjukt trött i kroppen. Har nog aldrig varit så slut under en match som jag var igår, kände som om benen var spagetti när jag sprang, fick knappt iväg bollen men ändå kämpade jag och hela laget och visst lönade det sig, vinst med 3-2. Tog en vilodag idag från träning, ifall jag håller på att bli sjuk kan det ju inte vara bra att träna så. Vi får hoppas det var något annat! :) Nu ska jag gå upp på min vind och krypa ner, det är verkligen jättemysigt där när det blåser såhär mycket, det viner som runt om i hela rummet! Nåväl, godnatt!


*


Lelove.


och visst blev det vinst!

Med 9-0 till och med. Galet bra, bara att ladda inför sista nu och hoppas på det bästa. Vi har gjort allt vi kunnat.

Imorgon börjar jag 13.20, hur skönt? Blir att stiga upp tidigt dock, måste räkna ikapp matte och fysiken, går så tokigt fort fram nu så man hinner ju knappt blinka så är vi tre kapitel fram! Nåväl, bara att kämpa på, snart är vi i mål.

Godnatt! 

Kom igen nu brudar!

Näst sista matchen ikväll mot Lira, nu är det vinna stort som gäller, vinna eller helt enkelt försvinna. Vi ska kämpa som aldrig förr, vi ska göra allt vi kan!


Coldplay - Strawberry swing



Now the sky could be blue, I don't mind
Without you it's a waste of time
Could be blue, I don't mind
Without you it's a waste of time

The sky could be blue, could be gray
Without you I just slide away
The sky could be blue, I don't mind
Without you It's a waste of time


*

Åh så underbart, klicka på länken nedan så kommer ni förstå.

Jag, Rebecca och Sofia kommer sitta och drömma oss tillbaka till den 22 augusti, den bästa kvällen i vårat liv!

Klicka här!

RSS 2.0