Det är dags att lägga på, men att stanna känns så rätt

Vilken fin dag, börjar bli varmt igen! Vaknade tillslut där vid halv 12 av att sabina hade ringt ett x antal gånger haha. Hon ville att jag skulle med och kolla på Jonna och några andras slutproduktion, så vi cyklade in mot kulturens hus. Jäklar vad bra du är Jonna, och jag håller med dig, mellissa horns texter alltså. De stämmer in allt för väl.

Sen mötte jag upp oskar för lite träning på hh. Blev bröst/triceps! Är fortfarande hur trött som helst i armarna, men en underbar känsla. Måste ju ta vara på min träningskompanjon innan han försvinner från Luleå och bosätter sig i Sveriges ände, Lund. Vem ska jag då träna med liksom? Tråkigt.

Jag saknar dig redan frida! <3


It hurts with every heartbeat

Maybe we could make it all right
We could make it better sometime
Maybe we could make it happen baby
We could keep trying

but things will never change..?

helt otroligt.


det löser sig.

Vilken kväll vilken kväll. Hade en super trevlig kväll verkligen, bästa på riktigt länge. Det var väldigt bra på cleo faktiskt, folket var många, roliga och galna! haha vi hade jättekul. Timbuktu var gryym också! Nä repris snart brudar, right?. 

Nu ska jag ut med min lilla hund.


 


Confusion never stops
Closing walls and ticking clocks.

Tonight I'm not taking no calls 'Cause I'll be dancin'

Kom just in från en sköön pn i solen. Så nu känner jag mig lite piggare, viktigt inför kvällen. Känner på mig att det kommer bli en riktigt grym kväll, först förfest med gbg tjejerna och sen slutar nog kvällen på Cleo! Kan inte annat än bli bra.

Glömde uppdatera det jag skrev innan! Nu sitter vi och taggar för cleo, kommer bli bäst med alla fina tjejer! puss ha en bra kväll!!


I don't wanna play that part

Sitter och väntar på att Jenny ska anlända. Vi skippar nog utgång ikväll verkar det som, blev så himla trötta. Vi kom fram till att det måste vara någon spänningshuvudvärk som kommit nu när alla spänningar plötsligt bara släppt. Det måste vara så, för när man kollade runt bland klassen såg man många som såg rätt hängiga ut alltså.


Studentplanerandet är iallafall i fullgång och det ser ut att bli många fina kvällar framöver vill jag lova. Kan inte förstå att det är våran tur!!



I am free

Jag har gjort mitt sista prov för gymnasiet idag. Det känns helt galet underbart. Dock har jag aldrig varit såhär trött som jag är nu, känns som all den stress man gömt undan under tre års tid för att klara med allt kom ikapp en mitt i allt. Fast imorgon när jag vaknar kommer den inte finnas kvar. För imorgon blir det att börja fira, fira att vi varit så jävla bra.


Now I'm at a place I thought I'd never be

Då var min sista pluggkväll för gymnasiet över. Känns helt sjukt underbart. Förstår det knappt. Kommer vara så otroligt lättad imorgon när jag lämnar provsalen. Imorgon kommer bli en bra dag.

Godnatt.


Be mine

Då går vi in på sista skolveckan med plugg, eller egentligen sista dagen. På tisdag skriver jag mitt sista prov för gymnasiet, i fysikb. Ja förhoppningsvis, man vet aldrig från gång till gång hur dom där jäkla proven ser ut. Men borde gå bra, verkar som jag blir räddad från plugg ändå så:)

Helgen då, igår lurade vi ut martina till sannas stuga. Var nämligen hennes 18årspresent från oss! Så vi köpte med oss massa god mat, grillade och myste på. En nattbastu med nakenbad hann vi också med, åh helt fantastiskt var det. Vilken kväll vi fick till! Sjukt trött nu dock, men det var det värt.

Be mine.


Open up your window

Vilka underbara dagar det har varit nu. Känner att jag börjar hitta tillbaka till mig själv nu, eller så är det bara så att energin har hittat tillbaka till mig så jag orkar vara mig själv igen! Fick världens bästa känsla idag, helt lycklig typ, underbart!

Göteborgs vistelsen blev som väntat, helt fantastiskt bra. Har nog aldrig skrattat så mycket och kommer nog inte göra det förrän vi återförenas igen. Har umgåtts med världens roligaste och härligaste brudar. Vi tog oss till och med till kvartsfinal, i A-slutspel! Kan ni fatta, dock räckte det inte riktigt att värma upp med endast dextrosol så vi förlorade den med 3p. Ändå tokigt bra. Resten av tiden spenderade vi på stan, på dagen och på natten. Nä vi hade en grym resa helt enkelt, vill tillbaka!

och vad har hänt med vädret här i Luleå? Helt sjukt. Imorgon är jag ledig och ska spendera dagen i solen, har haft feber hela veckan så solen kändes inte så lockande då. Så blir en bra dag i morgon tror jag allt, kvällens planer kan bara bli bra dom med.


göteborg

imorgon är det äntligen dags. Är hur taggad som helst, vilket jag inte är ensam om, tror vi tjejer kommer ha en riktigt grym resa tillsammans. Basket, shopping, utgång i gbg och massa annat, nä åh kommer bli braaaa.

