Underbara sommar!

I fredags fick vi ledigt från sommarjobbet, så jag och Johanna cyklade till Maja och Rebecca på Svartöstan för en heldag på deras fina strand dom hade där. Vi fick en underbart fin dag med massa sol och bad, det måste göras om! :)





LeLove



Jag och tjejerna konstaterade det idag. Det är som en helt annan känsla i kroppen nu för tiden, den där stressen är som bortspolad, det finns inga måsten längre. Man kan bara ta dagen som den kommer, göra vad man vill och känna lugnet. Det är så underbart.


Vilken dag!

Idag var det en grym dag. Kan ju säga att jag älskar mitt sommarjobb som består av jobb med mitt fantastiska fotbollslag. Dagen kanske består av 90% skratt och det kan jag lova att man klarar sig länge på! Senare idag hade vi också en seriefinal kan man säga. Vi var sjukt laddade, man kunde som ta på det i luften som Kjelle säger och visst var det något i luften, för vi vann allt med 6-1. Så grymt så det inte är sant.


Har inte heller berättat om midsommar som var Awesome!! Bästa kvällen/natten på länge med alla mina favoriter samlade på en och samma ö. Brändögrabbarna(eller typ hela brändön), Jenny, Sanna, Frida, Rebecca, Johanna och jag for till Hindersön och välkomnade sommaren med massa galenskaper! Alla for hem med stora leenden kan jag lova, detta gör vi om! =)

Godnatt!

We'll make it together

Du är så stark! Vi klarar det tillsammans. Du är inte ensam i det här, kom ihåg det. I sommar ska vi leva livet! <3



Once

Så bra låt, från så fin film! :) Nu är det förövrigt sommarlov på riktigt. Hade en underbart rolig skolavslutning hos Sabina med typ över 20 brudar, vilket alltid blir lika roligt! Bilder kommer sen.

Började sommarjobbet idag också, fotbollskola för 5-6 åringar. Så otroligt söta ungar, nästan alla iaf haha, jag och min grupp har hand om 30st och jag måste säga att det går över förväntan! Jag och Sara kommer nog sno hem våra favoriter efter den här veckan. Det finns inte en lugn stund kan jag lova, men oj så kul vi har! Nu ska jag sova så jag är pigg i morgon=) Godnatt


Nu äntligen!

är jag klar med allt plugg. Om jag klarade att skrapa ihop lite poäng på kemiprovet vill säga! :D haha men det antar vi =) SÅÅÅÅ underbart! Nu får vi äntligen andas ut (:


Inte länge kvar nu..

Finns som bara en sak som håller upp motivationen till plugg, och det är detta. Kan ni fatta killar och tjejer, om ca 3 månader står vi där!!!!! SÅ JÄÄÄÄVLA UNDERBART DET KOMMER BLI! :D:D


00.01

Rätt komiskt, just precis nu när jag tänkte skriva ett inlägg om att det är en stor dag i morgon, är klockan precis 00.01. Så idag mina vänner, är det en stor dag! Det är nämligen min bästaste Sabinas dag! Hennes födelsedag!! och hon fyller faktiskt 18 år. Kan ni förstå hur stort det är, kommer ihåg varenda födelsedag vi har firat sedan vi var små, och vi tänkte på hur stort det var att fylla 18 och hur länge det var kvar tills dess. Men nu står vi där, nu är den dagen kommen! =) Om ca ett halvår prick är det min tur, gud så tiden går.

Sen så har jag inte förstått, att hon far faktiskt om ca en vecka och är borta i 8. Det känns nästan som när vi gick i 8an och hon skulle till malta i 4 veckor. Det kändes som en evighet och det var så ensamt. Vi inte umgåtts så mycket under våren nu (för att min fritid har bestått av plugg), men det är ju nu tiden finnns till det och då åker du min kära vän. Men du kommer ta med en bit av mitt hjärta när du åker, bara så du vet! :) Nej nu blev det ju lite sorligt det här, det var inte meningen! Nåväl, IMORGON OCH HELA VECKAN SKA VI FIRA HAHA :D:D:D

Krama henne såfort ni ser henne, det ska jag göra<3

Le love



Var tog sommaren vägen?

Kan man ju undra. Pappa sa att det haglade idag, tur att jag var på stan och strosade då och inte märkte något. Annars hade det inte varit glada miner.

Sitter här och äter hallon med mjölk, stört gott! Tror jag och mamma äter två kilo hallon i veckan, det börjar gå lite överstyr vårat hallonätande! Haha, jag äter det till allt, i gröt, som godis, till mjölk, till fil och flingor osv osv. Grymt gott.

Nåväl, funderar över vad jag ska göra ikväll. Skulle nämligen ha suttit hamnvakt inatt igen, men hon jag skulle sitta åt ångrade sig helt plötsligt, gissa om jag blev less. Aja, är iallafall godkänd hamnvakt av granuddens hamnförening nu så hoppas det blir fler nätter! Satt där inatt från halv 11 till 04.00, fick sällskap ett tag och sen såg jag film och myste på med malte. Gick ett några kontrollrundor, men inga bovar! haha =) Blir nog hur som helst att se Danmark-Sverige med Sanna och märtan, är rätt slut efter natten! :)

Inte långt kvar nu!

Nu är det inte långt kvar alltså, känns väldigt otroligt underbart skönt och välbehövt. Som vi har kämpat denna termin, det har varit tungt som bara den. Vi har haft alla de tyngsta kurserna på en gång, det kändes verkligen när man gick från ettan till tvåan. Men snart har vi gjort allt och oj så roligt vi haft ändå! :)

Sitter just nu och pratar med christian om segling. Kom då på att jag för ungefär prick ett år sedan kom jag på iden om att skaffa en egen liten segelbåt, som man kan fara ut i och segla här i skärgården! Så otroligt underbart. Iallafall så har jag helt glömmt bort detta, och nu kom jag på det igen, tyvärr då lite för sent. Men till nästa sommar ska jag ha min egen maxi 68! Helt klart, jag är grymt taggad alltså :) Någon som vill hänga med och selga då? haha

En Maxi68 har typ allt, och kostar inte mycket!:)


let's run away

Ännu en stormig dag. Varför ska det blåsa så otroligt? Nåväl, jag sanna och frida hade det mysigt här hos mig med plättar på altanen och planering inför stockholm iallafall. Vi kommer få en grym sommar känner jag på mig.

Förövrigt vann vi våran match ikväll med 4-0 mot baik, hade kunnat vinna med 10-0, men bara 4 bollar ville tydligen in i målet. Nöjda var vi alla för det ändå och skrattade på som alltid, vilket lag man har! :)

Underbar kväll igår med glass och vattenpipa!




RSS 2.0