*



Breathe out
So I could breathe you in
Hold you in


*

Mitt sovrum består just nu utav en säng, nästan enbart liksom. Flyttade upp mina föräldrars dubbelsäng då dom skaffat en ny. Rätt skönt ändå, men måste bara hitta en sängram eller vad det heter. För just nu glider liksom delarna isär, inte lika bra kanske. Har längtat hela dagen efter att få gå och sova, men nu vill jag inte göra det. Vill inte vakna upp i morgon, har världens tråkigaste dag framför mig. Slutar klockan 5, och sen panik skynda sig hem för vi hade tydligen beep test med fotbollen, igen. Sen skriva klart samhällsen, ja vad blir det, klockan 23 någongång. Kan fortfarande inte andas ordentligt heller.

En aning tungt just nu.


24 januari

Inatt vaknade jag av att mitt hjärta klappade så otroligt hårt. Det klappade sakta och så jäkla hårt, var inte roligt alls. Det har fortsatt nu hela dagen typ, får hjärtklappning av ingenting. Sen har jag fått tungt att andas igen. Kan som inte ta djupa andetag, det tar bara stopp mitt i allt när jag försöker andas in. Så himla obehagligt, men har ju varit och gjort alla tester man kan göra. Läkarna hittade inget och frågade om jag inte bara inbillade mig. Jo eller hur? Ett konstant tryck på bröstet liksom och min mage har också blivit knäpp igen. Sväller upp av ingenting och sjukt skum. Inte bra just nu alltså..

Har varit en riktigt fin helg ändå. I fredags firades Josse som också fyllt 18! Vi var först på förfest där vi dansade och hade det supertrevligt. Senare gick jag och josse till the corner, väldigt blandat folk och vi hade det riktigt trevligt :) Lördags morgon tränade jag ett hårt strykepass med rebecca, bästa på länge kan jag säga. Har träningsvärk i axlarna, och det är inte ofta kan jag lova. Kvällen spenderades i brändön med alla fina vänner! Himla roligt att träffa alla igen, vi åt fin middag hos otto och sen gick vi ut en massa till fritidsbyn där det var mycket glada människor haha :)

Höjdpunkten idag var korpenmatchen lätt, vi spelade mot näst bästa laget i seiren. Kändes som att alla i deras lag vad över 190 typ, tjejerna också. Det kändes rätt tungt innan matchen då typ mer än halva vårat lag liiite mindre än så, men det blev ändå riktigt jämt! Så jääkla roligt alltså, matchen slutade 59-64 tror jag:)


21 Januari

Vintern är ändå rätt fin.




Fick veta nu ikväll att samhällslektionen imorgon blev inställd. Fint. Har bara två samhällslektioner imorgon så det kändes ju ändå helt ok. Har dock min andra körlektion klockan 9, skönt att få det bortgjort på morgonen ändå. Sen ska jag nog och träna, så himla taggad nu alltså!

Gick en sväng på stan idag efter skolan, fynade några riktigt fina saker. Två linnen på monki för 200, en supersöt kjol från jc som kostade 79 och en hur snygg bhochtrosor som helst på h&m, så himla nice! :D


20 Januari

Den här veckan har jag totalt tagit slut alltså. Jag har ingen energi kvar känns det som. Igår stod vi och pratade inför 9orna, om varför de ska välja Nv, att det inte alls är lika hemskt som alla tror, att det är fullt möjligt att klara av liksom. Men när jag tänker tillbaka på tiden som gått, har jag ändå börjat förstå att det har fan inte varit lätt. Som vi har kämpat, men man glömmer oftast bort den där kämpar biten eftersom man hela tiden måste ladda om för nästa grej. Man får inte tänka efter, det är nog därför man inte minns det jobbiga under de här åren. Fyfan vad bra vi har varit!

Det är först nu jag helt tagit slut, efter allt planerande för att få ihop alla dagar med plugg, träning och vänner så är det nog inte så konstigt heller, och inte nog med det nu har man ju istället massvis med nya saker man måste lösa, väldigt viktiga sådana också. Pluggas till körkortet, satsa på projektarbetet eftersom det inte blev så mycket under hösten, hitta bal+student klänning, söka sommarjobb både här och i göteborg?, bestämma om jag ska plugga vidare till hösten eller inte, och till vad i såfall? Om inte, vad ska man göra då? Ja njuta av ett år utan plugg, helst någonstans där solen lyser.

