Friends

Har varit med mina vänner och fikat på vänner. Friends heter det nyöppnade cafeet passande nog. Det hade verkligen fått till det bra, modernt men samtidigt mysigt. Riktigt fint! Jag är säker på att vi kommer hamna där många gånger framöver. Super mysig och trevlig kväll!

Fredag imorgon då. Tror denna helg kommer bli väldigt bra. Som det ser ut nu blir det nog en blandning mellan mys, fest och jul. Är ju faktiskt skyltsöndag i helgen och första advent, då min käre pojkvän ska vara tomte på Doffi. Under den dagen får man se många stora ögon från barn som ser upp till tomten, och vad man får skratta! Det finns nästan inget härligare än barns kommentarer.


Lördag

Helg! Så skönt. Har jobbat heltid i veckan så är verkligen slut. Lite ovant när man jobbat halvdagar innan, men jag klagar inte. Mer jobb mer pengar helt enkelt.
Igår blev det jobb sent, och sen bara mys med god mat till idol. Nu väntar jag på att min karl ska sluta så vi kan åka ut till Antnäs. De har beställt sushi av japanerna (jag och Adam). Vi börjar bli riktigt grymma på att laga sushi och japansk mat. Det är ju så gott! Sen får vi se vad kvällen bjuder på. Kanske hittar på något med David och Jossi!

Annars ska jag tvinga Adam att se den tredje twilight filmen, så vi kan gå och se den nya. Ingen annan verkar ha lust att se den!! Förstår inte, de är ju så bra! Så får tvinga med mig Adam. Ja jag erkänner, jag är och kommer alltid vara såld på de filmerna. Såg ju faktiskt första två gånger på bio..

Jag saknar dig


Fars dag

Du är en fantastisk Pappa, Jag älskar dig!

Grattis!

Idag är det en speciell dag, inte bara för att det är den 11 november 2011. Utan för att en mycket fin person fyller år idag. Min fina fina vän som jag saknar väldigt mycket, även om man inte vill inse det så är det väl så att det kommer en tid nu när vi alla bor på olika ställen. Jag hoppas att vi i framtiden ändå kommer bo på samma ort så vi kan dela våra liv med varandra då med.

Frida, vi saknar sig så mycket! Men är så glada för din skull och att det går bra för dig i Göteborg. Vi vet ju alla hur mycket du önskat det här, men det går ju inte att förbise att det inte riktigt är samma sak här i Luleå utan dig! Du är en fantastisk människa som sprider så mycket värme och glädje till din omgivning.

Stor kram till dig!


22:10

Måndag. Helgen har varit mysig, har verkligen återhämtat mig. Mina föräldrar har varit i Sthlm under helgen och nu är min far i Canada för jobb (hoppas allt går bra, vi tänker på dig!). Så jag, Jeppe och Adam har haft en mysig helg tillsammans. Idol, godmat, film, godmat osv. Tur att jag har en pojkvän som uppskattar att laga och äta god mat lika mycket som mig. I fredags bjöd jag på Yakiniku med biff och i lördags lagade vi kyckling med risotto och kantarellsås. Gott!! Nog kan vi laga mat alltid.

Vi for även till gammelstan och fotade och vandrade runt på kyrkogården, magiskt! Otroligt med alla ljus till anhöriga som gått bort, det slår en hur många som faktiskt förlorat och sörjer någon. Det var väldigt väldigt vackert.

Ett halvår

1 maj blev det vi två. Min bästa vän och finaste pojkvän. I veckan firade vi ett halvår tillsammans, det känns dock som det alltid varit vi. Du är en del av mig och kommer alltid vara det! Den här bilden är tagen när vi jobbade tillsammans på ALS, en otroligt rolig tid. Jag saknar dig varje dag där! ♥

RSS 2.0