Det kan inte hända..

Det går bara inte, helt enkelt. Men tänkt om, tänkt om det jag idag fick höra verkligen stämmer? Ja då vet jag att det inte bara är jag, utan rätt så många andra som blir oerhört ledsna. För visst kan det inte stämma, att coldplay ska splittras? Nej det är det sista som skulle hända..eller? :(
 
Coldplay & Jay-Z - Lost+


Första advent!

Nu så är det knappt 3½ vecka till julafton. Fast jag tycker att tiden fram till julafton är minst lika mysig, handla julklappar, baka och äta massa gott och bara mysa på. Ska försöka att planera min tid bättre än förra året, vi har ju en del plugg kvar innan jul och jag ska försöka göra bort allt så fort som möjligt. Nu vill man ju göra så mycket annat :)

Nåväl, idag har jag varit tomte på doffi. Suttit med en läbbig mask och en storjäkla pälsjacka i skyltfönstret. Massvis med småsöta barn vågade sig fram, medans vissa blev helt livrädda och skräcken bara lyste i ögonen. Det var roligt iallafall, förutom att jag höll på att svättas ihjäl. Sabina och Markus kom förbi också, dom såg också rätt rädda ut ;D.

Nu tänkte jag faktiskt gå och sova, först ska jag bara lägga in lite bilder från igårkväll. Vi förfestade en massa tjejer hos josse och sen for vi vidare. Riktigt trevlig kväll, alltid lika kul! :)








Twilight

Jag blev lite kär igår.

 
Jag säger som Rebecca, jag skulle kunna gå och se den ikväll igen, och igen och igen. En helt otrolig film, aldrig kännt såhär efter att ha sett en film. Det liksom pirrade i kroppen från första stund och man ville aldrig att den skulle ta slut! Edward blev bara snyggare och snyggare ju länge filmen gick, och ja det var helt underbart.  Jag ska se den tusen gånger till.

Fredag

Sitter på sista lektionen för idag, miljökunskap. Sen bär det hemåt och vad som händer ikväll är inte bestämt. Jag ska iallafall vara med Irina som är på besök, om någon har nå förslag så hör av er :) Det är ju plannja ikv, men hinner ju knappt hem innan matchen börjar så vi får se.

Nej nu ska kalle,tomas och tobbe redovisa! Kan skriva mer sen (:

*

Idag har jag lärt mig att allting har en baksida. Saker som jag har grubblat på så länge,
 har äntligen klarnat upp. En liten pusselbit fattades och nu kan jag äntligen gå vidare.


life is not about the breaths that we take
it is about
the moments that take our breath away


Never back down

Kom nyss hem från sabina, vi såg never back down som var ruskigt bra! Ni vet en sådan där film som man måste sitta tysta ett tag efter och stirra på eftertexten, pusta ut liksom... Kanske lite väl mycket slagsmål och onda slag hit och dit, men jag får säga som sabina ''men LINNEA det är ju på film!!''

Filmen blev ju sådär extra bra när huvudpersonen är såå grymt jävla snygg haha ;)





Tisdag

Måste säga att jag verligen gillar mitt schema då jag är ledig varannan tisdag, tror tyvärr att det inte kommer bli så till nästa termin. Men man får inte klaga! Min mamma var också ledig så vi har myst på här hemma, gjort lussebullar och farit lite små ärenden. Så det har varit en bra dag, tänkte fara och träna men jag ska stanna hemma istället och mumsa lussebullar haha :)

Köpte desperat housewife the game idag, rebeccao och signe tyckte det var superkul så jag var ju tvungen att testa det, ska installera det nu! =)

Was a long and dark December
From the rooftops I remember
There was snow
White snow


Måndag

Måndagar, tygsta dagen på veckan eller ja tillsammans med fredagen. Två hål, och går till kl 17. Tror tyvärr inte att det bara är min måndag som ser ut så. Nåväl, jag har ju rebeccao att vara med på det sena hålet. Vi sitter nästan varje gång i matsalen och väntar från 14 till 15.40 och idag visade det sig till och med att victoria inte kom. Så, vi satt där i onödan. Jaja sen bar det iväg till inpuls där jag, sanna och rebecca körde psi. Bra jobbat brudar! :D Jag och sanna stannade där till typ halv 9 sen tog i bussen hem :)

Nu ikv har jag sett prison och det är lika spännande värje gång, seriöst det är plågeri att se det där. Men det går inte att sluta följa, mååååååste se hur det går! För övrigt är jag ledig i morgon, vilket är grymt skönt. Ska sova, fixa mitt rum och mysa med malti. Godnatt!