Dagen imorgon kommer bestå av transport, först flyg sen buss i typ evigheter. Så om någon känner för att slå en pling så tveka inte, har 7h på mig att snacka på bussen. Nåväl, kommer nog gå bra. Hadetbrahärhemma!


weheartit



If it's meant to be, then it'll be

Börjar verkligen kännas som vår nu. Motivationen till plugg ligger på noll alltså. Efter tre år känns tre veckor med plugg galet tungt, när det borde vara tvärtom. Men måste gå på något vis. Lär väl få lite mer energi efter gbg resan! Far nämligen ner i övermorgon till göteborg med ett gäng härliga tjejer, för att spela basket, gå på stan, festa och myyyyycket mer. Känner på mig att vi kommer få en grym resa, är sjukt taggad! 


Let me be the one to show you

Springer in och värmer mig mellan molnen, blir så himla kallt när de kommer och gömmer solen. Annars går det ju fan nästan att ligga i bikini snart, vårsolen är riktigt stark alltså.

Igår kan ju ha varit den mysigaste kvällen någonsin. Jag och mina fina tjejer grillade hos martina, kvällen fortsatte på hennes balkong med ljus, gitarr, vattenpipa, choklad och jordgubbar! och självklart massa prat och skratt. Åh behövde den kvällen alltså, ni är fantastiska. Sen mötte vi upp lämse och co för lite bilkurragömma, haha sjukt kul ändå! Vi förlorade dock.

Nu blir det lite tonfisk, sen en låång löprunda, ska tvinga på oskar den större sjön idag haha. Känner också att det hade varit skönt ett litet solarium besök, det hör faktiskt till att vara bruun på studenten och balen!


Torsdag 19:24

T r ä n i n g s v ä r k. Får väl skylla mig själv att benträningen inte har varit den bästa precis, lite för stort uppehåll från den känner jag. Eller ja det känner jag nu iallafall kan knappt röra mig haha, tänkte ta en liten löptur men det funkar bara inte. Tror min träningskompanjon känner samma. Annars har jag fått sånt sjukt träningssug nu alltså, kom ner i en liten svacka när mitt inpulskort gick utm men nu jäklar har det kommit tillbaka. Det är ju så galet roligt!! Ni ser ju träningen har ju ändå börjat ge lite reslutat, eller?



Live Laugh Love

True Blood slutar aldrig överraska, finns inte så mycket mer att säga. Torsdag imorgon vilket betyder att jag är ledig, hur skönt blir inte det? Galet! Har massvis med planer inför dagen också, men ska nog hinna med det mesta! Kan förövrigt inte förstå hur sjukt lite det är kvar av gymnasiet nu, riktigt skrämmande samtidigt som det är så sjukt spännande också. Det mesta är fixat nu, studentklänning och balklänning, skor till båda, frisörtid, balbiljett, bil till balen och allt sånt! Dock måste vi börja planera studentveckorna nu, tror festarrangörerna i klassen måste samlas för ett viktig möte inom en snar framtid, eller vad säger ni Nv3a?


Halv åtta hos mig

finns det ett mysigare program? Tror inte det. Det är så himla bra, man får sig ett riktigt gott skratt varje gång!

Tisdag idag, började 14.40 men jag och oskar for och gymmade innan min idrott. Så blev idrott från 13.00 till 17.00, rätt länge alltså men nu är det sluttapen inför sommaren så bara köra på nu haha. Ett tufft benpass, ett galet thaiboxing pass och sen blev det höga höjder. Trodde jag skulle slippa gå upp dit två gånger, men blev inte riktigt så. Sjuukligt darrigt men en jäkla skön känsla ändå.

Nu hoppas jag att nya the hills och the city avsnitt kommit ut, känns som jag är värd det nu alltså!




Let's run away

Världens bästa känsla just nu alltså. Helt slutkörd i kroppen, kommer sova gott nu alltså. Jag och Oskar tog en kvällslöp i kylan runt sjön, riktigt värt nu i efteråt. Hoppas på att sova bättre inatt, tror jag somnade efter 4 igår, inte okej. Så förstår typ inte hur jag kan vara vaken nu. Men borde somna rätt fort nu alltså.

Mycket nöjd med helgen och ett bra avslut fick den. Kommer bli en bra vecka! Tror hela maj kommer bli rätt grym faktiskt.



Just call my name and I'll be there

Vilken kväll det blev tillslut! Jag, Sofia, Kajsa, Lina och Sabina avnjöt en grym valborgsmiddag även fast grillplanerna blev tvugna att ändras lite. Världens godaste cheesecake till efterrätt också, ett tips, lemon curd på blir tokigt gott! Vid 12 fick vi oss en jäkla åktur till stan, nästan så det gjorde hela kvällen. Mötte upp min snygging frida och vi gick vidare till cleo. Vi hade riktigt roligt, dansade, trodde vi träffade pitbull så vi stod och beundrade honom ett tag haha sjukt kul, och träffade annat nytt trevligt folk! Kvällen avslutades på tasty och sen fick vi taxiskjuts hem kan man säga av en snäll grabb!

I dag vaknade vi vid 10, men blev kvar i sängen i typ 4h till. Massa prat och skratt med frukost i sängen, tror inte vi hade kunnat börja maj månad på ett bättre sätt! åh du är bäst frida <3


Valborg!

Nu sticker jag iväg till Sabina för middag med några snygga brudar, kommer bli hur mysigt och bra som helst! Senare ska jag möta upp min fina fridis i stan så ska vi se vart vi tar vägen, blir troligtvis cleo! Hoppas alla får en grym kväll. (inlägget gick inte att lägga upp igårkväll så lägger upp det nu då).


RSS 2.0