You know it ain't easy

Inte min dag idag, på många sätt och vis. Orkar inte ens ta upp allt. Läkarbesök pga av att min mage blir sämre och sämre, höll på att krocka då det blev blixthalt och körde nästan på ett rådjur också. Inte helt okej.

Har länge bara trängt undan mina magproblem, för jobbigt att tänka på liksom. Men nu börjar det bli för mycket, har ont nästan varje dag och mår illa till och från. Så när jag satt där hos läkaren och han sa att det var 3 år sedan vi sågs sist, pga av magen, så var det något i mig som föll samman. 3år, har inte förstått att det gått så länge, utan förbättring. Har ju bara blivit värre och värre. Så blev rätt jobbigt.

Tar så otroligt mycket energi bara. Men försöker hålla hoppet uppe.

Bjuder på en gladare bild från en kväll på allstar! Godnatt.

110125

Känner mig rätt vilsen just nu, känns som man aldrig kommer hitta rätt väg. .

2011

Första inlägget detta år, lite sent jag vet men bättre sent än aldrig. Har hänt en hel del vill jag lova sen sist jag skrev. Firat in det nya året med ett härligt gäng i Kittelfjäll och har ju även fyllt år. Och nej jag fyllde inte 20 tyvärr, ett år kvar dit. Min födelsedag firade vi med bastukväll hos mig för att sedan avsluta kvällen på Allstar, hade en så sjukt bra kväll, tack mina fina!
Tänkte göra en årsresume men blev ju så sent nu. Så får väl bli senare!


RSS 2.0