Det är fan inte sant

Så förbannat otur, varför var det här tvungen att inträffa. Varför. Oavgjort, när det lika gärna hade kunnat stå 5-0 efter 5 min.

ÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅH.

Oförglömligt!

Resan till sthlm var underbar, tack tjejer för en oförglömlig resa!


Coldplay!!

Då var dagen här, som vi väntat på så länge.För åtta månader sedan satt jag och sofia som galna och försökte få ståplatser. Efter många panikattacker och telefonsamtal hade vi våra biljetter säkrade, och nu ska vi äntligen få se dom. 5.30 ringde klockan i morse och klockan 7 var tre dyngsura tjejer framme vid stadion. Efter inte så länge fick vi ett nummer 210 inskrivet på handen så nu är våran plats säkrad i kön.

Om en timme står vi där förväntansfulla igen!! :D:D:D

Lycka till Henrik!

Lite bilder från gårdagens avskedskväll för Henrik som far till Frankrike i ett år. Lycka till grabben, klassen kommer inte vara densamma utan dig, men du kommer få det grymt! :)






En dag

Imorgon far vi, jag och mina favoriter till storstaden! Kan inte fatta, tiden har gått så fort. Det kommer bli galet, shopping, grönan, massa mys och inte minst coldplay. I december bokade jag biljetterna dit, det är nu 8 månader sedan, och på lördag står jag rebecca, sofia och tobbe längst fram. Det kommer bli så underbart.

sen vann vi mot alvik ikväll också, med 2-1. HELT GALET, jag var så förbannat nervös!!!! Har aldrig varit så glad! Bra tjejer!

Zara


pic: Fahrmans mode

Fyra dagar

Kan inte fatta, fyra små dagar kvar. Det är ju ingenting. Om fyra dagar bär det iväg till storstaden, vilket avslut på sommarlovet.

och en vecka till det här.


Frisk!

Som jag sa igår, jag skulle vakna frisk och visst kändes det bättre idag. Så nu är jag redo för helgen, vet inte riktigt vad som ska hända men känner på mig att det kommer bli en grym helg hur som helst. Har nyss sett igenom coldplay live dvdn från 2003, helt otroligt. Jag och rebecca har suttit och smsat fram och tillbaka under låtarna, tänk att vi snart står där!


Sjuk

Så har jag också fallit dit. Känns som att alla är sjuka, önskade jag skulle slippa. Smart som jag är for jag och tränade, upp och ner för sandbackar som en galning, perfekt. Det gick dock riktigt bra då, men nu kommer väl konsekvenserna. Nåväl, imorgon då jag vaknar kommer jag vara frisk igen!

Godnatt

I need you right in front of me

Godnatt!

Let's let it happen

Är så galet trött. Satt hamnvakt förra natten, kan ju vara därför. Trodde jag skulle få vara ensam, men inte det. En gubbe höll mig sällskap, en pratglad en också. Fick nästan panik där ett tag, alla hans ord och meningar flöt liksom ihop och jag höll väl med någon gång där ibland på något jag inte hade en aning om vad. Så var det med det, därför är jag sjukt trött! :)

Sjuk har jag blivit också, vilket inte är bra då vi har massvis med träningar i veckan. Men ska vila upp mig nu inför sista helgen innan skolan hemma och sen måste jag vara helt frisk till sthlm! En vecka kvar nu.

och äntligen har jag lyckats hitta en header. Hittade den på någon tjejs blogg, förlåt för att jag tog den om du råkar klicka in på min blogg! Men den var så grym:)


*

kom nära, kom närmre, kom nu.

Sååå skönt

Vinsten igår mot älvsbyn kan nog ha varit den bästa på grymt länge. Vädret var galet dåligt, det blixtrade runt om oss helatiden och regnet gjorde typ ont på kroppen. Man hörde nästan ingenting av vad någon sa på plan. I halvlek låg vi under med 2-1, men vi skulle fan inte förlora den här matchen så vi gick ut på plan och kämpade som galningar. Vilket också lönade sig, vinst med 3-2! Underbart.

Nu ska jag ringa ringa fridis, tror det pratades om kräftskiva ikväll! =)


Summerbreeze

Bilder från en superhelg! tack alla som gjorde den till vad den blev ;)








Helt stört jävla bra, Coldplay



Dagen efter konserten i höstas kunde jag slå upp den här artikeln i tidningen. Ja, dom var faktiskt helt stört jävla bra! Kan ju bara medddela alla som ska dit, att det kommer bli fantastiskt!

Fredagsmys

Igår trodde jag att det var onsdag, och idag fick jag för mig att det var lördag. Snacka om dagvild, men det hör ju till sommaren. Idag kände jag mig verkligen inte sugen på att sola, första gången den här sommaren som jag blev rastlös. Får ladda inför träningen ikväll istället så jag är pigg i benen!

Efter träningen ska vi några tjejer till sofias lyxvilla i bensbyn! Kommer bli galet roligt, basta och bada i poolen deras och sen sover vi nog över så vi kan steka imorgon. Hoppas på bra väder, såg lite molnigt ut! Sen får vi se om jag följer med sabina och festar, hade varit så kul eftersom vi inte setts på nästan hela sommaren!


Saknar dig Jenny!! Hoppas du har det bra i värmland! :)

i like to see how truly bright you are

Vilken sommar vi har haft. Helt underbart väder i flera veckor nu. Så mysigt att bara kunna sticka iväg där på förmiddagen ett gäng till en strand, ta med sig lite mat och sen lägga sig och sola och prata strunt, det som vi är bäst på. Precis det har vi gjort idag också, galet mysigt.

Hade match ikväll också, första sedan uppehållet. Grymt skönt att få komma ut på planen igen, som jag har saknat det. Det var tyvärr riktigt svårspelat idag då det bara var tjongfotboll från båda håll, inget kul på innermittfältet då precis! Plus att mina fötter är sjukt ömma från helgens bravader och min rygg är inte så bra heller, blev ner knuffad så jag fick scenkanten rakt mot ryggen så galet ont! Men antar det är smällar man får ta! :)



och om två veckor sitter vi på planet till sthlm, jag är så stört glad just nu!


Borta bra men hemma bäst

Nu är jag hemma igen efter en tid på havet. Har haft det underbart skönt med sol nästan varje dag, helt fantastiskt. Direkt från hamnen for jag in till lk och vilken helg! Så roligt att träffa alla, galet!:D:D


RSS 2.0