Onsdag

Nu har jag sportlov. Skönt! Imorgon ska jag sova, eller nej nu ska jag sova så jag kan ta vara på dagen. Finns alltid något att göra. Men en tur på stan ska det hinnas med iallafall. Är så sugen på att hitta något nytt till helgen.

Halkbanan är nu gjord också, och det var som jag trodde, galet! Sjukt kul, lärorikt och man fick sig ännu en tankeställare. Det absolut roligaste var när vi skulle svänga in vänster på en typ isväg, fick en riktig sladd en gång så jag for typ in i snökarmen så det var snö överallt och ja det snurrade och hade sig, sjukt! Sen fick vi "krocka" i sju kilometer i timmen. Vi konstaterade rätt fort att hädanefter kommer vi alltid köra i högst 6km/h och självklart alltid med bälte. Ruggigt vad som kan hända alltså. Men en trevlig dag med mycket trevligt folk :)

Är rätt slut nu alltså, gick upp klockan 6 i morse så kanske inte så konstigt. 

Så godnatt säger jag nu! :)


Måndag

Måndag. Ny vecka.

+ Har ingen skola förrän typ, länge!
   Har gjort bort fysikprovet. 
   Kommer bli galet kul imorgon i kåbdalis. 
  
- Kommer ändå behöva plugga..
  Fysikprovet var jätte svårt, hoppas på godkänt vilket är illa. 
  Kommer frysa ihjäl imorgon.

+ - 0 liksom! Nä men är riktigt taggad till i morgon alltså, åh kommer bli så roligt.

Juste, har som börjat kunna andas lite lättare igen.
Skönt.

Someone like you

Åh kvällen igår blev verkligen lyckad. Först myste vi på hos sofia med massa prat och skratt, sen gick vi till Johans lägenhet där Lina var och där laddade vi upp det sista, sen gick vi till Cleo. Gröna som vi var kom vi in gratis, sen blev det mycket dans, träffade massa folk och hade det riktigt roligt :) Sen pallra vi oss hem till Sofia i kylan där vi satt uppe och pratade till halv 5 typ, sabina och markus for där omkring och då kröp vi ner, tror jag somnade på 3sek alltså! Fick inte träffa på sofias spöke tyvärr, hade ju varit trevligt..kanske låg han där mellan oss men vi sov nog för hårt :) Kanske nästa gång då?

känslan av när use somebody med kings of leon kom på dansgolvet går inte att förklara, det gjorde hela kvällen!

:)


en torsdag 22:57

Det är nu man förstår hur bra man hade det när man satt där och tittade ut över vattnet. Ingen stress och inga måsten. Så fint så.

Riskettan idag gick bra, men blev rätt tagen av alla filmer hon visade. När jag klev ut från trafikskolan var jag säker på att jag aldrig ska åka bil igen, gå på en gata eller ta körkort. De tankarna har väl släppt lite, men man fick sig en riktig tankeställare.

Hämtade ut ett paket idag också, kan ju bara säga att min klänning var lika fin i verkligheten. Helt perfekt :) Måste bara hitta skor nu också! 


Meet me halfway

Provet idag gick ändå bra med tanke på att jag pluggade det mesta imorse klockan 7. Skönt att få det gjort! Men tror jag måste skärpa mig med planeringen en aning. Trodde den här terminen skulle bli den lättaste, men så blev det ju inte riktigt. Men snart är det vår, och det kommer nog bli lite lättare då. När solen äntligen vågar sig fram! Längtar sjukt mycket efter att kunna springa utomhus, fick värsta suget efter att springa. Men nu skulle ju typ halsen frysa sönder om man försökte.

Åh snart går våra inpulskort ut tror jag, vad ska man ta sig till då? Det som håller mig vid liv nu är träningen där alltså, så sjukt roligt! :D Snart kan jag lämna de där små silverhantlarna i vissa övningar haha hur nice är inte det :) Nu vill lill malte ut bäst jag tar ut han på en prommis då!







It's in your hands now.


