Miss you.


Skinny love

Är så sjuukt trött, blev därför en riktigt lugn kväll. Har haft så jävla ont i magen idag också, kunde knappt stå upp nu ikväll. Åh kan den inte bara bli bra någon gång. Ska gå och sova nu så jag förhoppningsvis mår bättre imorgon, ska tagga sabina för utgång. Brukar det ens behövas? :)

Annars kan jag inte sluta älska den här låten. Har försökt lära mig den ikväll, låter ändå heelt ok. Nu ska jag krypa ner i min helt galet kalla säng. godnatt.


Things will never change

Superjobbig dag idag på jobbet. Inte jobbigt för att det var mycket att göra eller så. Men har haft ont i magen hela dagen, på morgonen röck det och höll på i någon jävla muskel eller nerv. Så jävla äckligt. Är inte bra nu heller. Kanske av flera olika orsaker dock. är helt tokigt förvirrad just nu.

MEN imorgon smäller det! min första lön, och såg just att ersättningen från läkemedelstudien också kommit in på konton. Finns inte ord för hur skönt det känns. Har inte haft pengar sedan studenten, ungefär. Såå ni kan ju tänka hur fint det känns. Ska dra med Sabina på stan efter jobbet, behöver någon som kan stoppa mig tror jag.


100920

Ny vecka igen då. Haft en toppen helg så det känns helt ok. Fredag lagade jag gomiddag med min far, hur gott som helst. Vi gjorde det som vinnaren i halv åtta hos mig gjorde, riktigt bra! Sen kom tre fina tjejer hit, sabina, lina och sofia och myste på, film, skratt, prat och musik. Riktigt bra kväll. Lördag blev det kalas för min kusin william och efter det utgång på allstar med samma brudar. Helt klart en grym kväll!

och! röstade för första gången igår. Stort. Var lite nervöst där ett tag under valvakan, så länge jag höll mig vaken. Men kändes som man kunde somna rätt så tryckt, alliansen fick ju faktiskt sitta kvar! Grymt. Jag vill iallaflall leva i ett land där man får välja och bestämma över sitt eget liv. Det ska löna sig att jobba och att utbilda sig, tycker det är så dumt att om man har slitit och kämpat i flera år med att utbilda sig och arbeta ska behöva skatta bort typ hälften av det man tjänat. Alla är vi olika och därför går det inte att ha lika för alla. Dock så förlorade ju alla igår kan man säga, fyfan säger jag. Säger bara SD, orkar inte ens. Ska sluta babbla på om det här nu, är inte så intresserad egentligen. Men man har ju blivit lite påverkad av allt jäkla prat överallt. nåväl.

goodnatt.










Sometimes, you have to forget what you want to remember what you deserve.

Just call my name and i'll be there


100916

I prick en månad har jag jobbat på ASL nu, bara 11 kvar då! Nä men det går riktigt bra, börjar få kläm på allt nu. Börjar få kläm? säger man så haha. Men i en månad nu har jag börjar bli lite lat, och rastlös. Jobbar, kommer hem, går ut med malte och sen typ sover? Något som saknas liksom, vilket är träningen. Sjukt vad jag vill börja träna igen. I våras körde jag och oskar sjukt seriöst, och kan lova att det gav resultat. Fick verkligen inte nog, ville bara gymma typ! Så nu är det nya tag som gäller, dock ska jag inte bygga lika mycket nu tror jag. Vet ju att jag kan det om jag vill:) Blir mer kondition nu för att få bort lite sommar och styrka för att hålla kvar de muskler jag nu har kvar!

Så nästa vecka och framöver hittar ni mig på inpuls!


When you kiss me on that midnight street

Onsdag idag, mer än halva arbetsveckan över. Fint! Tycker dagarna bara passerar förbi en efter en, går så fort. Vet inte om det är bra eller dåligt. Bra antar jag.

Helgen då, i fredags var jag med sanna och frida och myste på. Vad skulle jag göra utan er? Lördag åt jag middag med min söta mormor och min mor, smsade sedan sabinis och hörde vad hon gjorde. Fick ett svar där det stod, "är i en lägenhet med typ 25 killar". Var väl där på ca 5min. haha:) kvällen avslutades på allstar. Riktigt trevlig kväll!

nu ska jag tillbaka till gitarren, bon iver och mitt te. godnatt!



Every dream inside my soul
When you kiss me on that midnight street
Sweep me off my feet
Singin' ain't this life so sweet?

You may say that I'm a dreamer, but I'm not the only one


Halv åtttaaa

Halv åtta hos mig. Har väntat heeela dagen på att klockan ska bli, ja just halv åtta. Nä inte helt kanske, men så mysigt program. Är nämligen inlagd för andra men sista gången. Har ungefär rört mig kanske sammanlagt 10m idag, från datorn, till tvn till labbet för att lämna blod och tillbaka till tvn.

Så har min dag sett ut, inte alltför spännande.

Men nu börjar det!

No diggity


Huuuuur grym? Aaaah dör typ. Blev nog lite kär. 


Heartbreak warfare

How come the only way to know how high you get me
is to see how far I fall
God only knows how much I'd love you if you let me
but I can't break through at all

I don't care if we don't sleep at all tonight
Let's just fix this whole thing now
I swear to God we're gonna get it right
If you lay your weapon down


vet inte vad mer jag kan säga.


tomorrow

 

då var helgen över för den här gången också. Har haft en mysig helg med mina fina tjejer, vad skulle jag göra utan er, dock är man ju lite sugen på fest nu. Får tagga upp mina tjejer till nästa helg. Idag följde adam mig och kollade på dm seglingsmästerskap, Jesper kom tre, grymt grabben! Är helt död nu, känner mig supertrött, vet inte riktigt varför. Kanske man ska slå på ännu ett avsnitt av paradise? Tokigt beroendeframkallande.


miss you.

Känns som du varit borta i evigheter nu, kom hem. Jag saknar dig. och behöver dig mer än någonsin.


RSS 2.0