Sötlista

Ta fram din mobil och skriv ned namnet på den i telefonboken som ligger på det numret som står här:

 2. AlexN
12. Axel
21. Eva Hägg-Myntti 
24. Fanny Borgstig
35. Irina
36. Jenny
37. JohanAsplund
40. John Kostet
48. Kim
54. Linnea Holm
66. Mattias
72. Moa

Ser du nummer 2 ofta? Nepp!
Har du pussat nummer 12? Ja under typ 3 års tid (:
Vilket är ditt bästa minne tillsammans med nummer 21? När hon coachade en rolig match som vi vann för att vi kämpade! :)
Har du träffat nummer 24? Jaa klart jag har :)
Är nummer 35 söt? Supersöt.
Vad var ditt första intryck av nummer 36? Tuff brud det där!
Gillar du nummer 37? Johan betyder mycket för mig.
Har du träffat nummer 40 den senaste månaden? Nej inte sett på länge..
När såg du nummer 48 sist? Någon dag på skolan tror jag?
Har du varit i nummer 66 hus? Jaa!
När är nästa gång du ska träffa nummer 24? Skolan eller i någon baskethall (:
Är du nära vän med nummer 66? Jo det är jag, matti! :)
Har du gått på bio med nummer 40? Nepp :)
Skulle du kunna gå ut med nummer 72? Moa haha såklart!
Vad pratar du och nummer 54 oftast om? Hm, från allt till inget! :D
Känner du nummer 48? Ja rätt så!
Skulle du kunna ge nummer 21 en kram? yes!
Hur är vänskapen mellan nummer 35 och 36? Umgåtts och träffats någon gång :)
Har du velat slå 40 i ansiktet? haha, nej nej.
Har nummer 12 ett förhållande? yepp, med sötsofia.
När träffade du nummer 35 senast? Alltför längesen, i sommras.
Har du sovit hos nummer 37? Hm, kanske jag kommer inte ihåg vi har känt varandra så länge!
Vem känner du bäst av nummer 66 och 72? Mattias tror jag (:

Hehe en sötlitenlista :)

This time it's different

Det snöar som aldrig förr. Eller jag vet inte om det snöar så mycket, men det är iallafall blåsigt och snön liksom far med vinden. Jag vet inte, det är kanske det som kallas snöstorm? En ny vecka då, sista veckan innan vi går in i mysmånaden. Så det känns ändå rätt bra, ska ladda krafterna och ge min tid till det som är värt något. I morgon är den nästan den tyngsta dagen på veckan, 8 till 17. Sen ska jag och träna på direkten med sanna, martina och sabina. Psi blir det också, grymt peppad måste jag säga!! :)

För övrigt har jag ikväll sett Heath ledgers sista film med ante, Batman the dark knight. Oj så bra film, och han var helt fantastisk. Jag höll på han helatiden fastän han var den onda i filmen, då kan ni förstå att han var grym! :')



Turn into something beautiful

Märkte att det var ett tag sen jag skrev, det var mindre bra. Idag har jag sovit, slappat och suttit sek på gustavs match med sanna, martina, lina och kickan. Tänk då på att dom spelar i typ div 1 seniorer tror jag, vilket är rätt seriöst, och så sitter ett par tjejer med inte så bra kunskaper om protokoll osv. Som tur var har jag suttit 24 ett x antal gånger förut så det var lugnt! :) Vi klarade det bra måste jag säga!

Kvällen har spenderats med sanna, martina och rebecca med en bra film och varsin ben och jerrys. Gott och mys må jag säga, tack för det bruds! =) I morgon har vi match, så nu ska jag sova! Godnatt :)


For the sun.

Idag räddade jag en domherre, ni vet dom som förknippas med jul, fina röda magar har dom :) Den hade flygit in i vårat fönster och hade nog fått hjärnskakning eller något sånt. Så jag lyfte upp den på altanen och satte den i en filt på ett bord. Annars hade ju en katt tagit den! haha :)

Skoldagen gick bra, den flöt på, inget speciellt roligt att berätta. Men roligare var det på kvällen då vi hade aerobic med laget! Haha ni kan ju tänka er hur det såg ut med ett gäng fotbollsspelare :) Nej alla var verkligen duktiga!!
Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagen. Godnatt!


But I just keep on searching
Everywhere for something true
But I guess it all leads back to you


We lost it.

Nu-sova, sen upp igen och vandra till bussen. Kämpa igen skoldagen, träna och sen hem.
Så ser nästan alla dagar ut.