Kanske skulle man gå och gömma sig under täcket från allt det här? Jatack, dock är det ju ännu tyngre att gå upp när man vet vad som väntar. Bestämde mig tillslut att jag var tvungen att skära ner på någonting för stunden, och det fick bli fotbollen. Det funkar inte för mig att träna ca 2½h 4-5 gånger i veckan just nu, klarar inte av den stressen längre, men kommer säkert finnas mer tid framöver.

Det finns dock en sak som lyser upp mitt liv just nu :), du får mig att le som ingen annan.

och den här låten såklart, godnatt!


17 januari

Igår hade vi en riktigt mysig kväll, jag sofia, sabina, lina och tahyia. Den började hos Sofia i hennes hur fina lägenhet som helst. Sen skyndade vi oss till allstar innan tio, men tydligen hade dom bestämt sig för att börja med de nya reglerna just den här helgen. Tror ni jag blev och är nå less, precis nu när jag fyllt, såklart. Aja, vi gick till johans lägenhet och chillade där istället. Där blev blev det mycket prat om gamla minnen och massvis med skratt, tack för det :) <3

Snart har vi korpenmatch, ska bli så grymt kul! Så taggar för fullt, tror vi kan ha chans att vinna idag :)


en torsdag

Idag har jag gjort mitt sista matteprov på gymnasiet, i matteE. Det känns så grymt skönt!..eller? Ändå tomt det kommer bli nu på något sätt, från att ha haft matte typ 80 min 4 gånger i veckan, till.. 0 gånger? Konstig och tråkigt, även om jag inte är världbäst på det så tycker jag ändå det är riktigt kul.

Efter lunch blev det en sväng till inpuls, där det äntligen inte var så galet mycket folk. Seriöst, har hela luleå bestämt att deras nyårslöfe ska vara att komma i form typ. Kö till maskinerna är ju inte så himla kul liksom! Nåväl, idag var det inte mycket folk, blev spinning och core, den nya coren var tuuuung kan jag lova.

Nu blir det ännu en kostföreläsning med fotbollen, känns som att vi borde kunna det här med att äta rätt vid det här laget!

Ikväll blir det nog att se en av falk filmerna, haha ni ska se mitt och jennys skåp! :D Ojoj behöver man lite energi till allt plugg är det bara att låsa upp det och kika in där haha! :)


I will derive

Kändes en aning passande för det min tid går åt till just nu..


*

Så fint så det inte är sant.



Då var första måndagen avklarad, ca 21 stycken kvar då, kämpa!









<3

Sista terminen nu!

Kan inte förstå att det är dags nu, sista terminen på gymnasiet börjar alltså i morgon. Snart är det vi som står där och skriker fyfan vad bra vi är, för det är vi verkligen. Som vi kämpat! Tycker ändå det ska bli skönt att komma tillbaka till vardagen, med hårdträning och allt sånt! Nej den här teminen ska vi ta vara på tiden och bara njuta av allt som vi har framför oss. Har haft ett underbart jullov, men nu är det tillbaka till verkligheten :)

Nu är det dags att sova, godnatt!


Bättre sent än aldrig

Januari
För nästan då ett år sedan nu välkomnade jag och massvis med fina tjejer in det nya året, 2009. Som vi inte då hade en aning om vad det skulle bjuda på. Vi hade bara våra förväntningar och planer att se fram emot. Nyår blev riktigt lyckat. 2009 fortsatte och jag fyllde 17 år bara några dagar in på året. Firade det med gofika med släkt och mina fina vänner. Sedan satte vardagen igång med träning och skola, hade en tuff termin framför mig med matteD, kemiB och fysikB som började.


Februari
Februari började med en grym lagfest med basketlaget, dagen efter hade vi match, det säger väl en del om vad vi var för lag? Haha åh saknar det så mycket. Annars bestod veckorna av fina kvällar med tjejerna, vi bokade en resa till sthlm och Adam visade mig kings of leon, underbart alltså.