Tisdag

Jag längtar till fredag, helg och ledigt. Är helt slut, har fått nå förkylning som gör att det känns att huvudet ska sprängas. Perfekt med biologiprov i morgon och jag har inte läst det ena kapitlet än. åh nä hur ska detta sluta.

helghelghelghelghelg, tagga nu sofia ;)


*

Hoppas alla får en fin dag, och krama alla ni tycker om :)


*


Ny vecka nya tag

Var är dina syskon just nu? Jesper sover nog.
Vad gjorde du kl 2 inatt? Låg vaken.
Vad är det första du gör på morgonen? Stänger av larmet på mobilen och somnar om.
Hur svarar du i hemtelefonen? undviker att svara där.
Hur svarar du i mobiltelefonen? Beror på vem det är, oftast hallåå :)
Vem ringde du senast? Sabina tror jag.
Hur mycket pengar har du? inte mycket, men klarar mig ändå
Senast kramat och när? Victor, för några timmar sedan!
Antal timmar sömn inatt? 5-6 kanske, sov dåligt.
Vem sov du hos senast? Brändön
Vem sov hos dig senast? Jenny tror jag.
Vem vet mest om dig? mina tjejer vet nog det mesta.
Vem vet du mest om? Sabinis och jenny
Vad ser du fram emot? Balen och studenten!
Vad vill du ha just nu? Körkort
Vem längtar du mest efter? Fridaåkeblomis
Vem stör du dig på? Ingen tror jag
Vem vill du sova bredvid inatt? svårtattlistaut?
Vilken buss åker du oftast? 7an!
Vilken årstid är det nu? Viiinter
Anser du dig själv snygg? nej
Har du varit kär? Jaa
Är du en bra partner? ja det tror jag allt :)
Har någon varit otrogen mot dig? nej
Har någon varit otrogen mot någon, med dig? tror inte det.
Har du varit otrogen? aldrig. 
Pratar du fortfarande med personen du kysste senast? Ja.
Vad åt du senast? apelsin
Är du polare med grannarna? Ja chris! :)
Har du varit på ett party? ett? ;D

en söndag

Vet ni, jag har världens finaste rum, och världens finaste föräldrar som hjälp mig med allt. Vill aldrig gå härifrån nu alltså. Mitt sovrum består nu av endast en dubbelsäng, och den är hur fin och mysig som helst. Vill inte ens tänka på hur tungt det kommer bli på morgonen att gå upp, som att det inte var det innan liksom..

Helgen blev rätt bra ändå. Vi hade en riktigt fin kväll hos Hanna med naturtjejerna, världens bästa alltså, vi fortsatte på kafelino där vi dansade loss och kvällen slutade på färjan. Där vi inte blev speciellt länge, det kändes som att man förflyttats tillbaka till typ brass. Hur konstigt som helst. Nåväl, vi hade ändå trevligt :)

Juste, min studentmössa var hur fin som helst. Nu börjar det närma sig.. :)

Godnatt!


4 Februari

Fredag imorgon, vad tycker vi om det? Underbart. Har fixat mycket i veckan vilket känns så bra.

Träningsvärk? Ja!
Balklänning (såfin)
Studentmössa!
Längre hår!
Ny säng, äntligen.

Så nu kan jag stryka det från listan iallafall! Imorgon blir det en riktigt bra dag och kväll. Utgång med naturtjejerna, kan det bli bättre? :)

Godnatt!


Måndag

Vilken grym helg det har varit. Fredag blev en toppenkväll som började hos Sofia med massa tjejer och avslutades på Cleo. Där var det riktigt roligt träffade hur mycket folk som helst och jag var överglad som alltid haha :) Lördagkväll lagade vi tre rättersmiddag hos Frida, bästa kvällen på länge tsm kan jag lova. En gång är ingen gång, två gånger är en tradition. En tradition som vi kommer följa <3

I torsdags var jag iväg till pitå med min kära mor på jakt efter balklänningar. Testade rätt många men kom nog mer fram till vad jag inte vill ha, det är ju en början iallafall. Vi fick iallafall en supermysig dag! :) Har faktiskt hittat två klänningar på blocket, såklart kan jag ju inte välja. En kostar 1000kr mer än den andra också, så jag antar det blir den billigare, men kan som inte släppa den dyra. Hade varit så skönt att kunna stryka det från listan iallafall! Har ockå hittat en perfekt studentklänning, men lär ju bli några innan man kan bestämma sig :)


RSS 2.0