Hemma bra, men borta bäst!

Kör en Frida, måste säga att hennes ordspråk stämmer in så bra. Har haft en underbar helg med underbara vänner, kommer leva länge på dessa dagar, ja tills nästa gång vi far skulle jag tro? =) Inom en snar framtid är nästa resa bokad kan jag lova, för denna stockholmsresa var våran hittils livs bästa resa någonsin. Bilder kommer senare, i massor!


Istorstaden!

Tänkte bara visa ett litet livstecken här ifrån stockholm. Jag, Sanna och Martina sitter nu här med onda fötter och ben i en lägenhet på söder, men vi kan inte riktigt klaga! :D Vi ser redan fram emot shoppingen i morgon, men det blir lite lugnare tempo än idag haha =)

Nej nu ska vi gå och köpa nå gott och mysa på! =)

Maggan, Märtan och Kärran på nya äventyr!

Ikväll har det mellan skratten planerats lite inför stockholmsresan, vilka gator vi ska ta vilken dag och så vidare. Känns mycket bättre nu än innan, tror vi kommer klara detta galant! Ska bli så skönt att få göra någonting annat.

Våra två viktigaste punkter var att:
1. Inte missa tåget, mycket viktigt!
2. Inte glömma hoppa av tåget, ännu viktigare!

Ja om vi klarar av det klarar vi nog allt haha :)

Imorgon är jag ledig, hur skönt? Blir dock en massa matte + annat, packa och sånt.

Sovgott!


Söndag!

Då var vi framme vid sista dagen på påsklovet, känns ändå helt okej tycker jag. För ju fortare veckan rullar på desto närmare till sommarlovet. Tycker att den här veckan har gått supersegt, vilket är bra såklart! :) Har hunnit med massor, och inte pluggat något! Känns underbart. Nog för att jag måste ta igen allt idag, men det ordnat sig. Klev upp kl 9 och skrev klart svenskan, så nu kan jag bocka av den.

Vad har hänt då under hela lovet, har varit i stugan med släkten och firat lite påsk. Sen hem en dag och tillbaka till Sandön med ett brudgäng istället. Sanna, Martina, Sabina, Rebecca, Frida och jag då myste där i ett par dagar, massa mys i solen, skoterkörning, mys framför brasan och bastu. Blev superlyckat. Sen har jag solat och jobbat på doffi. Jag hann även med att planera en överasskningsfest för Jenny som fyller 18 i morgon. Det blev också otroligt lyckat, tack alla som hjälpte till! :)

Nu ska jag iväg och träna, vi hade nå taktik snack också innan så det blir många timmar borta. Frida borde ju komma hem idag också tycker jag, måste ju få se på allt hon har brännt pengar på! :)


Can't take my eyes of off you

Såg på sofias blogg att det Ten things i hate about you gick på femman ikväll. Det var en av mina absolut favoritfilmer, och det var i den filmen jag upptäckte hur bra Heath var. Den här scenen är helt underbar, hur många gånger såg vi om den sabina? :)

Godnatt!


Glad Påsk!

Nu bär det iväg till stugan för påskmys. Läsa bok i solen, mysa på framför brasan och allt sånt. Det behövs kan jag säga efter alla dessa pluggveckor. Ska bli grymt skönt.

Igår for jag och Sanna runt lite varstans, vi hade det då kul! =) Lite senare fick vi agera psykologer, en uppgift som vi skötte bra måste jag säga? :D Sov över där och vaknade där vid 6 av att mitt huvud höll på att snurra sönder, massa kemiska reaktioner for hit och dit, det var helt galet. Jäkligt sjukt egentligen, nej nu blir det ingen kemi på ett bra tag.

Men nu ska fara, GLADPÅSK!


Don't cry on your birthday

The Hills är tillbaka, hur lyckat är inte det en dag som denna då jag ligger hemma sjuk? Perfekt, det höjde mitt humör riktigt mycket måste jag säga. Måste börja se nu på direkten, som man har väntat! Helt sjukt hur man kan fastna för ett program så mycket, jag vet att iallafall Sanna håller med mig! :)

The Hills - MTV Shows

One life, but were not the same

Här har ni den, den där fina och bra låten som jag pratade om igår. Oj så mycket jag tycker om den, larseriksson har ju för övrigt fått skivkontrakt, gissa vem som kommer köpa skivan. Ja, köpa för det är han värd!



Annars då, jo sitter här med 39 graders feber. Kanske inte så konstigt att jag inte orkade någonting på fotbollen, kände mig helt slut och när jag kom hem började jag frysa som aldrig förr. Tror ni jag är pepp på att börja med svenskan, kemin eller idrottsprovet? Nja..

You act like you never had love




Kanske finaste bilderna på länge? Funna på någon fin blogg..
 
Sitter här framför kemiboken och lyssnar på one med lars eriksson. Ganska mysigt ändå, med en kopp te och bra musik går plugget ändå helt ok. (Försöker som intala mig det). Lite konstigt bara att jag alltid lyckas spara plugget till såhär sent på kvällen, kan iallafall sova ut i morgon. Börjar där vid 11.45, grymt skönt.
 
Idag när jag kom hem fick jag veta att min kusins mamma fått tvillingar, man kan nästan säga att jag fått två kusiner då kan jag tycka, för hans mamma ser jag som min moster! :) En liten kille och en liten flicka, gissa vem som kommer vilja ställa upp som barnvakt?..

Mina converse från ellos kom idag också, i brevlådan och allt. Kunde som inte bli enklare, tog lite lång tid bara. Men för 270kr var dom värda väntan, så ett tips! Köp era converse på ellos hemisda, 50% rabatt på ett plagg! Grymt bra :)

Leighton Meester


Jag saknar gossipgirl, jag saknar att följa en serie och att få vänta ivrigt efter nästa veckans avsnitt. Nuförtiden hinner man aldrig med någonting, när ska allt vända? Jag orkar inte så mycket mer än såhär, vill ha påsklov nu och sen vill jag sitta på tåget ner till sthlm och inte behöva tänka på någonting, bara leva livet för en gång skull. Alldeles för längesen nu..

1 April

Ny månad och ny vecka, igen! 1 april då, luringdagen. Trodde inte jag skulle bli lurad, men när jag kom hem hade jag fått ett brev från miljökontoret i luleåkommun. Började läsa och det stod en massa seriöst om att 1 maj ska en ny lag införas att vi här på skogsvallenområdet blir förbjudna att rasta våra hundar runtomkring området här. Blev ju helt tokig och sprang ner till pappa och skrek att jag måste gå till kronan för att rasta malte!!? När jag kollade upp från brevet stod pappa och smilade gärnet. Haha så jävla bra gjort, bästa luret någonsin.

Björkliden var helt fantastiskt härligt, bilder kommer sen. Så skönt att fara bort, inte lika skönt att komma hem. Prov i morgon, har nog aldrig pluggat såhär lite till ett prov någonsin. För första gången känns det bara som att jag vill få det gjort, sen att det är nationella i engelska också. Vilken jävla dag, vi lär ju få veta klasserna i morgon, också.. Vi som inte fått veta än alltså, nog för att jag fick veta nyss och vad ska man säga?..

Så grymt less nu..Godnatt.

RSS 2.0