22:32

Jag vill lära mig surfa! Iallafall prova på, ser så otroligt underbar ut.
Tror jag skulle älska det.

270611

Har haft en underbar midsommar ute i Kalix med Adam och hans härliga släkt. Massvis med god mat, kub och spel, massa skratt och trevligt sällskap!
Nu är sommaren här på riktigt.

21:33

Fredag imorgon, och inte vilken fredag som helst. Midsommar! Känns bara så himla tråkigt att det ska regna i princip hela dagen. Ska faktiskt inte ut i skärgården detta år, utan nu blir det Kalix med Adam och hans släkt. Kommer bli så trevligt och mysigt, kul med något nytt! Är dock fortfarande så himla förkyld, börjar tro att det kan vara bihåleinflammation. Hoppas bara jag får tillbaka smaken till imorgon så man kan njuta av maten!

Nu ska jag fortsätta mysa med lillmalte!

20:22

Här har det då varit dött ett bra tag. Om jag ska vara ärlig så har jag inte haft tid att sitta vid datorn. Mycket har hänt och livet känns underbart just nu. Mina bästa och finaste tjejer har tagit studenten och nu är vi alla på samma plan i livet, har varit på en premiärsegeltur, varit på återträff med min underbara klass ååh saknar er så!, varit på räkfrossa för första gången med jobbet (Gott!!). Och till sist, jag är inte singel längre!

Våra vägar möttes första dagen på gymnasiet då vi hamnade i samma klass. Jag fattade snabbt tyckte för honom och vi blev nära vänner på kort tid. Jag önskade redan då att det skulle bli vi. Men våran relation utvecklades till en stark vänskap och förblev så i 4år. Tills nu. Har inte trott på att vänskap kan utvecklas till kärlek, oj så fel jag hade.

Du är en fantastisk människa Adam och jag är så lycklig att det tillslut blev vi två.


RSS 2.0