These boots are made for walkin

And that's just what they'll do
One of these days these boots are gonna walk all over you




Kanske dom snyggaste skorna jag skådat, var tvungen att köpa dom. Nu får vi bara vänta in våren, eller hur sofia? ;)

Hold my head inside your hands

Aneliegh var näst bäst i dagens avsnitt igen, super! Håller tummarna för henne, hon verkar så jordnära och är riktigt duktig.
 
Nåväl, skoldagen idag var inte speciellt jobbig. Vi hade kemi och fysik labb, rätt kul ändå. Sen gick jag och sofia och la undan ett par helt underbart fina skor. Oj så förälskade vi blev, tyvärr svider priset lite. Får fundera imorgon hur jag gör, svarta eller brun/beiga?. Ja det återstår att se :) Imorgon blir en tung dag, slutar klockan 5. Tror inte jag kommer orka träna efter skolan, får nog bli en vilodag i morgon. Nej nu ska jag lägga ner det här och krypa ner!

Hold my head inside your hands
I need someone who understands
I need someone, someone who hears
For you, I've waited all these years

Prison Brake



Det börjar bli riktigt jobbigt att se prison varje måndag, jag lider fan varje avsnitt. Men ändå måste jag se, har följt deras resa från början och klarar inte av att inte veta vad som händer. Fast nu börjar det som sagt bli tungt, haha speciellt när min käre mor blir nervös så ska hon babbla på om allt som händer och varför gjorde han så osvosvosv. Nåväl, det är tradition :)

Haft en mysig kväll med sabina också, vi båda har kommit in i träningsfasen nu och jag tror vi omedvetet har börjat äta nyttigare. Utan att vi pratat om det har vi bytt ut den där kakan mot torkad frukt, russin, hårdbröd och te! Eller vad säger du bina? :) Framsteg framsteg!

Godnatt!

Någon som har tips?

Om hur jag ska lyckas få denna hårfärg:


Exakt så vill jag ha. Har provat att ha supermörkt och superblont, och har nu kommit fram till att jag ska ha någonting därimellan. Som bilden ovan på Alessanda Ambrosio. Funderar på att göra ljusbrunda/honungsfärgade slingor, får nog spara pengar och gå till frissan. Kostar ju dock en förmögenhet, men förhoppningsvis värt det. Har någon några ideer hur man skulle lyckas? :)

Come on, oh my star is fading

Fick lite klagomål idag från vissa håll (nämner inga namn) om att jag suger på att blogga och att jag aldrig uppdaterar. Det skärde i mitt hjärta och därför ska jag skärpa till mig, men det har faktiskt varit helg och jag har haft fullt upp! Plus att jag försöker att spendera lite mindre tid av mitt liv av att sitta vid datorn, så jag har mina anledningar!! :)

I fredags var jag hemma där vid 8 efter fotbollsträning och helt slut i kroppen. Jag och frida funderade på hur vi skulle göra med kvällen, slutade med att hon, Sanna och Martina kom till mig och vi myste på. Lika kul som alltid, dvs massvis med skratt. Vi håller väl vad vi lovat varandra nu gällande våren, right? :) På lördag gick vi på stan och jag och frida hittade oss en supersöt blus på veromoda! Någon mer än jag som längtar till vårkläderna? Helt underbart. Sen for jag till tuna där vi hade match, en vinst där blev det. På kvällen umgickts jag med sabina och rebeccao. Vi vandrade till Johan Asplund där vi hade det supertrevligt, verkligen kul att träffa Johan igen!! :)

Nu-Thehills!
 

Jag och sofia hittade oss en supersöt skjorta på vila :)

Heath Ledger


För ett år sedan berättade min mamma vid den här tiden att hon precis hade läst på aftonbladet att Heath hade dött av en olycka. Har aldrig blivit ledsen, alltså på riktigt av att en kändis gått bort men den gången jag fick veta det tog det faktiskt riktigt hårt. Heath var verkligen min favoritskådespelare och jag har sett alla filmer många gånger om. Vet inte hur många gånger jag och sabina sett en riddares historia.

Läste iallafall att han var nominerad till en Oscar för bästa manliga biroll för hans tolkning av Jokern i The dark knight. Håller verkligen tummarna för att han vinner, det är det minsta vi kan göra!

Ett grattis till Axel som klarade teoriprovet idag!! Du är bäst, jag visste det! Du kan allt om du vill, kom ihåg det :) Tänker på dig i morgon under uppkörningen.

Jag må han leva jag må han leva!!




Idag är det en stor dag!!  Axel fyller nämligen 18 år idag! Jag hoppas din dag varit underbar och jag ska krama dig direkt jag ser dig! Igår gick jag på stan med sofia och vi passade på att hitta några fina tröjor till honom, oj så snygga dom var!! :)

Grattis än en gång och jag ska hålla tummarna för dig i morgon på teoriprovet! :) Godnatt!

Sometimes it's impossible to breathe



Har kommit in i en the hills period. Ser avsnitt efter avsnitt och jag tycker det är grymt bra faktiskt, dock vet jag inte om allt händer på riktigt men visst är det så att dom kan vara tvugna att spela upp ett bråk i efterhand inför kameran. Nåväl, värt att se!

