efterlängtade helg :)

Om ca 6 timmar ska jag upp ur denna sköna och varma säng. Imorgon är det nämligen resa till övertorneå med laget som gäller. Det ska såklart bli kul, det brukar alltid vara helt mysigt att åka iväg på ´´långresor´´ med laget :)Fast jag kan ju inte påstå att jag älskar övertorneå, domarna brukar ju inte vara så härliga och ja det känns som att detta kommer bli en tuff match.

Idag var det en sådan där dag som man bara ville få bortgjord. Skolan ville man som bara få överstökad så att man äntligen kunde traska bort därifrån. Vi slutade ändå rätt tidigt för att vara oss, vid 14 så det var folk KVAR i skolan när vi slutade. För det mesta brukar dom börja släcka lamporna när det är våran tur att sluta, tragiskt :)

Jag träffade axel idag, kändes nästan som åratal sen..nog för att det kanske var nån vecka sen men iallafall. Nåja det kändes iallafall bra att få se busgrabben. Imorgon är det ferre hos jonna med en massa trevligt folk, oj så kul det blir :) Nu ska jag sova och ladda inför i morgon!

Godnatt


Kommentarer
Postat av: Hemlig Beudrare ;)

Du är gjord av naturens perfektaste stoft =)

2008-01-19 @ 17:46:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0