Jag längtar till december, så otroligt mysigt med jul. Julen är något som jag verkligen älskar och nej julen är inte överskattad! Sådeså :)

Godnatt då, och psin var ännu roligare idag! :D





Sabinis <3


Tisdag

Inatt har jag sovit 10 timmar och det känns så otorligt underbart! :) Vet inte hur längesen det var, det känns som att den här veckan kommer bli väligt mycket bättre än förra. Inte mycket plugg alls, så nu hinner jag fara och träna istället :) I söndags var jag på mitt första psi pass och det var ju helt galet kul. Så ikväll ska jag, sabbi,annas och rebeccao på det igen! :) Igår var jag på bodyjam med raschen för första gången och det var riktigt svårt men kul haha =)

Nej nu går bussen på 20 min och jag måste göra mig klar. Ha en fin dag!


Söndag

Gårkvällen blev riktigt mysig, vi hade superkul! Jag,sabina,rebeccar, mattias,edin och wille spelade pictonary, ni vet när man ska rita och den andra ska gissa? :D Det var riktigt kul, blev mycket skratt, och ännu roligare att jag och sabina vann (:

Idag har jag redan hunnit spela match, vi spelade mot antnäs och vann med 59-51 tror jag! Antnäs är riktigt bra och dom hade övertaget där i slutet, men vi kämpade och kom ikapp pga Annas superstreor och att vi spelade superförsvar :) Senare idag ville jag på Psi med sabina och lina, men det var fullt och jag kan inte ens logga in på den där sidan..får prata med dom på inpuls sen!

Lite bilder från igår!







Lördag!

Nu ska jag till björks och umgås med världens härligaste människor! :)
Sabina kom nu, skriver mer sen! :D
Ha en bra lördagkväll <3


People always leave


Bild från Linn! :) Godnatt

Äntligen fredag

Är helt jävla slut. Usch den här veckan har inte varit rolig, och det blev inte bättre av att den här dagen var sjukt tung. Satt uppe till typ 2 inatt och skrev klart en massa plugg, kommer till skolan otroligt trött och hängig, ska ha varmkök men det ställs in då vi var typ två st, great. Hade kunnat sova till kl11. Nåväl, åkte hem igen och fortsatte plugga. Sen tillbaka för att ha tre lektioner och sluta 16.20. 16.30 skulle vi träna med laget på inpuls, så jag har ju då bärt en 1000 kg väska hela dagen också. Tur att adam finns som hjälpte mig, du är bäst :) Sen vandrade jag till inpuls där vi inte alls behövde träna. Jaha då åkte jag och sabina hem, och nu sitter jag här sjukt trött och otaggad på allt, ont i magen har jag också.

Så mitt humör är inte på topp, men jag ska bättra mig!! :D Det är ju fan helg och nu ska jag vila upp mig, ikväll ska jag och binan till kh och sen skulle vi med markus någonstans kanske. Vi får se vad jag orkar göra, kanske far hem och ser film med min mor eller nå! :)



Favoriter <33

Grattis!!

Grattis fridis på din födelsedag! :) Hoppas din dag har varit underbar, jag ska krama dig så fort jag ser dig i morgon <3



Tisdag

En ledig dag sådär mitt i veckan, riktigt skönt speciellt nu när jag känner mig sjukt hängig. Idag har jag sovit och tagit det lugnt. Ikväll ska jag och träna med sabina, har kännt mig sjuk så jag har inte vågat mig iväg. Vi har ju fått kort på inpuls genom fotbollen, så nu ska jag verkligen ta tag i träningen. Ska bli grymt kul! :) Skriver mer sen, ska fortsätta plugga!





We're one,
But we're not the same

Måndag

Mår verkligen inte bra, har så otroligt ont i huvudet. Påväg att bli sjuk och att ha alldeles för mycket att tänka på blir inte en rolig kombination. Var tvungen att gå hem från skolan, klarade inte av att vänta på livskunskapen. Tur att busschaffören var typ galen, han körde superfort och då kom jag hem superfort också. På 7 min från smedjan till kanotvägen, rekord!


Därför är det så jävla bra att vara tjej!

Vi kom av Titanic först.
Vi lider inte av för tidig utlösning.
När vi köper en vibrator är det glamoröst, när en man köper en uppblåsbar docka är han patetisk.
Vi ser bra ut i vår pojkväns kläder medan han ser ut som en idiot i våra.
Vi kan gråta för att slippa fortkörningsböter.
Gratis drinkar. Gratis middagar. Gratis bio. Du fattar...

Vi kan krama våra vänner utan att de undrar om vi är homosexuella.
När det gäller storlek vet vi sanningen.
Vi är inga svin om vi har sex med någon och inte ringer dagen efter.
Kondomer har ingen betydelse för vår sexuella njutning.
Inget viktigt kan kapas med ett snitt.
Vi behöver inte fjärta för att roa oss.
Vi undrar aldrig om hans orgasm var äkta.
Vi kan gratulera en medspelare utan att behöva röra hennes rumpa.
Vi behöver inte så ofta kontrollera om våra könsdelar är på plats.
Om vi är korkade kommer det ändå finnas folk som tycker det är gulligt.
Vi har förmåga att klä oss själva.
Vi har en ursäkt att vara en riktig bitch minst en gång i månaden.
Vi kan prata med det motsatta könet utan att fantisera om hur de ser ut nakna.
Allt vi inte orkar göra, säger vi att vi inte kan. Det finns alltid en hjälpande man i närheten.
Vi ser inte ut som en groda i en mixer när vi dansar.

