typ helt underbar?

http://www.tv4.se/1.283438?videoId=1.648571

Ojoj så bra, godnatt :)

Cause if you want me then you can have me

Idag har det varit en sådan där dag som man bara vill passera. Sura miner på skolan, fattar inte varför menmen. Typ 3 h hål samanlagt och så slutar man 17, inte så nice. Man får väl räkna med sånt i guess. Lediga i morgon iaf, vilket känns så otroligt skönt. Varannan tisdag ledigt! <3

Ikväll har jag tagit det riktigt lugnt, kollat ikapp mig på idol! Försök hitta en unikare människa än Lars, helt otrolig :) Hoppas han klarar sig långt! Imorgon ska jag sova uuuut, är så trööött så det finns inte. Men nu ska jag försöka få igång andra, grymt less på det där nya prime det sätter ju aldrig igång?! Usch nåväl godnatt :)




So if you love me
Won't you let me know?


I don't know if you are ment to be my destiny

Helgen måste jag ända säga blev riktigt lyckad. Igår var jag i arcus, kollade lite basket och sånt. På kvällen var jag först med sabina, fagge, andre, frida och rebecca :) Vi for till karlsvik på fest där johan var! Det var rikigt kul där, nog för att vi var yngst men det spelade som ingen roll! Träffade några trevliga gamla bergvikare haha :) Sen for vi vidare in till stan och så!

Nu ska jag ta och sova, blev inte många timmars sömn inatt..Hoppas ni haft en fin helg :)

Godnatt!

Haha!

Regler:
1. Ta fram din mobil,
2. Bläddra random i din inkorg,
3. Stanna när du räknat till tio och skriv smset som svar på frågan,
4. Gör likadant på varje fråga.

Vad skulle du säga om din pojkvän/flickvän var otrogen?
Ja det var juh förargligt :)

Vad är det första du säger när din kompis blir påkörd av en buss?
Då skulle du varit stekt levande!

Vad säger din mamma innan du går och lägger dig?
I am watching you..

Vad skulle du skrika om du vann en miljon kronor?
Hahahahah söt du är. Är med marcus, ikväll visst hade jag paxat dig? ;)

Vilka ord skulle du säga till gud om du trodde på honom?
A fan nu vart jag nyfiken :)

Haha vart ändå rätt bra! :D


Otrolig låt (:


*

Fredag igen då (: Hade långt och tråkig fredag som vanligt, 8.15 till 16.20, längsta dagen på hela veckan..inte så kul. Menmen man kan inte få allt. Efter skolan for jag hem på direkten, käkade och sen bar det av till sanna :) Där hade vi det mysigt som alltid, sen bar det vidare till eliasfest. Där blev vi ett tag, tills vi fick skjuts hem med Jocke :):). Hemma igen åt vi gomat som vi hittade i kylen, så vi satt där i natten och hade det otroligt mys. Tack Sanna för en efterlängtad kväll, jag har saknat dig!! <33

Imorgon ska jag en sväng på stan, sen ska jag vidare till arcus för att se Sannas f98 basketlag spela match! :) Plannja skulle också spela där kl 14 nå sånt. Nu ska jag sova, hoppas ni haft en fin kväll.

Godnatt!



Well here, you standing in front of me. But I don't know if you are ment to be my destiny.  


Torsdag

Wohow bara en dag kvar till fredag : ) Känner att jag inte har så mycket att komma med nu såhär sent, ska nog ta och sova. Börjar vanlig tid i morgon så det blir inte många timmars sömn..Nåväl Godnatt :)


Onsdag



Jag har så fina vänner <3

Godnatt!

If you love me why don't you let me know

Jag är fortfarande sjuk, känns som att det blir sämre och sämre. Har inte sovit ordentligt på flera dagar för att jag hostar typ halva natten, förlåt Jenny om du sov dåligt inatt. Igårkväll tog jag nämligen en buss ut till jenny, pga ett litet ja vad ska vi kallad det..nödläge. Natten blev rätt jobbigt, jag hostandes och jenny febrandes. Men så kan det vara nödläget löste sig iaf :)

Idag började vi 11.45 och slutade 14.30, inte så jobbig dag med andra ord! Skönt nu när jag mår så dåligt. Ska bara hitta några miljöartiklar och sen ska jag sova! Hittade förässten en skitmysig stickad tröja på gina för bara 199 kr. Ni har säkert sett den, blå med stora snöflingor typ. Mysig iaf :) Nej nu ska jag sova.

Godnatt :) 


Söndag

Ja söndagar brukar ju vara sådär att man sover bort halva och sen är resten seg. Idag har jag faktiskt varit riktigt duktig, fast jag fortfarande är sjuk. Igårkväll följde jag med min familj ut med båten, eftersom att jag fortfarande hade feber. Det var riktigt mysigt, så fint på hösten att vara i skärgården. Idag packade vi ur hela båten och vikte segel osv. Nu ska den upp på land. Sen for vi förbi mormors stuga där vi hittade massvis med lingon, aldrig sett så mycket. På en och en halv timme plockade jag och min lillebror hur mycket som helst. Vet inte hur många kilon än. Det blev en del :)

Är helt slut nu, ska skriva lite på livskunskapen som jag missade att lämna in den förra veckan. Sen bär det av till sabina för att se första avsnittet av Andra avenyn!!!!!! :D:D:D:D


Myskväll

Jag kan ju inte påstå att jag är duktig på bloggdesign, men nu får det vara såhär. Eftersom att jag är sjuk och har feber så blir det att stanna hemma och mysa. Ska se film med mamma nu och sådär. Mysa i mina nya fina koftor med en stor tekopp i handen. Lyssna lite på coldplay kanske..

Säger som Adam sa till mig, ''stanna hemma och lyssna på coldplay, det kan man inte må dåligt av''

-Fix you is going to fix you! :)

Så otroligt sant! Ha en fin kväll alla.

One more :')


Jag stod typ 10 meter till höger ifrån dom där, kanske syns om man kollar extra noga? (:

Look at the stars look how they shine for you

Nu är jag hemma igen från en fartfylld vecka. Var ska jag börja? I måndags bar det iväg till abisko med NV2orna. Där hade vi det mysigt och en otroligt vacker fjällvandring på tisdag. Tycker Tomas kommentar var rätt bra ''Är det här verkligen Sverige?'' Så fint var det, fantastiskt! På onsdagmorgon tog jag en buss till kirunaflygplats, där steg jag på planet som tog mig till stockholm. Coldplay i globen väntade ju på mig där! Hela dagen var magisk, det fanns liksom i luften att jag skulle få se coldplay live!

Konserten var iallafall hur fantastisk som helst, eller det räcker inte. Det finns inga ord! Man måste ha varit där för att förstå, hur otroligt, mäktigt och bra det verkligen var. Jag var som helt tagen under konserten, kunde inte fatta liksom! Nu efteråt kan jag knappt lyssna på inspelningarna utan att börja gråta!! Det är ganska mäktigt att publiken överröstar Chris Martin, fytusan!! :) Tack pappa för konserten! Igår hade jag och mamma en hel dag i sthlm, så vi sprang runt på alla möjliga butiker från 10.00-19.00. Tror ni jag var trött sen? När vi satte oss på resturangen blev jag helt slut och fick världens feber.

Nåväl, ska lägga upp alla bilder sen och filmer senare. Tillsdess lägger jag in några youtube klipp från konserten :)


Sista låten, yellow (:

God put a smile upon your face/talk, the hardest part (:

RSS 2.0