28 december

Åh vilka underbara dagar det har varit nu, har inte gjort något annat än att mysa på med min familj och vänner, sett film och tränat lite också, tur det som man käkat alltså haha! Men idag vaknade jag med halsont och hur ont i huvudet som helst, så nu blir det ingen mer träning. Så himla less alltså :( Kanske blev lite kall igår när jag och oskar var och åkte lite snowboard i måttsund! Jag fick agera instruktör, och antingen var jag en klockren sådan eller så var Oskar en naturbegåvning! För på två timmar hade han lärt sig att svänga åt båda hållen. Alltså sjukt bra:D Förstår inte varför det är så få som åker det nu för tiden, så himla roligt ju! :)


God Jul

Så var julafton över, och den blev riktigt lyckad. Massa god mat, kalle, carlbertiljonsson som är helt otroligt underbart bra, massa mys med min fina släkt och massa julklappar. Det kan ju bara bli bra liksom! Är riktigt trött nu alltså, ska nog sova nu, imorgon vill man ju gå upp tidigt så man kan njuta av hela dagen. Godjul från mig och min lillebror! :)




24 december

Så då var det julafton helt plötsligt igen då. För några år sedan hade jag nog hunnit sova i flera timmar nu, för ju fortare man gick och la sig, desto fortare skulle man vakna upp till julaftonsmorgon. Jag väcktes alltid av min lillebror vid 5-6 för att hämta julstrumporna, vi får väl se vilken tid det blir i år. Konstigt nog blir det senare och senare :)

Första dagen på lovet har jag hunnit med ganska mycket saker faktiskt, vaknade vid 11 och kom på att jag och rebecca skulle på bodypump. Som tur var hämtade mattias och hon upp mig så jag hann! Skönt vare kan jag lova, men tungt dom tusan. Sen handlade vi in dom sista julklapparna. Har typ slagit in julklappar hela kvällen känns det som, men nu är jag helt redo för julafton!

Juste i fredags hade vi klassfest, vilket blev hur lyckat som helst. Kan ju säga att jag har en grym klass, haha kommer bli en fin sista termin med er :)




21 december

Grattis bästaste mamma på din dag :):)


15 december

Du själv:


Du själv och en av dina bästa kompisar:


Någon du älskar


Någon du gillar och ganska nydligen träffat


En tid du gillade


Någon du saknar


Den artist du lyssnar på nu


Ett fritidsintresse


Någon du tycker är snygg



Dig själv för ett tag sedan


Några du alltid har kul med


Ett "bill och bull" par




Den du senast fick sms av



Någon du var mycket med förra året


En tjej du gillar


En kille du gillar




13 december

Jag är rätt trött faktiskt. Har varit vaken sen kl10 igår så det kanske inte är så konstigt. Lucia movie night var riktigt lyckat iallafall, så mysigt att kura ihop sig där och se film efter film. Up in the air, olddogs och snabba cash var filmerna som visades! Snabba Cash var gryyym, men där vid 6 var det rätt tungt att hålla ögonen öppna så det blir nog att se om den senare :)

Kan berätta att vi hade match med korpen idag, har fortfarande ont i halsen men jag försökte ta det lungt, vilket inte gick så bra. Blev en sådan otroligt spännande match, men vi hade ändå övertaget helatiden. Vilket gjorde att motståndarlaget blev grymt griniga haha så himla kul. Men vi vann iallafall med typ 10p, som vi kämpade! Vi spelade riktigt bra, det var vi värda :D:D


12 december

Idag kan jag säga att julkänslan äntligen börjar komma fram. Det har luktat pepparkakor i hela huset och nu har vi klätt julgranen. Ja vi gör det alltid i good tid :) Åh vad mysigt med jul! De mesta av plugget är också över, och plötsligt kändes allt så mycket lättare! Nej nu bär det iväg till sf för lucia movie night. I år ska vi inte sitta längst fram på kanten, efter 3 h fick man ganska ont i nacken kan jag lova. Så i år ska vi fara dit i tid haha. Hoppas det är bra filmer! :)

Ha en fin kväll nu.


Måndag

Kommer ni ihåg när man var liten, då man räknade och kryssade för dag efter dag fram till julafton, hur otroligt långt bort julafton helatiden kändes. Det kändes som att varje dag var som en evighet. Vilken skillnad det är nu. Snart är det bara två veckor kvar och då man äntligen kan andas ut och ta vara på julen, nä då är den redan över. Tråkigt hur det blir.

Igår släcktes hela vårat kvarter ner. Vart man än kollade var det svart, och om man kollade ut såg man grannarna tända massa ljus. Ändå mysigt! Men jag flydde rätt fort från mörkret och kemin till victor, där var det minsann ljust :) Vi hann med att spela match igår också förresten, med sistiserien. Kan säga att det var stor förbättring på spelet, men vi fortsätter att leva upp till vårat namn! haha :) Galet roligt iallafall!

 tillbaka till metabolismen då, eller nej får det faktiskt räcka. godnatt!

och juste, jag har äntligen lyckats bli blondette! Mitt i vintern och allt, lite otippat kanske? :D

I dont now how to live without you

New Moon. Så sjukt jäkla bra den var. Kändes som att jag glömde andas helatiden. Vi fick alltså en superfin kväll, otroligt god middag med efterrätt och allt, underbart sällskap och en grym film på det. Bästa på länge<3

Avslutar dagen med den här bilden. Man får sig som ett ganska stort leende på läpparna när man ser på den :)


fjärde december

Vilken vecka det har varit. Har inte kunnat skriva något här faktsikt, för att vårat internet är segare än segast just nu. Konstigt. Men har inte haft tid att sitta vid datorn heller. Har typ pluggat 90% av min tid. Vilket jag också kommer göra fram till onsdag, då vi har kemiprov. Jag tycker dock det är riktigt intressant, metabolismen, ämnesomsättningen alltså. Tyvärr är det ruskigt mycket och väldigt komplicerat.

I onsdags hade vi träning med korpen och jag kan säga att det var det roligaste på så sjukt länge. Alltså jag var typ helt lycklig. Vi spelade match i 1½ timme, och tiden gick så galet fort. Har glömt hur roligt basket är alltså! Har förövrigt typ träningsvärk i varenda muskel i kroppen, jag och rasch fick typ igenom hela kroppen på inpuls igår. Kände mig verkligen trött i kroppen eftersom jag varit sjuk, men vi klarade det iallafall! :D

Nu ska jag äta massa frukost och sen ska jag ta vara på min lediga dag, känner på mig att det kommer bli en bra dag :) 


RSS 2.0