Things just ain't the same, And I'm ready for change

Har haft en jättefin julhelg med mina nära och kära, god mat, massa mys och julklappar. Kunde inte bli så mycket bättre helt enkelt! Juldagen fick jag även träffa några från min förra klass vilket var fantastiskt roligt. Kvällen avslutades på Magasin 3, där det som vanligt blir lika galet som det alltid blir. Sjukligt rolig kväll!

och imorgon bär det av till kittelfjäll med ett härligt gäng. Tror vi har framför oss ett mycket legendary nyårsfirande.

Vi syns nästa år!

'

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


Christmas lights

Knappt två dagar till den stora dagen då. Galet vad fort det har gått, förstår inte var tiden tar vägen. Det är som det är helt enkelt. Har nästan slagit in alla mina fina paket ikväll också, känns ju bra!

Hade förresten en så sjukt fin helg, behövdes verkligen. Lördag åt vi middag hos min fina mormor, efter det blev det bio, tron legacy. Inte det bästa jag sett kanske, men sällskapet kunde inte bli bättre. Kvällen avslutades på allstar där jag och Henrik spenderade resten av kvällen vid biljardborden. Riktigt bra kväll!

På söndag gick jag på stan med min far och handlade lite klappar, mycket mysigt. Efter det bjöd jag med han på Luleå basket! Bra avslut på en grym helg.

Annars tänkte jag sova så fort som möjligt så jag slipper fundera på att onsdagsklubben är i fullgång, men vad gör man när man har ett jobb att sköta. Upp klockan 6 liksom. Tar igen det på lördag!

Godnatt.


101216


och vad hände med att jag börjat glömma bort bloggen då. Inte ok, inte bra. Får bättra mig helt enkelt. Livet består just nu av, jobb och basket. Gissa om jag gillar det! Annars kan jag inte sluta lyssna på den här låten. Avslutar med den nu, godnatt.


Just call my name and i'll be there

Nu blev mitt hår lite mörkare igen. Gillar det väldigt mycket, kan typ tänka mig bli ännu mörkare. Som Camerons hår tyyp. Känner att när man väl börjat färga är det lätt att man bara färgar det mörkare och mörkare. Tänk så det kan bli.

Fasiken vad sent det blev, kommer bli en lång och tung dag imorgon. Hade tydligen kommit in massvis med prover så kommer ha fullt upp. Får iallafall lira lite basket på kvällen, så det räddar nog upp dagen.


101207



111202

Hej och hallå. Hinner inte med att sitta vid datorn känns det som, jobbar och tränar. Men det är ju ändå okeej. December har det ju till och med hunnit bli! Fint, mysmånaden!

Måste bara nämna att helgen var, ja jag vet inte ens om jag kan finna ett ord som kan beskriva hur grymt det var. Rebecca och Fiona ni är såååå otroligt bra. Jag lämnade inte dansgolvet en sekund i lördags, stod längst fram hela tiden och allt var så magiskt. Så grym musik, och så otroligt bra stämning där inne. Lyckad kväll helt enkelt!

Imorgon är det helg igen, och lämnar luleå för att besöka haparanda med jobbet! Blir att få lyxa det på hotell med julbord och spaa. Ska bli riktigt skönt och trevligt! På lördag blir det nog ett ikea besök innan hemfärden! Nu måste jag sova om jag ska orka upp, 6 ringer klockan. godnatt.
Someday, as I look at the sun
I think of you
And traces we leave behind


RSS 2.0