*

åh vad fin video. Första gången jag såg förstod jag inte alls, men andra gången..


Luminary ones



101122

Måndag igen, fint att förra inlägget också börjar med måndag. Har väl en tendes att skriva då kanske. Märkte nu att det inte fanns något inlägg från förra veckan, bra var väl det hur som helst. Riktigt jobbig vecka för min del, mådde verkligen inte bra. Magen var nog värre än någonsin, mådde illa varje dag och vaknade med feber. Konstig kombination liksom. Som tur är känns det lite bättre nu, men inte bra än.

Helgen blev därför luuugn. Riktigt lugn, klarade inte riktigt av något annat. Fick en jättefin fredag och lördag. Fredag var mormor och morbror här på middag, supertrevligt. Lördag åt jag middag med tjejerna, måste säga att det var den bästa kvällen på länge. God mat, massa prat i timmar, paketöppning och till och med en champagne flaska korkade vi upp. Så bra kväll, ni är så fina.

Men, till helgen är jag så peppad. Ni förstår inte. Lördag kommer bli så galen! Säger bara Rebecca och Fiona. Kan ju vara dom tuffaste tjejerna ever, hoppas Luleå nu förstår hur gryymt detta kommer bli!

Rebecca&Fiona


101115

Måndag. Hemma igen efter en riktigt fin helg i stockholm. Fredagen spenderades på stan med min mor och bror. Jesper shoppade nog mest, och oj så snygg han blev! På kvällen blev det gomiddag hos min morbor, Jenny och Julia. Jättetrevlig kväll!

På lördag blev det båt och matmässa hela dagen. Helt sjukt vad stora båtar det finns, största segelbåten vi gick ner i var väl på 54 fot. Galet. Dagen avslutades på en libanesisk resturang, och det var så sjukt gott. Hela bordet var fyllt av olika röror och såser, grillat kött och massa annat. Kan vara det bästa jag ätit ute!

Har haft en jättefin helg med min familj, det är inte ofta det finns tid till att göra något sånthär så är verkligen glad att vi kunde åka tillsammans!


Pappa

Igår var det då fars dag. Min pappas dag. Min fantastiska pappa. Är så stolt över dig, som åker till stockholm varje vecka för att jobba, eller till thailand och hålla föredrag åt massa thailändare. Han kan verkligen allt, det är helt otroligt. Från att laga fantastisk mat, till att segla, spela gitarr, bygga hus och segelbåtar, och det var inte ens allt. Men det du är bäst på är ändå att vara en fantastisk pappa, älskar dig.

 


En onsdag

Tycker inte vi fokuserar så mycket på dagen som varit. Imorgon är nämligen en mycket viktigare dag. Min fina frida fyller nämligen 18 år imorgon, känns ju dock som du fyllde 18år när jag fyllde men nu står det på papper också! Ska tvinga mig upp 6 så jag kan sluta tidigt, vill ju hinna krama om henne! Åker nämligen till storstaden imorgon kväll, ska bli riktigt jäkla kul.

Så visst var väl morgondagen en rätt ok dag va?


101106

Lördag idag då. Tänkte sova ut imorse, men inte det. Vaknade vid 8 piggare än någonsin, så tog en morgonpromenad med malte och mor och far. Vi gick till kyrkogården och tände ett ljus på morfars grav. Så otroligt fint det är när alla tänder ljus. Nu ikväll har jag min sötmormor på middag, har gjort en jättegod risotto och allt. Känns otroligt skönt med en lugn helg for once. Senare får jag nog besök av Adam, gitarr och film låter väl som en väldigt bra kväll.

101106

Hittade en tokig bild från förra helgen. En snubbe hade denna denna huvudsak på skallen, och när Frida fick syn på denna lyste hennes ögon upp och mitt i allt såg hon ut såhär. Helt sjukt roligt, skrattade så mycket att jag tappade ölen i golvet. Men oj så värt.

Puss på dig.

 


101104

It would be a lie to run away
A lie to run, it would be a lie
It would be a lie to run away

Jon foreman - the cure for pain

Fredag imorgon då, hur fint kändes inte det då? toppen fint.
och ännu bättre är att man tydligen bara jobbar 5h dagen innan helgdag, så gissa vem som slutar 13 imorgon!

Helgen kommer nog dock bli en mycket lugn och fin sådan. Ser fram emot film, något gott och gitarren.

godernatter.


I let the bad ones in and the good ones go

And I never was smart with love
I let the bad ones in and the good ones go
But I'm gonna love you like I've never been hurt before




robyn gör det igen.

101101

Har myst på med två favoriter ikväll, Sannis och Fridis. Vad ska man säga? Kärlek till er.


RSS 2.0