Mars
I mars kom ett efterlängtat sportlov, som innefattade skidåkning och en stugtripp till Johans stuga. Såntdär mysigt man måste ta vara på och gör under vintern. Jag lyssnade och längtade och räknade ner varje dag till coldplaykonserten. I slutet av månaden bar det iväg till björkliden och riksgränsen! :)



April
Kom hem från björkliden, hade på ca en vecka kommit efter i skolan helt. Sjukt jobbigt blev det, men kämpade på som vanligt. Påsklovet kom där som en räddning och fick ett fint sådant, vi for till min stuga med tjejerna där dagarna bestod av utflykter med grillning och mys framför brasan med massa skratt! Anordnade också en överasskningsfest för Jenny som fyllde 18, hur kul som helst. Senare var det dags för mig, Sanna och Martina att åka ner till storstaden, en helt underbar resa.













































Maj
Började med att en sista tripp till Abisko och björkliden, vi hann även åka till riksgränsen. Sjukt lyckad resa med galet roliga människor! Annars började sommarlovet närma sig och motivationen till skolan försvann mer och mer. Äntligen kunde man börja vara ute och såklart tog vi vara på det med en grillkväll ute hos Jenny. Vi hade även första lagfesten, som blev rätt galen och avslutades med ett första dopp i havet. Festandet fortsatte med en ännu galnare fest ute i brändön!
















































Juni
Nu hade äntligen sommaren kommit. Sabina fyllde 18 och nu hade vi ett långt sommarlov framför oss. Sommarjobbet med fotbollstjejerna började, vilket blev 3 hur fina veckor som helst. Vi jobbade mest med brännan då vi hade stekande sol varje dag. Jag fick dock en fin sportbh bränna som fortfarande sitter kvar! Vi vann första seriefinalen med 6-1, kanske en av de lyckligaste stunderna vi haft tillsammans. Sen kom midsommar som jag och mina vänner firade ute på hindersön, en galet rolig kväll som vi sent kommer glömma. Soluppgången var helt magisk. Förövrigt låg jag nog mest på stranden och njöt.




































Juli

I juli for vi en sväng till jonas stuga. Tror inte himlen någonsin varit så vacker som då. Sedan gav jag mig iväg till sjöss med min familj. Tre veckor underbar segling med sol varje dag, en av sommarens höjdpunkter lätt. Mina dagar bestod av att njuta av solen, läsa och många fina löpturer på öarna. Jag och min lillebror råkade springa vilse en gång också, i 3h var vi ute och virrade i skogen, det var så hemskt. Det blev ändå 3 riktigt underbara veckor! Resten av tiden spenderade jag de flesta dagar på niperna med världens finaste tjejer, topless låg vi där och njöt i solen haha så himla kul!








Augusti
Kom hem lagomt till luleåkalaset, som blev en galen kväll med tusen kramar och en massa dans. Vi återhämtade oss hemma hos Sofia i hennes lyxvilla där vi fick en underbar kväll och dag. Vinsten mot Alvik var magisk, vilken lycka. Men den oavgjorda matchen mot trångfors förstörde allt, vi vann inte serien och kjell fick sluta att träna oss, något som jag inte ens orkar tänka på för det gör så ont. Sedan bar det iväg till sthlm med tjejerna i nästan en vecka. En lägenhet mitt på söder hade vi för oss själva. Det är nog den bästa resan någonsin, med en Coldplay konsert under en stjärnklar himme och när Chris Martin kollade oss rakt in i ögonen var det 13h långa köandet värt varenda minut. Snacka om att vi fick ett fint avslut på lovet, men nu var det dags för skolan att börja igen och det firade vi in med Aks födelsedagsfest, där jag träffade Victor :).












September
Sista året på gymnasiet hade alltså börjat. Hade fått en ny klass som visade sig vara helt underbart grym. True blood på onsdagar förgyllde min vecka, jag var och är fast. Annars hände det inte så mycket, träning och plugg bestod dagarna av.

Oktober
Började med den efterlängtade lagfesten som blev så underbart lyckad. Åh så grymt kul det var. Tror det var nu vi hade första klassfesten också! Den var också grym, så länge det varade. Jag och rasch tog tag i träningen, många timmar på inpuls blev det. Riktigt kul hade vi det! och nu ska vi nog sätta igång igen, med Victoria secret fashion show som mål hehe. Började att övningsköra en del också. Höstlovet kom och det blev en hel del mys och träning. Höjdpunkten var halloween med sporttema hos Josse!