Alla tjejer som ser detta måste omedelbart kopiera denna texten :)

I hope you understand

Det är inte lätt när det är svårt. Jag vet ingenting och fattar ingenting. Vill krypa ner under täcket och stanna där, rätt länge känns det som. Måste försöka sova nu, ska ända upp snart så. Godnatt

Min helg har varit lyckad iallafall, tack alla som gjorde den så bra.


(:

Måste bara slänga in en bild på något som värmer här i höstmörkret! Så otroligt fin bild på det nyaparet (: Är så glad för er bådas skull, ni passar så otroligt bra ihop kan jag lova ;>


Myshund

Jag måste ju ha världens finaste lilla vovve, gud så man kan tycka om sin lilla älskling! Jag rekomenderar verkligen rasen bichon havanais, till er som funderar att skaffa hund. Bichon havanais har allt!!! :) <33

Malte kände för att mysa lite med mig haha =)

 
Vad kollar han på egentligen? haha :D

MTV Europe Music Awards

Ni missar väl inte Ema som visas på mtv just nu? :) Inte jag iaf, har laddat upp med popcorn och allt! Mys :) Stannade hemma från träningen, har så förbannat ont i huvudet så det blir att sova direkt efter det här. Matteprovet idag gick faktiskt riktigt bra, kände att jag kunde allt men jag vet att jag kommer ha typ 2p från mvg.. Riktigt surt när jag för en gång skull pluggade riktigt mycket till ett matteprov. Nåväl, nu ska jag fortsätta se! Tänk Kenza som får vara där och intervjua alla kändisar, helt galet!

Ni håller väl på coldplay lika mycket som jag ikv? ;>


Don't lose your trust

Jag känner att allt går neråt, jag orkar inte. Det känns som att det finns så mycket viktigare saker i livet, jag förstår inte varför det blev såhär.  Var är lösningen till allt detta, den känns så långt borta, fast den egentligen är så enkel.

So you lost your trust
And you never should have
No,you never should have
But don't break your back
If you ever see this
But don't answer that
In a bullet proof vest
With the windows all closed
I'll be doing my best
I'll see you soon
In a telescope lens
And when all you want is friends
I'll see you soon


See you soon

Idag vaknade jag vid halv 11, hade då sovit typ 10 timmar och kände mig helt död ändå. Huvudet var tyndre än tyngst och jag orkade bara inte kliva upp ur sängen. Vi hade som vanligt bara två lektioner idag, så jag stannade hemma. Dagen har bestått av matteplugg i högsta grad och jag är inte klar än. Det hände dock en mycket rolig sak idag, eller rolig och rolig jag blev otroligt överasskad och glad iallafall! :) Mitt uppe i pluggandet ringde det på dörren och där stod ett blombud till mig, en blomma och ett paket blev jag överasskad med! Så det förgyllde min dag kan man lungt säga =)

Jag har hittat en coldplay låt som jag aldrig hört förut, vilket är rätt skumt då jag har alla skivor och kan alla låtar utantill! Men den här hittade jag på youtube och den var grymt bra!! Någon som vet vilken skiva den är på? Den ska jag lära mig på gitarr har jag bestämt mig för, bara att hitta nå noter på den.


Halloweenhelgen!

Jag har inte bloggat så mycket under helgen, haft det ganska stressigt med andra ord kanske. Jag har iallafall haft en trevlig helg med trevligt folk. I fredags hade ante och markus planerat en massa för mig och sabina, vi for och bowlade på eftermiddagen och sen for vi hem till ante och åt godmiddag som superkockenante gjorde. Riktigt mysigt hade vi, där var vi till typ kl 22 då vi gick till Samir som hade fest. Där var det riktigt glada människor haaha, det var kul :) Sen gick vi vidare till malin där vi blev kvar. En lyckad dag/kväll! =)

På lördagen tog jag det lugnt efter gårdagen, liksom typ många gjorde :) Degade ända till det var dags att stå i garderoben till magnus betner på kh. Vi fick se hela föreställningen och allt, så jag och sabina fick oss många skratt haha han är ju galen :) Resten av kvällen blev det bara mys med film och godis med gänget!

En lyckad helg måste jag säga, bilder kommer sen.


Be there! :)


RSS 2.0