Idag hade vi bara en lektion grymt skönt men lite onödigt, förra terminen var vi ju lediga varannan tisdag. Det är bara att kämpa på. Igår började matteD, kemiB och fysikB. Så nu börjar det kännas som att vi går natur på riktigt, men jag tror det ska gå bra.

I'll be there by your side


Lyckad helg. Varit i persön och umgåtts med Jenny, vi körde lite skoter och kvällen slutade med att vi hamnade på en fest, mycket trevligt folk där! Idag har vi haft träning, grymtkul!

Måndag imorgon, då tar vi nya tag och börjar med en ny vecka. Bäst att sova då, tidig dag i morgon!

I see your true colors



Äntligen har Luleå lyckats med någonting. Trött bläddrade jag igenom kuriren imorse och upptäckte med glädje att Monki kommer till luleå! Det kan inte bli bättre, just vad som behövdes.

Helg igen och det ska bli superskönt att få gå och sova. Kvällen har spenderats med tjejerna, vi såg en marylane och den var skum. Som sanna sa, en tvåpoängare, helt klart. Haha:) Sen kom per och snodde rebecca och frida så nu ska jag gå och sova!

I don't wanna live that life


Ja ni kanske förstår att jag haft en tuff vecka, inte ett enda inlägg. Vad ska man säga, jag vågar inte ens kolla på min statestik. Veckan har nästan bara innehållit matteplugg och träning. Man har bara ett slutprov i matteC så det gäller att kunna sin sak då man sitter där, alltså måste man plugga. Provet är iallafall över, och hur det gick lämnar vi.

Nu framöver kan jag kunna vara mer social och skriva mer här, det är illa när jag inte kunnat träffa sabina på mer än en vecka, där går gränsen. Men i morgon ska vi ha filmmys massa brudar, så det blir supermys!

Något som hållit glöden uppe är dock topmodel avsnittet som börjat, tycker det är hur bra som helst och den här bilden på Lauren Brie var hur fin som helst.

Fool's gold

Då var helgen över, alltid lika fort blåser den förbi. Jag är har kännt mig riktigt risig så jag har varit hemma och tagit det lugnt hela helgen, det behövdes. Orkar inte vara sjuk., har allt för mycket att göra. Nåväl, idag har dagen bestått av the hills, plugg och film med mamma. Filmvalet blev Fool's gold. Den var en helt okej söndagsfilm så att säga, lätt, spännande och rolig!! Perfekt alltså :)

Nej nu ska jag sova, det blir en lång dag i morgon. Godnatt!


No better and no worse

Två dagar i skolan och jag är helt slut. Kan ju vara för att jag är sjuk, eller håller på att bli sjuk. Jag vet inte riktigt. Skönt med en slökväll hemma, sitter nu och ser terminator med min lillebror. Rätt cool film haha, har sett lets dance också, blondinbella var inte så bra som jag trodde, laila var så mycket bättre!

Imorgon hade jag tänkt fara förbi inpuls innan våran match, men tror knappast jag orkar. För jag måste verkligen spela, vi var typ 8 st och gladan är ändå rätt bra. Men men :)

Juste, fick världens godaste bodylotion av Jenny idag, en födelsedagspresent! Inte mindre än victoria's secret!! Lyx eller lyx, kommer användas väl, tack finhjärtat <3

Nu ska jag fortsätta se och sen läsa twiligt! Godnatt.



You are the one that i want



Ja, igår såg jag grease med min mamma, jag hade ju inte sett hela förut! Jag säger bara, vilken film! Tack mamma för att du gav mig den, otrolig härlig! John Travolta är bäääst =)

Tillbaka till verkligheten

Då var lovet slut, och det har varit alldeles underbart skönt. Hunnit med allt jag velat och har vilat ut riktigt mycket. Så nu är jag laddad med att börja om med vardagen igen, plugg och träning det vill säga. Ska ta tag i träningen nu, har varit alldeles för lat under lovet, men det är ju så det ska vara!

Nu i slutet av lovet har jag gjort en massa kul, på måndag for vi till backen ett gäng, irina, anna, frida, rebecca och axel. Det var såå otroligt härligt att äntligen få åka igen!! Härlig dag med härligt folk. På kvällen hade vi baktävling, jag och ira mot resten av brudarna. Axel kom och var domare! Det var gott och vi blev grymt mätt haha :) Anna,frida och rebecca vann, dom hade gjort en otroligt god glass mums!

I tisdags fyllde jag 17 år, äntligen liksom! :) Jag hade en superdag, först for vi jag, frida, irina och rebecca och åkte madrass på ormberget, tyvärr var backen mindre än vad vi kom ihåg men det var skönt att komma ut! På eftermiddagen kom släkten och firade mig, sen kom också tjejerna och fikade massa gott fika! Tack för alla gratulationer, ni är underbara =)

Nu ska jag göra mig klar till träningen, basket!! =)






 


RSS 2.0