November
Märker nu när jag sammanfattar hösten, att man gör så mycket mindre saker än vad man gör på våren. Antagligen för att man är så trött jämt. Det enda man hinner med är skolan och att träna. Tråkigt med sant. Det var mest så november var också. Pluggade jämt och ständigt, glädjen var när man fick träna på inpuls alltså! Frida fyllde 17 och vi åt en riktigt god middag på walle. Jag längtade mest till december och julen. Lars Winnerbäck konserten får vi inte glömma, helt otroligt bra.




December
Usch vilka jobbiga veckor det blev fram till jul. Mycket att göra kan jag säga. Men något som gjorde mig lycklig var korpenträningarna och matcherna som vi vann. Hade glömt hur underbart roligt basket är! Skolan började lätta lite och man kunde äntligen njuta av julen. Lucia movie night var också riktigt bra. Vi hade en till klassfest som blev grymmare än grymmast och vi kom ännu närmare varandra än innan, som jag gillar er! Julafton blev som vanligt jättefin och mysig. Resten av dagarna fram till nyår njöt jag mest av att vara ledig, åt massa choklad och sånt. Jag lärde Oskar åka snowboard, eller iallafall en väldigt bra början till det! :) 2009 avslutades med mina underbara vänner på det absolut bästa sättet. 2010 kommer alltså bli ett grymt år!   








Äääääntligen

Först och sist. Som jag har väntat, men nu har dagen som jag längtat till äntligen varit. Min 18 årsdag. Har aldrig varit så lycklig och så glad som jag var under gårkvällen, hela natten och hela dagen idag. Jag fick höra att jag var som en lycklig solstråle på dansgolvet, vilket nog stämde rätt bra, för jag kände mig som en sådan faktiskt.

Kvällen började hos mig med middag och efterrätt med mina absolut bästa och finaste vänner. Massvis med prat om gamla minnen, vilket resulterade i både skratt och tårar. Jenny och Sabina höll ett tal som gjorde så vi alla fick tårar i ögonen, det fanns mycket starka känslor i luften <3. När vi var mätta och belåtna bar det iväg till gäddvik där det var riktigt trevligt. Sedan for vi vidare till Grace, där det var hur roligt som helst. Träffade massvis med folk och dansade som aldrig förr. Tokigt bra :)

Idag sov jag ut tills jag blev grattad, sedan kom hela släkten för att gratta mig ännu mer. Så himla mysigt har det varit. Fick senare besök av tjejerna igen, Oskar och Johan var också sugna på lite tårta haha :) Sedan for jag, Sanna, Tomas och Victor för att se Avatar i piteå. Ett riktigt bra avslut på en grym födelsedag kan jag säga. Filmen var amazing.

Nu ska jag sova, är som ni kan förstå, helt slut :)


4 Januari

Håller på med en sammanfattning av 2009, jäklar vilken tid det har tagit alltså. Kanske inte så konstigt ändå, rätt svårt att sammanfatta ett helt år på bara ett par meningar liksom. Men det blir nog bra ska ni se! Imorgon blir jag nog klar.

och jag kan ju säga att jag är väldigt glad just nu, och sjukt taggad. Imorgon ska vi nämligen fira lilla mig som äääääääntligen fyller 18, eller ja på natten, men det kommer bli så bra. Först middag hos mig och senare grace! Åh nä nu måste jag sova så jag är piiiigg! :)


2010!!

Vilket avslut på 2009 vi fick till. Helt fantastiskt. Nu i efterhand när man tänker tillbaka på kvällen förstår man hur sjukt roligt vi hade det. Kvällen började hos Josse med trerätters middag, sång, dans och lite spelande. Redan då var humöret verkligen på topp! Vi tog oss till lokalen där vi tillslut var 19 glada brudar i bikini! Ni kan ju tänka er, våran kväll fram till 12 bestod av dans och sång i jacuzzin! Vid halv 11 tog vi oss in till stan, för att sedan åka tillbaka till lokalen, där allt blev ännu mer roligt och galet.  Hur lyckad kväll som helst, 2010 kommer alltså bli ett grymt år.

Första dagen på det nya året har jag spenderat på det absolut bästa sättet:) Vid 15 kom jag hem från Victor så då tog jag en lång dusch, fyfan ni skulle sett vattnet i jacuzzin där vid 4, inte så nice. Sen bar det iväg till mormor för middag och mycket mer än så blev det inte :) Bilder kommer sen när jag får tag i några!



RSS 2.0